Trolis gumis rašė:artas1984, del fizikos tai cia prasiklydai deja, nes dar nenugaletas sioj srity yra half life 2, kaip beje ir stream varikliukas, uzvezantis neimanoma grafika nelauzant kompo. patikek, zaidime neisnaudota turbut kokia 30% varikliuko galimybiu, kurias maciau specialiai 3d mark padarytiem stream variklio technology testam. o taipogi modeliu detalizacija ir t.t. yra realistiskiausia is visu mano matytu.
painkiller irgi nesakau kad kaka yra, bet...
...bet jo lyginti su serious sam nemanau, kad verta. skiriasi visai zaidimu temos: ss yra arcade shooter, o painkiller vyrauja baisumo atmosfera. aisku, principas tas pats - saudyk, kol gyvas, bet ss jega lost ir del kitu dalyku, pvz ivairios secrets, prikolai ir siaip visoki mazi dalykeliai, kurie padaro si graju sunkiai uzmirstama.
Žmogau, gerbiu HL2, bet ar painkiller ir HL2 ne tą patį HAVOK variklį turi?
Paaiškink apie tą stream...noriu žinot.
Painkiller junitų fizika tikrai prilygsta HL2, nes žaidimas yra padarytas "rag-doll" fizikos principu, bet tu turbūt žinai...
O jei žinai tai kodėl mali ant painkiller? A?
Rag-doll fizika yra:
http://people.freenet.de/crossroads/tetka.swf
Tiesa, man labiau patinka HL2 personažų datalizacija, tas tiesa, bet HL2 architektūra neprilygsta PK, o dėl fizikos abu turi viens kito atžvilgiu pranašumų ir minusų.
Kas dėl PK fizikos minusų - dachja bugų, deja...
Žinok HL2 laimėjo tik todėl, kad yra žymus, o painkiller yra sukurtas neįžymios lenkų kompanijos ir nepasidalino prizine vieta su HL2, nors nėra prastesnis grafiškai, mane užpiso HL2 grafikos dievinimas, grafika, kaip mačiau išties įpūdinga ir tai, kaip juda daiktai HL2, bet užpiso kai mažiau įžymus geimai yra po padu, nors nuo HL2 nei fizika nei grafika nėra prastesni...
Beje, tikrai nieko baisaus painkiller nėra, bet jis tikrai ne vaikams, kaip SS, bent jau parašyta 16+.
Dėl secret places SS tu suklydai, aš atsimenu, kad SS turėjo secrets kaip ir quake2, bet su painkiller nėra ko lyginti nė vieno žaidimo secrets. Aš labai aršiai tą ginsiu, nes kai kuriuos painkiller secret places pasiekti reikia turėti labai gerą skilą, o aš visa tai su keliais kitais žaidėjais esu įvaldęs geriausiai pasaulyje, todėl nepakęsiu kalbų apie temas kaip secrets. Esu padaręs daug unikalių video kaip pasiekti tam tikrus secrets, kurių nieks kitas taip nebuvo pasiekęs bent jau oficialiai...
Užuot daugiau nediskutavus, pasižiūrėk kaip atrodo painkiller grafika ant 1024/768 su efektais ir nesakyk, kad HL2 geresnė:
Apie SS2 aš iš vis tyliu, jei kas pasakys, kad jo grafika ir fizika geresnė ar bent prilygsta HL2 ar painkiller - tie DAUNAI.