Kaktusai
Re: Kaktusai
Esu girdejusi, kad kaktusus labiausiai megsta auginti senmerges/senberniai? Kaip manote, ar tai mitas?
You ask me how to cure your headache, use a gun
Welcome to the jungle
Welcome to the jungle
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
pries menesy ar du galvojau pirkt kaktusa.
ka tai galetu reiksti?
ka tai galetu reiksti?
sakes tau, nesusirasi zmonos ir busi amzinas senbernis 

Welcome to the jungle
Welcome to the jungle
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
visad turiu tave.Miegale rašė:sakes tau, nesusirasi zmonos ir busi amzinas senbernis
o kas jei as mirsiu ar istekesiu?SaZ rašė:visad turiu tave.Miegale rašė:sakes tau, nesusirasi zmonos ir busi amzinas senbernis
Welcome to the jungle
Welcome to the jungle
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
jei istekesi tai busi mano lovoj, o jei mirsi reiskias busiu nashlys.Miegale rašė:o kas jei as mirsiu ar istekesiu?SaZ rašė:visad turiu tave.Miegale rašė:sakes tau, nesusirasi zmonos ir busi amzinas senbernis
Fakto klaida: as uz taves netekesiu, taigi ir tavo lovoj nebusiu.SaZ rašė:jei istekesi tai busi mano lovoj, o jei mirsi reiskias busiu nashlys.
Welcome to the jungle
Welcome to the jungle
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
uztat kaktusas bus tavojoje.Miegale rašė:Fakto klaida: as uz taves netekesiu, taigi ir tavo lovoj nebusiu.SaZ rašė:jei istekesi tai busi mano lovoj, o jei mirsi reiskias busiu nashlys.
taigi tu cia kaktuso isigeidei, tai galesi ir miegot su juo, not me.SaZ rašė:uztat kaktusas bus tavojoje.Miegale rašė:Fakto klaida: as uz taves netekesiu, taigi ir tavo lovoj nebusiu.SaZ rašė:jei istekesi tai busi mano lovoj, o jei mirsi reiskias busiu nashlys.
Welcome to the jungle
Welcome to the jungle
Manau tai mitas. Kaktusus mėgsta auginti ramus zmonės ir tinginiai.Miegale rašė:Esu girdejusi, kad kaktusus labiausiai megsta auginti senmerges/senberniai? Kaip manote, ar tai mitas?
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)