Zinau sunku patiket kad toks koks as esu ir dalyvauju sitam forume, pats nzn kodel taip yra.
paprasciausiai kiti tokie kaip as cia nesirodytu ane, uztat taip ir spelioji?

Nemanau ar mums cia reikia suitikineti vien del to, kad pamatychiau koks esi TU.GODhack rašė:Ta prasme kai susitiksim pamatysi koks esu ir galesi padaryt isvadas, o ne fantazuot apie tai ko nezinai.
Zinau sunku patiket kad toks koks as esu ir dalyvauju sitam forume, pats nzn kodel taip yra.![]()
Bl, kazhkodel pirmai tik puse posto tavo uzhkrove man. tai tik dabar visa pamachiauGODhack rašė:Ta prasme kai susitiksim pamatysi koks esu ir galesi padaryt isvadas, o ne fantazuot apie tai ko nezinai.
Zinau sunku patiket kad toks koks as esu ir dalyvauju sitam forume, pats nzn kodel taip yra.![]()

Ash tikrai snukio nebijau iskist...Tiesiog nematau prasmes.GODhack rašė:Tai vat paaiskejo kas tikrai snuki bijo iskist.![]()
As padarau isvadas is to ka zmogus paraso.
O tavo teigimas tiesiogiai priestarauja tam ka galima spresti is to ka as rasau.
Bebejo as sutinku, kad galbut kai as pasakau kad kaskas lameris gal is tikruju jis tik apsimetineja lameriu, del to negalima gincytis.
O del tavo antro posto, tai kaip sakant visad buna isimciu.

Bobishkai? Tai tu chia bobishkai pletkini jai visus lankytojus lameriais ishvadini ju net nepazhinodamas.GODhack rašė:As ir elgiuosi taip ir cia kaip realybeje. Visu 100%.
Susitikt as tai neturiu noro, bet as matau reikala is tavo puses jei jau taip sneki.
Va del ko as ir pasiuliau.Kodas: Pasirinkti visus
Isvis turetum tokiu peizalu neskleist o pirmiau pasiulit susitik o paskui sneket.
O kadangi ziuriu tu tik megsti bobiskai papletkint, o ne kaska realaus pasakyt tai viskas tuom ir baigta.
Kodas: Pasirinkti visus
Isvis turetum tokiu peizalu neskleist o pirmiau pasiulit susitik o paskui sneket.
O kad visi kiti cia lameriai tai faktas: nieks ir nesigincys. Ne veltuj ziurek paziuri i mane i dieva mato

Ka ash skiedzhiu? Pasakyk tiksliai ka tavo manymu ash skiedzhiu?GODhack rašė:Bijai det nuotrauka?(as irgi noreciau ja pamatyt, na jei toks skystalas tai skype tadA)
As teisus tik be kabuciu.
O tu skiedi ir tiek ir pats ta suvoki.