[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.2/share/pear')
Straipsniai.lt • DEL isorinio ip!
Puslapis 11

DEL isorinio ip!

Parašytas: 2005 11 07 22:03
Justaz
trumpiau sakant pas mane DSL TAKAS internetas kaip man nemokamai pasidaryt ISORINI IP? Zinau kad kazkaip galima :)

Parašytas: 2005 11 07 23:20
SaZ
nemokamai neiseis :)
be to cia prie interneto sitos problemos turetu buti...

Parašytas: 2005 11 08 07:33
Justaz
kicked rašė:nemokamai neiseis :)
be to cia prie interneto sitos problemos turetu buti...
Nu bet kazkaip draugelis padare tik man nesako :)

Parašytas: 2005 11 08 15:04
SaZ
nereiskia kad reikia draugeliu tiketi :)
paprastai draugai megsta apgaudineti kitus kad tik pavaidint kad tipo kruti. be to tikras draugas ir pasakytu tau... ir dar... kodel jam gaila pasakyt?
logikos nera. isvada = nieko jam nepavyko :)

siaip man rodos reikia savo internet provideriui skambinti sumoket ten mazdaug 20 ar kiek ten litu ir tavo ipa pakeicia y isoriny.

dar versija kuria girdejau bet nezinau ar tiketi tai... tipo isoriny ipa turi tik tie modemai kurie yra isorej kompo. kazkaip durnai skamba bet kadangi nesidomiu sitais dalykais tai ir neaisku kaip tiksliai yra.

Parašytas: 2005 11 08 19:18
brain5ide
Siaip tai bet kokiam modemui galima priskirti isorini IP ;)
O šioje situacijoje reikia kalbėtis su telekomu.

Parašytas: 2005 11 08 19:38
GODhack
kicked rašė:nereiskia kad reikia draugeliu tiketi :)
paprastai draugai megsta apgaudineti kitus kad tik pavaidint kad tipo kruti. be to tikras draugas ir pasakytu tau... ir dar... kodel jam gaila pasakyt?
logikos nera. isvada = nieko jam nepavyko :)

siaip man rodos reikia savo internet provideriui skambinti sumoket ten mazdaug 20 ar kiek ten litu ir tavo ipa pakeicia y isoriny.

dar versija kuria girdejau bet nezinau ar tiketi tai... tipo isoriny ipa turi tik tie modemai kurie yra isorej kompo. kazkaip durnai skamba bet kadangi nesidomiu sitais dalykais tai ir neaisku kaip tiksliai yra.
Nu zmones .... .... jus nzn ka ir sakyt iejau i tema ir vos nezvegiau paskui vos neverkiau.... (budvarzius praleidziu del to kad jie nelabai grazus ir be to i jusu puse.)

VISI DSL tako IP yra isoriniai juos turi visi. Ir be jokio mokescio, be jokiu skambinimu ir kalbejimu su telekomu ir tai nepriklauso nuo modemo kur jis randasi.

Nu zodziu visa tema, visi postai ir pats temos klausimas yra totalus nusisnekejimas.

Parašytas: 2005 11 08 20:20
SaZ
taip ir maniau kad skiedalu per daug prisiklausiau... cia dar is w3tft online geiminimo laiku :roll:

beje man kitas klausimas atejo... is ko sprendi kad pas tave isorinis ipas ir ka manai tas isorinis ipas tau duos?

Parašytas: 2005 11 08 21:33
GODhack
Cia jau interneto strukturos pamokele reik pravest. Jei snekant labai paprastai, tie kurie priklauso LAN tinklui turi taip vadinkim vidini IP ir ju interneto galimybes smarkiai ribojamos LAN tinklo admino(jis to tinklo adminas ir kaip zinom ka adminas uzsimano ta ir daro), o tie kurie turi kaskoki modema tai vadinasi turi isorini IP ir yra patys sau adminai.

Na dar ten yra paketu perdavimo skirtumai ir t.t. kurie nepriklauso nuo admino, bet priklauso nuo tinklo strukturos tai i tai gal nesigilinsiu. Ka reik zinot pradedanciam hackeriui kurios cia kepu tai arp -a komanda jei raso "no shit found" resikias ip isorinis tikriausiai(neesu tikras ar visad). arp -h del platesnes tos comm info.

Parašytas: 2005 11 09 19:21
Justaz
GODhack rašė:Cia jau interneto strukturos pamokele reik pravest. Jei snekant labai paprastai, tie kurie priklauso LAN tinklui turi taip vadinkim vidini IP ir ju interneto galimybes smarkiai ribojamos LAN tinklo admino(jis to tinklo adminas ir kaip zinom ka adminas uzsimano ta ir daro), o tie kurie turi kaskoki modema tai vadinasi turi isorini IP ir yra patys sau adminai.

Na dar ten yra paketu perdavimo skirtumai ir t.t. kurie nepriklauso nuo admino, bet priklauso nuo tinklo strukturos tai i tai gal nesigilinsiu. Ka reik zinot pradedanciam hackeriui kurios cia kepu tai arp -a komanda jei raso "no shit found" resikias ip isorinis tikriausiai(neesu tikras ar visad). arp -h del platesnes tos comm info.
Parasyk kur pasiziuret ta ISORINI IP? :oops: :oops:

Parašytas: 2005 11 09 20:57
GODhack
Sakei pas tave DSL takas vadinas tavo IP yra ISORINIS.

Parašytas: 2005 11 09 21:07
DF
Justaz rašė:
kicked rašė:nemokamai neiseis :)
be to cia prie interneto sitos problemos turetu buti...
Nu bet kazkaip draugelis padare tik man nesako :)
draugais tikesi kalejime atsidursi :)

Parašytas: 2005 11 09 22:03
Justaz
GODhack rašė:Sakei pas tave DSL takas vadinas tavo IP yra ISORINIS.
ok :D