Štai padariau jpg formato ir kokybė nukrito, bent jau man taip atrodo

Dar jpg formatas užima 299 kb

nieks ir nesipesa... Palygink:Actex rašė:Nesipeškir...
Su tokiu poziuriu geras dizaineris nebusiActex rašė:Daug darbo geriau vientisas
Juos idejau ne tam kad matuotum greiti, o kad palygintum vaizdo kokybe. O tavo skonio niekur lyg ir nekritikavauGODhack rašė:Lioniax del skonio nesigincijama as pasakiau kad man grazu viskas ir gerai ir viskas VAT.
O kai tu cia pakeitei tai jie uzsikrove vienodu greiciu bent jau man, nzn kaip kitiem.
Dizaineriai kure, o tie kurie kure visa programavima tai ir gali daryti dėl srauto, o aš prašiau ivertinti dizainaLioniax rašė:Su tokiu poziuriu geras dizaineris nebusiActex rašė:Daug darbo geriau vientisas![]()
Duag ideto darbo->puikus rezultatas
Juos idejau ne tam kad matuotum greiti, o kad palygintum vaizdo kokybe. O tavo skonio niekur lyg ir nekritikavauGODhack rašė:Lioniax del skonio nesigincijama as pasakiau kad man grazu viskas ir gerai ir viskas VAT.
O kai tu cia pakeitei tai jie uzsikrove vienodu greiciu bent jau man, nzn kaip kitiem.
Na gamtovaizdis aisq turi buti jpg formate. Dizaineris turi pagalvoti ir apie sukarpima, bei optimalu uzkrovima. Meniu zalia spalva galetu buti 1x1 px zalias gifukas kaip bg. O uzrasai rasytiniu formatu sudeti lentelese. Reikia moketi naudoti ivairius formatus, kur reikia gif o kur reikia jpg. Manau virsus turetu su viskuo uzimti kokius 30-40kb nedaugiau - tai ir yra dizainerio uzduotis. Programuotojai gifu nekarpo.Lioniax rašė:nieks ir nesipesa... Palygink:Actex rašė:Nesipeškir...
159 KB uzimantis gif
87 KB uzimantis jpeg
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)