Wolfenstein
Seip tai ten ne pratesimai - o kazkokie kauseliai rusai ismegino map editoriu ir viskas jei dar nezinojot - kaip manot del ko jie rusiski ? Jei butu pratesimai butu nauju ginklu - priesu ir t.t
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Gal kas iš jūsų bandėt Wolf. Enemy teritory. Tipo ten jį tik per netą gali žaist. Man tai kaškoks jis hibridas pasirodė. Ginklai, grafika lyg ir wolfo, bet pati valdymo panelė visai kitokia. Ir dar kompasas panašiai kaip per MOHA idėtas. Jei kas žaidėt, patarkit per ką kur ten jungtis, kad galėtum pažaist.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti
Geriau jūs man pasakykit kaip pereiti misija, kur reik tanką nulydėti į saugia vietą, išgelbėti kaškokius tai mokslininkus ir paskui patekti į BSO kompleksą. Karoče nulydėjau aš tą tanką į paskutinį tašką, išskerdžiau visus vokiečius, bet blyn nerandu išėjimo. Gal patarumėt pro kur man patekti į tą BSO kompleksą.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)