www.donmenas.ten.lt
Nu cia mano svetaine kurta mano broliui, nes jis piesia tai imeciau piesinius i inta. Ivertinkit. http://www.donmenas.ten.lt
“The Lord of Murder shall perish, but in his doom he shall spawn a score of mortal progeny.
Chaos shall be sown from their passage…”
- So sayeth the wise Alaundo
Jo as jo vyresnysis brolis, o is kur tu ji pazysti?Audrey rašė:aaaa.........va cia tai geras,tu donato vyresnysis brolis?!as ji pazystu...va cia tai geras...![]()
Nu tikriausiai del to kad ten jisMusic rašė:grazus piesiniai. ypac sudomino piesinys pavadinimu "as" Laughing
“The Lord of Murder shall perish, but in his doom he shall spawn a score of mortal progeny.
- Zebda
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Svarbiausia buvo ne saitas o piesiniai. Cia gera mintis kaip iamzinti piesinius. Tai tinklapis ne is tos serijos kur kalbama apie eiliniu blynu kepima. Tai ... ai, mano nuomone teigiamaBug rašė:Is tikruju piesiniu yra originaliu ir labai graziu... Bet sajtas tai ka as zinau...
Gyvenimas yra gražus ! ! !
Tai juk as ne saito jum ivertinti duodu o piesinius zinau ir pats kad jis nieko geroBug rašė:Is tikruju piesiniu yra originaliu ir labai graziu... Bet sajtas tai ka as zinau...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių