Kokiu Lygiu Zaidziat?
- SpammerWebb
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Tj Kokio Lygio Geimeriai Esat? 
Good Spammer - Banned Spammer
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
as irgi ant normal einu bet daznai siaip ir ant easy kad netycia prie paskutinio boso nepasirodytu zaidimas nepereinamai sunkus ar dar ka nors 
pvz. koky nors commandos 2 nebutu taip smagu losti jeigu pasidaryciau hard rezima. taip pat nebutu smagu losti ir tuos zaidimus kur is vieno kulkos mirsti, o priesai nusitaiko y headshot per 0,000001 sekundes daly.
pvz. koky nors commandos 2 nebutu taip smagu losti jeigu pasidaryciau hard rezima. taip pat nebutu smagu losti ir tuos zaidimus kur is vieno kulkos mirsti, o priesai nusitaiko y headshot per 0,000001 sekundes daly.
- karolis880
- nuolatinis dalyvis

- SpammerWebb

- Susisiekti:
As Beveik Visada Ant Hard, Lbj Zeba Buna Jausmas Kai Ilga Laika Toj Pacioj Vietoj Knisies Ir Galiausiai Ta Sunkuma Iveikes Net Atsipusti Ir Tox Malonus Pasitenkinimas Savimi Uzeina
Tik Doom 3 Kaliau Ant Normal Nes Man Tai Baisus Zaidimas, Tie Monstrai Visi Is Tiesu Gasdino Ir Visa Laika Zaisdamas Galvojau Kad Greiciau Pereit Ta Ar Ana Sektoriu Ir Kad Tik Neatsirastu Dar Vienas Monstrelis
Nu Nzn Kaip Paaiskint Bet Sis Zaidimas Mane GASDINO 
Tik Doom 3 Kaliau Ant Normal Nes Man Tai Baisus Zaidimas, Tie Monstrai Visi Is Tiesu Gasdino Ir Visa Laika Zaisdamas Galvojau Kad Greiciau Pereit Ta Ar Ana Sektoriu Ir Kad Tik Neatsirastu Dar Vienas Monstrelis
Good Spammer - Banned Spammer
- Trolis gumis
- Crowbar Master
- Zebda

- Susisiekti:
Re: Kokiu Lygiu Zaidziat?
Vidutiniu nes easy neidomu o Hard neturiu tieklaiko kad galeciau sau leisti tiek kankintis. 
Gyvenimas yra gražus ! ! !
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių