TOTAL FLOOD
Aš tikrai durnas. Kas ir kur čia bandė ką nors įsilaužt? Tiesiog pažiūrėjau, kad tavo IP dinaminis ir tiek. Prie ko tu čia kiši, kad man iki to library.2ya.com toli? Iš kur tu visą tai trauki?
Be to, ne tau žinoti, ką aš apie whois žinau.
Be to, ne tau žinoti, ką aš apie whois žinau.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
IR blet kicked l-ope nepistas baik rasyt suda su mano niku. Savo turi ir gana.
Nepradek cia jau taktiku nauju. Nusisneka pats tai galvoja aha uz kitus reik nusisneket ar istrint ka jie paraso tai bus tada jie tipo uzvartyti. Blet t-upas koks kaip reta. Besanke pas mus kaime yra ir tai protingesni ten.
Nepradek cia jau taktiku nauju. Nusisneka pats tai galvoja aha uz kitus reik nusisneket ar istrint ka jie paraso tai bus tada jie tipo uzvartyti. Blet t-upas koks kaip reta. Besanke pas mus kaime yra ir tai protingesni ten.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

GODhack, temą čia nukreipei tu. Aš, kaip moderasturiu galimybę žvilgtelėti į IP adresus. Tu jungeisi iš daugybės skirtingų TELEKOMO IP adresų. Aš seniau svarsčiau galimybę naudotis telekomo internetu, todėl žinojau, kad dinaminiai IP buvo tik dial-upininkams. Nė nesiruošiau šito tikrinti, o tuo labiau rinkti kažkokios informacijos apie tave. Taip ir nesupratau kam tu čia prikišai tą whois ir pradėjai kalbėt apie hakerius. Aš seniai buvau pasakęs, kad š neesu hakeris ir vargu ar juo kada nors būsiu(kad ir kaip norėčiau).
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Na as ta ir norejau pasakyti kad jis redaguoja ta ka as parasau kas dvigubai blogiau beabejo. O tu kaip rasai i hakijimo temas ir esi moderas tai turetum kaska minimum zinoti. BENT MINIMUM. O dabar paaskejo kad whois nemoki praktikoj pasinaudot. Didesnis pravalas nei su tuo exploitu 0 day kaip tada su manim buvo.

ne neturiu ju IP ir nzn kaip gaut. tiesa turiu keliu dalyviu bet i juos nesiruosiu laustis.Lioniax rašė:GODhack, bandei nulauzinet forumo lankytoju kompus?
O kicked jau senai prakeike telekoma bet veltuj.
Paskutinį kartą redagavo GODhack 2006 04 13 00:20, redaguota 1 kartą(us).

Kaip jau sakiau, ne tau žinoti, ką aš žinau apie whois ar ką nors kitką. Jei Laurynas paskyrė mane moderu - jo valia. Nepatinka(bet gi tau viskas patinka, pats rašei) - protestuok.
Lioniax, jis dinaminį turi. Reconnectinsis ir ragai
Lioniax, jis dinaminį turi. Reconnectinsis ir ragai
Paskutinį kartą redagavo brain5ide 2006 04 13 00:22, redaguota 1 kartą(us).
As jau suzinojau tu parodei savo zinias ~=0 katik.brain5ide rašė:Kaip jau sakiau, ne tau žinoti, ką aš žinau apie whois ar ką nors kitką. Jei Laurynas paskyrė mane moderu - jo valia. Nepatinka(bet gi tau viskas patinka, pats rašei) - protestuok.

Tik tau taip atrodo.
Edit: gal papasakosi išsamiau, kaip veikia pats whois protokolas, jei jį taip galima pavadinti?
Edit: gal papasakosi išsamiau, kaip veikia pats whois protokolas, jei jį taip galima pavadinti?
Paskutinį kartą redagavo brain5ide 2006 04 13 00:24, redaguota 1 kartą(us).