Lets cook

Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
Trolis gumis
Crowbar Master
Pranešimai: 1980
Užsiregistravo: 2003 07 19 14:23

#46 Standartinė Trolis gumis » 2005 11 27 15:23

kad uzstingtu saldytuve, reikia kondensovke maisyt su sviestu(kaitinant ir istirpdant sviewsta).
naudojant viena indeli konensuoto pieno ir 1-2 pakelius sviesto galima uzmaisyt iki 1 kg(5 pakeliai) sausainiu, kakava pagal skoni.galima idet riesutu, razinu i mase(jokiu budu ne sudytu riesutu! :)
uzmaisius visaka supilti i sandaru celofanini maiseli ir gerai suslegus po kokia plokste kraut i saldytuva, arba dabar, kai pakankamai salta lauke, i balkona.

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Pranešimai: 4290
Užsiregistravo: 2004 06 05 09:07
Miestas: Tenpenny Tower
Susisiekti:

#47 Standartinė +Ameno+ » 2005 11 27 21:48

Trolis gumis rašė:
Ceburekai
Tesla
Miltai 30
Kefyras 10
Sviestas 3
Soda 1
Kiausinis 10
Varske 10
Idaras
Kiauliena 30
Svogunai 10
Vanduo 1
Prieskoniai
idomu, kaip atrodo 1 gramas vandens, sodos, 3 gramai sviesto, 10 gramu svoduno, turbut daug viso galima padaryt is tiek.
o gal cia kaip toj fairy reklamoj: is vieno gramo aliejaus iskepsi viena bulve, is vieno laso vandens isvirsi viena grama koses, is vieno laso fairy isplausi visus indus" :lol:
blyn mulkiu gvardija cia vienam ceburekui
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Sioma
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2197
Užsiregistravo: 2003 12 08 13:01
Miestas: Vilnius

#48 Standartinė Sioma » 2005 11 30 22:11

Visai normalei atrodo, pvz as dirbu su daug smulkesnemis medziagomis ir svoriais. sis postas tik seip!
One world, one future.

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Pranešimai: 4290
Užsiregistravo: 2004 06 05 09:07
Miestas: Tenpenny Tower
Susisiekti:

#49 Standartinė +Ameno+ » 2005 12 13 16:06

va katik pasidariau kibinus ir jau suvalgiau tikrai skanus gaunasi
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
blindO
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 34
Užsiregistravo: 2004 04 21 21:05
Miestas: dream city, saturn lake...

#50 Standartinė blindO » 2005 12 14 15:03

Na jei skanus , tada ir as meginu ... varau i parduotuve mesos pirkt ir gaminsiu... :)
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Pranešimai: 4290
Užsiregistravo: 2004 06 05 09:07
Miestas: Tenpenny Tower
Susisiekti:

#51 Standartinė +Ameno+ » 2005 12 14 15:41

sekmes
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Minerva
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 25
Užsiregistravo: 2005 12 21 11:06

#52 Standartinė Minerva » 2005 12 22 11:21

krevetes uzvirintos aluje
sakau tiesiai nerealus delikatesas

krevetes
1 butelis alaus (tiek pat vandens)
cesnakas
priekoniai

cesnakus supjaustom sudedam i puoda su krevetem ir prieskoniais uzpilam alum ir vandeniu... visa tai ant ugnies ir laikot kol uzverda kai uzverda staigiai visa tai nuimat ir nupilat...
skanaus...
Zmogus sukurtas zemeje ne tam, kad butu pasyviai kantrus, kentetu ir paklustu, o kad pareikstu savo valia ir veiktu...

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Pranešimai: 4290
Užsiregistravo: 2004 06 05 09:07
Miestas: Tenpenny Tower
Susisiekti:

#53 Standartinė +Ameno+ » 2005 12 22 20:24

nu va atostogoms atsinesiau sasiuvinius is mokyklos tai cia du receptai
per atostogas bus daugiau
Beliasas
1 vnt.
40g miltai
23g pieno
1g mieliu
2g cukraus
35g kiauliena
10g svogunai
2g juodieji pipirai
20g Aliejus kepimui

Piena pasildome iki 30 laipsniu ir sudedame mieles ir ismaisom. Pastatom siltai kad mieles paruktu. Sudedam miltus, druska, cukraus ir uzmaisom tesla. Pastatom kad pakiltu. Is teslos darome paploteli ir dedame idara ir formuojame pusgamini. Kepame frituroje.
Idaras
Kiauliena sumalama su svogunais pridedama pipiru ir ismaisome.

Kepsnys "Baltija"
Kiaulienos kumpis 120g
Idaras
Ropiniai svogunai 36g
Pomidoru padazas 3g
Aliejus 6g
Idaro mase 20g
Miltai 3g
Aliejus 7g
Kepto kepsnio mase 100g
Garnyras
Keptos bulves (FREE) 100g
Morku salotos su cesnaku 50g
Garnyro mase 150g
Iseiga 250g

Kumpis supjaustomas porcijiniais gabaleliais ir lengvai ismusamas, pabarstoma druska, pipirais dedamas idaras ir daromi trikampio formos kotletai, kurie pavaliojami miltuose ir kepami. Paskui palaikoma 5min orkaiteje. Kepsnys patiekiamas su bulvemis papuosta zalumynais. Atskirai patiekiamos salotos.
Idaras
Svogunai supjaustomi siaudeliais ir pakepinami, pridedama pomidoru padazo ir dar pakepinama.

Skanaus
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2979
Užsiregistravo: 2005 08 14 10:54

#54 Standartinė DF » 2006 01 29 20:30

Kepta duona su suriu.:
Taigi papjaustote siaudeliais juodos duonos.
Pakepate ja keptuveje.
Paskui pakepta duona sumetame i lekste uztarkuojame fermentinio surio ir pasauname 2min i mikrobangine. arba i orkaite kol suris isilydis.

Labai geras uzkandis prie alaus. :wink: :)
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių