IR LIETUVA LAIMI!
Uzsakyk keptos duonos.
"Squall' Sveikas matau irgi stebi krepsini kaip einasi, Vladis neskambino kartais tau net nezinau, kaip jie nuvaziavo kaip sekas ,tai gal tau skambino ar rase. Tu man ziurek tik nenusigerk,o tai paskui ir finalo nebematysiSquall rašė:Ipilk ir manViskas labai gerai, kol nuotaika puiki.
IR LIETUVA LAIMI!Dabar dziaugiuosi kad viskas yra taip, kaip yra.
Uzsakyk keptos duonos.

Visks normale. O del gerimo tai as zinau savo riba - jei jau apsivemei uzteks.LUCIFER rašė:"Squall' Sveikas matau irgi stebi krepsini kaip einasi, Vladis neskambino kartais tau net nezinau, kaip jie nuvaziavo kaip sekas ,tai gal tau skambino ar rase. Tu man ziurek tik nenusigerk,o tai paskui ir finalo nebematysiSquall rašė:Ipilk ir manViskas labai gerai, kol nuotaika puiki.
Uzsakyk keptos duonos.![]()
![]()
Nu cia tik tu Squall taip sugebi apsivemtiSquall rašė:Visks normale. O del gerimo tai as zinau savo riba - jei jau apsivemei uzteks.LUCIFER rašė:"Squall' Sveikas matau irgi stebi krepsini kaip einasi, Vladis neskambino kartais tau net nezinau, kaip jie nuvaziavo kaip sekas ,tai gal tau skambino ar rase. Tu man ziurek tik nenusigerk,o tai paskui ir finalo nebematysiSquall rašė:Ipilk ir manViskas labai gerai, kol nuotaika puiki.
Uzsakyk keptos duonos.![]()
![]()
![]()
![]()