Futbolas 2004
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
jomajo kaka gruzas kaka kaka kaka
paziurejau latvia-cekija ir vos neapsivemiau:
90% latviu komandos rusai taigi sirgdami uz latvius is tikro sergate
uz daunus rusus!
ai man patiko futbolo neismaneliu pasireiskimas delfi:
apklausa: kuris is siu futbolininku taps rezultatyviausias.
nu ir ten parasyta, henry, nistelroy, vieri ir dar ten kazkas.
daugiausiai balsu uz vieri (italu puolejas). is kur toks protas kai
ir taip visiem zinoma kad pas italus totalus defensas ir kontraatakom vien zaidzia. nekarto futbolo istorijoje italu futbolininkas nebuvo rezultatyviausias. nu absurdas totalus...
va man portugalai del to ir patinka kad primena biski brazilus, daug apsivaro ir tt.
lolinau is sofos isgirdes apzvalgoje apsilankiusio varanaviciaus nuomone kad danija-italija buvo graziausios rungtynes is visu sitam cempionate.
bulgarija-svedija simta kart geriau
paziurejau latvia-cekija ir vos neapsivemiau:
90% latviu komandos rusai taigi sirgdami uz latvius is tikro sergate
uz daunus rusus!
ai man patiko futbolo neismaneliu pasireiskimas delfi:
apklausa: kuris is siu futbolininku taps rezultatyviausias.
nu ir ten parasyta, henry, nistelroy, vieri ir dar ten kazkas.
daugiausiai balsu uz vieri (italu puolejas). is kur toks protas kai
ir taip visiem zinoma kad pas italus totalus defensas ir kontraatakom vien zaidzia. nekarto futbolo istorijoje italu futbolininkas nebuvo rezultatyviausias. nu absurdas totalus...
va man portugalai del to ir patinka kad primena biski brazilus, daug apsivaro ir tt.
lolinau is sofos isgirdes apzvalgoje apsilankiusio varanaviciaus nuomone kad danija-italija buvo graziausios rungtynes is visu sitam cempionate.
bulgarija-svedija simta kart geriau
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Chebra jie taigi kaimynai musu ! kodel tai jus ziaurei ! nu bet istikro nesamone LATVIU zaideju pravardes -RUSISKOKS?
kazkaip keistai o del sendienos runktyniu tai as uz rusus nes noriu kad jie savo trenerui atrasytu nes jis usisedo ant ju per daug ! o kitoms tai sekmes PORTUGALIJA ! RONALDO-auksinei sporbacie
nu neveltui jis gi moka apsivarinet kaip !
kazkaip keistai o del sendienos runktyniu tai as uz rusus nes noriu kad jie savo trenerui atrasytu nes jis usisedo ant ju per daug ! o kitoms tai sekmes PORTUGALIJA ! RONALDO-auksinei sporbacie
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
* jeigu portugalija prakis tai daugiau sio cempionato neziuresiu...
hmmm pastebejau kad siam cempionate visos komandos aktyviau puola.
tai labai gerai matyti danu arba italu zaidime net latviai (tipo) kazkodel aktyvus buvo
vokieciai tikrai geriau losia negu kai tapo pasaulio vice cempionais. bet... vokieciais tikri arkliai! net tada kai nistelroy muse jy jau buvo apsikabines vokietis ir dar uz maikes tampe ir pastoviai jie uzgriuna ir olandai kurie nezaidzia tokio atletu zaidimo kaip vokieciai liko labai nuskriausti...
hmmm pastebejau kad siam cempionate visos komandos aktyviau puola.
tai labai gerai matyti danu arba italu zaidime net latviai (tipo) kazkodel aktyvus buvo
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
graikus reik suvaryt visiskai! 3-0 minimum nieksai jie isvis cia tokius pat krutus vaidina kaip kokie latviai (tipo). graikai sudina komanda isvis.....
o rusus tai manyciau yra puiki proga aplost nes jeigu portugalai ims krest bairius (kaip dazniausiai daro) tai rusai tures griaut o dazniausiai griaus ginejai... o ginejai pas juos visi su geltonom kortelem kaip ir saugu pas juos irgi su kortelem taigi tures maziau griaut. beje rusai sh.
cekija tikrai geriau manyciau...
o rusus tai manyciau yra puiki proga aplost nes jeigu portugalai ims krest bairius (kaip dazniausiai daro) tai rusai tures griaut o dazniausiai griaus ginejai... o ginejai pas juos visi su geltonom kortelem kaip ir saugu pas juos irgi su kortelem taigi tures maziau griaut. beje rusai sh.
cekija tikrai geriau manyciau...
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
as uz rusus o portugalu man tik vienas zaidejas patinka toks jaunas bajuriukas su geltonais batais ! jis man visad patinka pas ji ziaure aista technika pas vieniteli turbut nu FIGU ir bet jis tai su kamuoliu dievas o del graiku tai jie saunuolei ! tai ir toliau tik nereika persvaidint ! nes jau kazkokioje kenferencojoje girdejau kad jau usip -pradejo !