CHMOD644

Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
ezg
įtakingas
įtakingas
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2005 06 02 09:49
Susisiekti:

CHMOD644

#1 Standartinė ezg » 2005 12 14 19:51

Kaip iskelt CHMOD644 zyma?

Vartotojo avataras
ezg
įtakingas
įtakingas
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2005 06 02 09:49
Susisiekti:

#2 Standartinė ezg » 2005 12 14 21:29

Tai ka negi niekas nezino?

brain5ide
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2030
Užsiregistravo: 2004 12 01 19:05

#3 Standartinė brain5ide » 2005 12 16 15:11

Na bent jau aš nesupratau klausimo.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Vartotojo avataras
ezg
įtakingas
įtakingas
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2005 06 02 09:49
Susisiekti:

#4 Standartinė ezg » 2005 12 16 18:17

jau nebereikia, radau atsakyma galit rakint tema

Vartotojo avataras
Lioniax
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 596
Užsiregistravo: 2005 09 21 13:25

#5 Standartinė Lioniax » 2005 12 16 18:22

ezg rašė:jau nebereikia, radau atsakyma galit rakint tema
Tai parasyk ka ten reikia daryt... kiti zinos...

Vartotojo avataras
ezg
įtakingas
įtakingas
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2005 06 02 09:49
Susisiekti:

#6 Standartinė ezg » 2005 12 17 12:39

Ikeli faila i serva, tada spaudi desiny peles klavisa ir nuspaudi "file atributes" ten suzymi visas varneles ir viskas

Vartotojo avataras
Laurynas
administratorius
administratorius
Pranešimai: 2011
Užsiregistravo: 2001 12 06 09:51
Miestas: Vilnius

Re: CHMOD644

#7 Standartinė Laurynas » 2005 12 17 18:55

ezg rašė:Kaip iskelt CHMOD644 zyma?
Ne iskelt, o uzdet arba panaikint. Ir ne zyma, o teises.

brain5ide
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2030
Užsiregistravo: 2004 12 01 19:05

#8 Standartinė brain5ide » 2005 12 18 13:16

Tai pala, čia skiltis programavimas...

Vartotojo avataras
ezg
įtakingas
įtakingas
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2005 06 02 09:49
Susisiekti:

#9 Standartinė ezg » 2005 12 18 16:57

Siaip tai pagal TVS'a iskelt CHMOD644 zyma

brain5ide
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2030
Užsiregistravo: 2004 12 01 19:05

#10 Standartinė brain5ide » 2005 12 18 21:03

Pala, pala. Turinio valdymo sistema. Nu ir? Velgi, kur programavimas, jei tik paspaudei kelis mygtukus, uždėjai varneles ir yra?

Ramex
naujokas
naujokas
Pranešimai: 17
Užsiregistravo: 2006 04 24 15:25

chmod

#11 Standartinė Ramex » 2006 04 24 15:39

na seip atsakyta neisamiai, nes as tikrai zinau kokia tai problema yra pradedantiesiems (ir pats toks buvau :D). tagi pirmiausia butina salyga prisijungti su bet kokiu ftp klientu (yra teke girdeti sakant su IE) prie serverio ftp. tada aisq susirandi reikiama faila ir spaudi ant jo desiniu peles mygtuku o toliau properties/chmod/atributes ar kazkas panasaus. toliau priklosomai kokiu reikia leidimu, sudedate varneles. cia buvo idomiai pasakyta, kad reikia sudeti visas varneles taciau juk norima tik 644 atributo... taigi deliojate varneles tol kol gaunate skaiciu 644 ar kokio jums reik. sudeje visas varneles gausite 777. ka tie skaiciai reiskia turbut neaiskinsiu, nes ir pats nelabai zinau. tai tiesiog leidimai atskiriems vartotojams (owner, user, gruop) atlikti ivairius veismus su failais skaityti/rasyti/vykdyti (read/write/execute). taip pat nepraleidau pro akis ir brain5ide pasipiktimo, jog kur cia programavimas... taigi visa tai galima atlikti ir programiskai su php pagalba. tam yra puiki funkcija chmod('/kelias/iki/failo.txt', 0777); simple :) taciau atkreipkite demesi, kad tai darant su php pagalba, nurodant chmod atributa priekije reikia darasyti 0.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)