Gal Lietuva 2004 laimės auksą olimpiadoij?
Man atrodo, kad jai surinks tokia komanda kaip pernai, jai dar gryztu Ilgauskas, manau tikrai lietuvai dideli sansai nugalet. Kaip jum atrodo?
- Sordex
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Re: Gal Lietuva pagaliau siemet laimes auksa olimpiadoij?
Del ilgausko nzn jis bijo trauma gaut tada negales zaist NBA ... nu trumpiau sakant.Zalias rašė:Man atrodo, kad jai surinks tokia komanda kaip pernai, jai dar gryztu Ilgauskas, manau tikrai lietuvai dideli sansai nugalet. Kaip jum atrodo?
Macas tikrai turetu zaist jei jo niex nepapirks.
kitu taipogi reikia
"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."
Albert Einstein (1879 - 1955)
Albert Einstein (1879 - 1955)
- Zebda
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
1) O ar zaide ilgas kai lietuviai laimedavo? Ne! tai blogiau tikrai nebus juolab pasiziurekit i Ilgo pataikymo procenta. Jei duosi jam vienam metyti tai irgi sumetys o jei reikes zaisti komandini zaidima (o taip ir reikes zaisti) jis tik praradines kamuolius.Nightcom rašė:man atrodo ,kad prastai bus nes ilgasukas jau atsisake zaist
2) Sakas nezais - atsisake - bijo Ally Baba ir 40 arabu.
3) Nebijokit. Is tu kuriuos rode per telika zais tik vienas kitas
Sakas ir Kobe atsisake zaist, kaip su kitais neaisku, gali zaist ir Garnetas, Kidas, Abdul Rahim ir kiti auksciausios klases zaidejai, nors tai abejotina, kadangi USA ne vienais metais nesurenka pajegiausios komandos.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!