Programavimas (bendras forumas)

Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
Deaf
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 25
Užsiregistravo: 2007 01 04 17:31

#76 Standartinė Deaf » 2007 01 16 19:35

As galiu susizinoti is kokių knygu mokosi VGTU KTU studentai bet nzn ar nebus jos man persunkios

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 803
Užsiregistravo: 2006 03 21 15:48
Miestas: Klaipėda
Susisiekti:

#77 Standartinė oxigen » 2007 01 17 18:02

Tai jeigu sužinosi, galbūt pasidalink ir su mumis informacija :roll:
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!

Vartotojo avataras
Deaf
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 25
Užsiregistravo: 2007 01 04 17:31

#78 Standartinė Deaf » 2007 01 17 22:44

Sita knyga naudoja KTU nzn gal ir nevisi ten kas mokosi. "Programavimo c++ builder pavyzdziai" autoriai :Jonas Blonskis, Vytautas Buksnaitis, Vaicius Jusas, romas Marcinkevicius, Jonas Smolinskas (cia tos vienos knygos). Del VGTU parasysiu kai suzinosiu jei kas zinote knyga naudojama KTU gal galite parasyti ar ji nebutu persunki pradedanciajam

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#79 Standartinė ^Paulius^ » 2007 03 07 20:03

Tarp kokiu tagu HTML kalboje galima rasyti koda, kad narsykle jo nevykdytu, nes as noriu savo kuriamoje svetaineje parasyti skripta, bet narsykle automatiskai ji vykto, o kodo nerodo. :x

Vartotojo avataras
Lioniax
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 596
Užsiregistravo: 2005 09 21 13:25

#80 Standartinė Lioniax » 2007 03 09 23:06

gali pabandyt naudot

Kodas: Pasirinkti visus

<xmp>html kodas</xmp>
tagus. Jeigu anie neveiks, savo kodą gali talpint tarp

Kodas: Pasirinkti visus

<code>kodas</code>
tagų ir simbolius < ir > atitinkamai pakeist su &lt (< ) ir &gt ( > ). Jeigu pasižiūrėtum šio puslapio source'ą, tai pamatytum, kad čia būtent tas ir yra daroma...
Mūsų darbas tamsoje -
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#81 Standartinė ^Paulius^ » 2007 03 10 12:44

Aciu. Suveike. :D

Vartotojo avataras
E~XODU~S
senbuvis
senbuvis
Pranešimai: 172
Užsiregistravo: 2007 02 11 12:13
Miestas: kaunas
Susisiekti:

#82 Standartinė E~XODU~S » 2007 04 03 23:11

Na gal ir durnas klausimas,bet labai reikia įspejančios lentelės skripto.Kurioje būtų OK ir CANCEL.Gal kas turite...Tingiu labai šiandien ieškoti :roll: Tinginys...Kaltas :roll: Tai sakau gal čia kas turite???
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#83 Standartinė ^Paulius^ » 2007 04 04 08:05

Kodas: Pasirinkti visus

if (confirm("Cia bus tekstas"))
Cia bus tai, kas bus kai paspaus OK.
else
Cia bus tai, kas bus kai paspaus Cancel.

Vartotojo avataras
E~XODU~S
senbuvis
senbuvis
Pranešimai: 172
Užsiregistravo: 2007 02 11 12:13
Miestas: kaunas
Susisiekti:

#84 Standartinė E~XODU~S » 2007 04 22 14:27

Sveiki,labai reikia pagalbos.Kai iinstaliavau Lt kalbą (forume) nerašo ŠŪČ raidžių.Vietoj jų rašo klaustukus(???) .Ką reikia padaryti?
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#85 Standartinė ^Paulius^ » 2007 04 22 16:20

E~XODU~S rašė:Sveiki,labai reikia pagalbos.Kai iinstaliavau Lt kalbą (forume) nerašo ŠŪČ raidžių.Vietoj jų rašo klaustukus(???) .Ką reikia padaryti?
Pakeisk koduote. Turetu buti nustatymuose, arba jeigu nerandi - support'e turetu buti parasyta. :)

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 803
Užsiregistravo: 2006 03 21 15:48
Miestas: Klaipėda
Susisiekti:

#86 Standartinė oxigen » 2007 04 22 16:45

Arba gali būti, kad pats tavo exploreris su bloga koduote nustatytas, nes dažnai būna, kad ir ant western kai kuriuose puslapiuose rodo LT raides, o kai kuriuose tiesiog ne, geriausia būtų pakeisti į UTF-8
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!

Vartotojo avataras
mrg
garbės narys
garbės narys
Pranešimai: 229
Užsiregistravo: 2006 02 07 20:14

#87 Standartinė mrg » 2007 05 12 11:58

Sveiki visi, seniai bematyti. Noriu suzinot kur galeciau vilniuje rasti programuotoju/svetaines kurimo kursus. Noreciau per vasara ismokt viena programavimo kalba. C/C++ tobulinsiu ir gilinsiu toliau, tik dabar reiktu griebt kita :)

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)