Pagal kokį žaidimą norėtumėte pamatyti filmą?
Dzekis - senos naujienos . Niekam jis nebeidomus . Db vietoj jo turim jeta leeMutant rašė:na man asmeniskai labai kvailai atrodo kad Goka vaidins Siauraakis o Gohana Baltasis zmogus kiek zinau Chiche tai lyg irgi Japan (tai riaiskia..)
keista kad nezinai Dzekio Chano
Hideo Kojima tai dievas jis sukure kaika geresnio negu zmogu... jis sukure MGS
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
- odzis
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Nebutinai, as ziuresiu tam, kad pasidergciau. Nors gal normalus bus (1% is 100%)+Ameno+ rašė:visi dbz fanai ir ziures~Nutrūktgalvė~ rašė:Mane žvengas ima jau įsivaizdavus jų išvaizdąbe to man įdomu kas tokį š...žiūrės
Paskutinį kartą redagavo odzis 2005 08 19 18:41, redaguota 1 kartą(us).
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
dzekis joks nepasenes 
jis visalaik buvo geras... na briusas lee vistiek geriau bet jo jau ner
visi jusu tie super kinieciai/japonai zinomi kaip kungfu ir tt meistrai.
asmeniskai as nei vienoje is nesuskaiciuojamos daugybes dbz seriju
nepastebejau nei vieno kungfu judesio. taigi aktoriu reik ziuret pagal isvaizda bet kadangi dbz serijose buvo daroma tas kas ir betkokiam
kitaicu anime - nubalinti veidai(kitaicams nepatinka kad juos vadina geltonodziais) , akys normalios arba didesnes nei baltuju (dar vienas nemalonus dalykas jiems).
mano manymu viska reiks jiems daryt su kompu kad gautus kazkas panasaus y ta filma apie antra pasauliny kara su lakunais(nauja ganetinai su angelina jolie ir tt).
gryztant prie kungfu... jet lee levas
patarciau paziuret sy filma Ong Bak: Muai Thai Warrior
tailandietiskas filmas...visa galva lenkiantis naujausius jet lee ir dzekio chano filmus.
jums prireiks subtitru
http://subtitles.images.o2.cz/d/167523/ ... rrior.html
jis visalaik buvo geras... na briusas lee vistiek geriau bet jo jau ner
visi jusu tie super kinieciai/japonai zinomi kaip kungfu ir tt meistrai.
asmeniskai as nei vienoje is nesuskaiciuojamos daugybes dbz seriju
nepastebejau nei vieno kungfu judesio. taigi aktoriu reik ziuret pagal isvaizda bet kadangi dbz serijose buvo daroma tas kas ir betkokiam
kitaicu anime - nubalinti veidai(kitaicams nepatinka kad juos vadina geltonodziais) , akys normalios arba didesnes nei baltuju (dar vienas nemalonus dalykas jiems).
mano manymu viska reiks jiems daryt su kompu kad gautus kazkas panasaus y ta filma apie antra pasauliny kara su lakunais(nauja ganetinai su angelina jolie ir tt).
gryztant prie kungfu... jet lee levas
patarciau paziuret sy filma Ong Bak: Muai Thai Warrior
tailandietiskas filmas...visa galva lenkiantis naujausius jet lee ir dzekio chano filmus.
jums prireiks subtitru
http://subtitles.images.o2.cz/d/167523/ ... rrior.html
emm.. matau kazkas susidomejo apie dbz filma tai jei kam idomu shtai kokie bus aktoriai : http://dbz-extreme.domenas.net/main.php?dbz=aktoriai

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių