Televizorius ir aš
Kaip supratau, Kordelija, tau 15 metu, tai va, 'Kite' rodoma ka ir KAIP pikti ir istvirke dedes gali padaryti tavo amziaus mergaitemsKordelija rašė:O ka ten tokio baisaus rodo?
Tarp kitko, 'Kite' man kur kas ydomesnis uz 'Hellsinga', toks su mintim ir labai graziai perteiktas. O del cenzuruotos versijos, tai esu visiskai tikras, kad ji yra, nes net keli zmones patvirtino ja mate ir sake, kad ten nieko labai nepadoraus nebuvo. Tai tikriausiai LNK rodys censuruotaja, o gaila, be tu scenu 'Kite' praras visa sarma.
Hellsing'o rodymas su S raide, mano manymu, tera reklaminis triukas. Daug TV ziurovu gali susigundyti paziureti kazka, ka LNK vadina 'animacija suaugusiems'.
Aplamai net neisivaizduoju ka tokio turi Hellsing'as, kad ji gali ziureti tik pilnameciai. Nesvankiu scenu ten, galima sakyti, nera, o del ziaurumo, tai yra daugybe filmu, rodomu be jokio zenklo, kurie yra zymiai ziauresni uz Hellsing. Objektyviausia butu rodyti ji su T, na gal blogiausiu atveju su N - 14.
O jei Kite irgi bus cenzuruota, tai nematau didelio reikalo deti raide S ir jai...
Aplamai net neisivaizduoju ka tokio turi Hellsing'as, kad ji gali ziureti tik pilnameciai. Nesvankiu scenu ten, galima sakyti, nera, o del ziaurumo, tai yra daugybe filmu, rodomu be jokio zenklo, kurie yra zymiai ziauresni uz Hellsing. Objektyviausia butu rodyti ji su T, na gal blogiausiu atveju su N - 14.
O jei Kite irgi bus cenzuruota, tai nematau didelio reikalo deti raide S ir jai...
The C.I.A. is Trying to Kill Me
- SleepyHead
- rašytojas profesionalas

Sita problema tv3 tikrai turi, nesuprantu negi jie pinigu neturi naujiems filmams. Kiekviena sezona ta pati per ta pati kartoja, net bloga darosi.
LNK tai parodo isvis nauju ir geru filmu, dar tik pries metus kino teatruose rodytus. Ir siaip geru filmu rodo ir per daug nesikartoja, nor net noretusi kad kai kuriuos pakartotu
labai jau geri jie 
LNK tai parodo isvis nauju ir geru filmu, dar tik pries metus kino teatruose rodytus. Ir siaip geru filmu rodo ir per daug nesikartoja, nor net noretusi kad kai kuriuos pakartotu
Gal pinigu neturi gal siaip galvoja kad kai pirma kart rode jie populiarus buvo tai, daba galvoja kartos po desim kartu ir visi ziures isisiepe.SleepyHead rašė:Sita problema tv3 tikrai turi, nesuprantu negi jie pinigu neturi naujiems filmams. Kiekviena sezona ta pati per ta pati kartoja, net bloga darosi.
LNK tai parodo isvis nauju ir geru filmu, dar tik pries metus kino teatruose rodytus. Ir siaip geru filmu rodo ir per daug nesikartoja, nor net noretusi kad kai kuriuos pakartotulabai jau geri jie
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
- SleepyHead
- rašytojas profesionalas