Naujas zaidimas su galimybe keisti zaidimo pinigus i tikrus

Bendros diskusijos apie žaidimų pasaulį.
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#16 Standartinė DF » 2006 09 27 17:46

Pinas rašė:Va cia tai teisingi zodziai. Gerai uzteks cia gincytis, tema yra apie zaidima, tai galit klaust kas ko nesupranta ar reikia kam padet?
Nu Ash pavizdzhiui esu labai didelis tinginys, tai gal kas nors man uzhdyka tuos tu pinigeliu :lol:
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
Xolen
Lord Malak
Lord Malak
Susisiekti:

#17 Standartinė Xolen » 2006 09 27 21:13

A jau siem dalykam ir zaidimus pradejo kurt... Kas norit bandykit, kas ne tai ir nesikabinekit. registruosites per nauja ar per kita zmogu jum nuo to absoliuciai jokio skirtumo. Tik siaip noriu apie tokes nesamones sy ta pasakyt - manau tikrai neverta tokiais niekais uzsiimt, nes realiai ten tikrai nieko neuzdirbsite, aiksu kazkas gaus is to nauados ir dideles, bet tai tikrai ne jus busite. Atsimenu as kazkada buvau ant panasiu svetainiu uzsikabines, tai kazkur menesy pes 15-20 "sponsoriu" dirbau y diena tai uzimdavo po mazdaug 3 h ir taip kasdien tai per menesy raliai neuzdirbau nieko apciuopemo, na bent jau y saskaita nieks nieko nepervede...
Mano nuomone toke, kad pvz. runescape losent gailma zymiai daugiau uzdirbt + malonumas sioks toks.
Siais laikas tokio brangaus laiko neapsimoka svaistyt ir manau pabande labai greit nusivilsite..
Su ta mintim rakinam se tema, o kas nori pradet, ar patarimu gaut rasykit jam y PM
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!

Užrakinta

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių