Serious Sam 2

Žanro tipai: Tactical, Shooter.
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
D12
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#31 Standartinė D12 » 2005 08 22 01:25

nu jo bet bent jau as manau gal bus geras
nes tie serious samai man patiko tik gaila
turbut as nepazaisiu nes kompas biski per letas
wat cia yra negerai :(

Vartotojo avataras
Darkas
profesionalas
profesionalas

#32 Standartinė Darkas » 2005 09 24 14:51

KAs jau lose demuske ? As losiau - geras
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt

Diary of Dreams - Nekrolog 43

Vartotojo avataras
Trolis gumis
Crowbar Master

#33 Standartinė Trolis gumis » 2005 10 15 23:23

as losiau demo, patiko, dabar jau siunciu pilna, nekantrauju isbandyt an naujo kompo...

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#34 Standartinė Artas1984 » 2005 10 15 23:56

Privalau ir aš apie SS pasakyti šį tą:

Ką, gi, pamatęs tiek demo, tiek pilno screenshots galiu pasakyti, kad pilną patobulino, pagal demo pamaniau, kad šūdas..
Ir nors pilnas geresnis nei demo, bet mano nuomonė SS1 jau yra geresnis nei SS2 pažiūrėjus įvairius komentarus iš kitų forumų....

Aš lošiau SS1, jis man patiko, originalus, nelinearus, nors ir LABAI vaikiškas, bet tikrai yra FPS gigantas, nes tai klasika.

Serious Sam turi rimtą konkurentą single player srity - mano numylėtą Painkiller, bet aš nepykstu ant tų kurie sako, kad SS jiems geresnis, juk kiekvieno skonis kitoks.

Semo pasaulis yra spalvotas, vaikiškas, didelių matmenų, netikroviškos fizikos ir netikroviškų spalvų, malonaus dizaino, nelinearus, nesudėtingas, kvailas, pašėlęs.

Painkiller pasaulis yra niūrus, nevaikiškas (užeikt į asylum ir išgirsite, kaip rėkia dulkinamos moterys ir staugia kankinami ligoniai), mažesnių matmenų, tikroviškaiusios fizikos ir spalvų, stulbinamo architektūros dizaino (nėra ko lyginti su bet kokiu kitu FPS), deja linearus:(, nesudėtingas, kvailokas (nes nerimtas gameplay - bėgiok ir malk visus), taip pat pašėlęs.

Aš SS2 nežaisiu, per daug kvailai atrodo.
Lauksiu rimtesnių gigantų - FEAR, QUAKE4, DARKWATCH...

Vartotojo avataras
D12
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#35 Standartinė D12 » 2005 10 16 00:01

laukciau ir zaisciau as ir tuos wisus gigantus kaip
fear, q4 ir t.t tik kad mano pc yra piece of shit todel
neweiks niekas pas man :evil:

Vartotojo avataras
Trolis gumis
Crowbar Master

#36 Standartinė Trolis gumis » 2005 10 16 12:12

artas1984, del fizikos tai cia prasiklydai deja, nes dar nenugaletas sioj srity yra half life 2, kaip beje ir stream varikliukas, uzvezantis neimanoma grafika nelauzant kompo. patikek, zaidime neisnaudota turbut kokia 30% varikliuko galimybiu, kurias maciau specialiai 3d mark padarytiem stream variklio technology testam. o taipogi modeliu detalizacija ir t.t. yra realistiskiausia is visu mano matytu.
painkiller irgi nesakau kad kaka yra, bet...
...bet jo lyginti su serious sam nemanau, kad verta. skiriasi visai zaidimu temos: ss yra arcade shooter, o painkiller vyrauja baisumo atmosfera. aisku, principas tas pats - saudyk, kol gyvas, bet ss jega lost ir del kitu dalyku, pvz ivairios secrets, prikolai ir siaip visoki mazi dalykeliai, kurie padaro si graju sunkiai uzmirstama.

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#37 Standartinė SaZ » 2005 10 16 12:17

man rodos tas fizikos klausimas bus vel iskeltas kai isleis F.E.A.R :)

siaip as nieko blogo pries painkiller zaidima neturiu - man jis labai patiko bet sakyti kad pasaulis toks jau niurus tai net nezinau... kai kurie monstrai man juoka sukele nes buvo labai juokingi :)

serious sam visalaik tures likti serious samu... jokios tikroves , spalvinga grafika... nors zaismingas semi-realistinis fizikos variklis tikrai padarytu zaidima geresniu. neloshiau ss2 demo tai nezinau kaip ten viskas bet greiciausiai jo nezaisiu nes kaip artas sake yra ir idomesniu dalyku - fear,q4... be to dar aoe3 isleis, o ir taip nei kompe vietos daug yra nei as jau toks laisvas del mokyklos :)

Vartotojo avataras
Darkas
profesionalas
profesionalas

#38 Standartinė Darkas » 2005 10 16 12:45

Db is tako siunciuos - pamatysim koks jis is rimto . Idomu kodel gamespot ji ivertino 6.9
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt

Vartotojo avataras
Trolis gumis
Crowbar Master

#39 Standartinė Trolis gumis » 2005 10 16 13:15

Dark/Mc rašė:Db is tako siunciuos - pamatysim koks jis is rimto . Idomu kodel gamespot ji ivertino 6.9
paziurek kiek gamespot ivertino silent hill 2.
pastebesi, kad ne visad zaidas ivertinamas teisingai.

Vartotojo avataras
Darkas
profesionalas
profesionalas

#40 Standartinė Darkas » 2005 10 16 13:17

Na jo - good point
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#41 Standartinė GODhack » 2005 10 16 13:28

Take jau norejau siustis bet man nuojauta, kad sena gera enkaunteri parsisiusiu(is ikonu kurios nepasikeite). 8)
Tai kam viskas norm. tai pasigirkit butinai.
Ai edit: ten ir kitas metimas yra.. :lol: apsisoviau cia biski.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#42 Standartinė SaZ » 2005 10 16 16:01

Dark/Mc rašė:Na jo - good point
bet black and white 2 buvo yvertintas ganetinai teisingas - 6/10 ;)

Vartotojo avataras
Darkas
profesionalas
profesionalas

#43 Standartinė Darkas » 2005 10 16 16:42

Tai va - jau losiu ss2 - na ivertinciau 8/10 . Gan neblogas . Juokingas ir gan spalvingas - aplinkos dideles . Bet biski karts nuo karto atsiranda monotonija bet ja greit panaikina koks naujas ivikis
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#44 Standartinė Artas1984 » 2005 10 16 17:57

Trolis gumis rašė:artas1984, del fizikos tai cia prasiklydai deja, nes dar nenugaletas sioj srity yra half life 2, kaip beje ir stream varikliukas, uzvezantis neimanoma grafika nelauzant kompo. patikek, zaidime neisnaudota turbut kokia 30% varikliuko galimybiu, kurias maciau specialiai 3d mark padarytiem stream variklio technology testam. o taipogi modeliu detalizacija ir t.t. yra realistiskiausia is visu mano matytu.
painkiller irgi nesakau kad kaka yra, bet...
...bet jo lyginti su serious sam nemanau, kad verta. skiriasi visai zaidimu temos: ss yra arcade shooter, o painkiller vyrauja baisumo atmosfera. aisku, principas tas pats - saudyk, kol gyvas, bet ss jega lost ir del kitu dalyku, pvz ivairios secrets, prikolai ir siaip visoki mazi dalykeliai, kurie padaro si graju sunkiai uzmirstama.
Žmogau, gerbiu HL2, bet ar painkiller ir HL2 ne tą patį HAVOK variklį turi?
Paaiškink apie tą stream...noriu žinot.
Painkiller junitų fizika tikrai prilygsta HL2, nes žaidimas yra padarytas "rag-doll" fizikos principu, bet tu turbūt žinai...
O jei žinai tai kodėl mali ant painkiller? A?
Rag-doll fizika yra: http://people.freenet.de/crossroads/tetka.swf
Tiesa, man labiau patinka HL2 personažų datalizacija, tas tiesa, bet HL2 architektūra neprilygsta PK, o dėl fizikos abu turi viens kito atžvilgiu pranašumų ir minusų.
Kas dėl PK fizikos minusų - dachja bugų, deja...

Žinok HL2 laimėjo tik todėl, kad yra žymus, o painkiller yra sukurtas neįžymios lenkų kompanijos ir nepasidalino prizine vieta su HL2, nors nėra prastesnis grafiškai, mane užpiso HL2 grafikos dievinimas, grafika, kaip mačiau išties įpūdinga ir tai, kaip juda daiktai HL2, bet užpiso kai mažiau įžymus geimai yra po padu, nors nuo HL2 nei fizika nei grafika nėra prastesni...

Beje, tikrai nieko baisaus painkiller nėra, bet jis tikrai ne vaikams, kaip SS, bent jau parašyta 16+.

Dėl secret places SS tu suklydai, aš atsimenu, kad SS turėjo secrets kaip ir quake2, bet su painkiller nėra ko lyginti nė vieno žaidimo secrets. Aš labai aršiai tą ginsiu, nes kai kuriuos painkiller secret places pasiekti reikia turėti labai gerą skilą, o aš visa tai su keliais kitais žaidėjais esu įvaldęs geriausiai pasaulyje, todėl nepakęsiu kalbų apie temas kaip secrets. Esu padaręs daug unikalių video kaip pasiekti tam tikrus secrets, kurių nieks kitas taip nebuvo pasiekęs bent jau oficialiai...

Užuot daugiau nediskutavus, pasižiūrėk kaip atrodo painkiller grafika ant 1024/768 su efektais ir nesakyk, kad HL2 geresnė:

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Apie SS2 aš iš vis tyliu, jei kas pasakys, kad jo grafika ir fizika geresnė ar bent prilygsta HL2 ar painkiller - tie DAUNAI.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#45 Standartinė GODhack » 2005 10 16 18:41

[img].stupid%20error...[/img]
trumpiau sakant apseik ir be psichiniu ligu ivardijimo artas.

Reik aklu but kad nematyt, jog ss2 tikrai ne kiek neatsilieka nei nuo vieno zaidimo savo grafika. Be to serious sam vienintelis palaiko atviras erdves vietoj jau iprastu siauru ir tamsiu koridoriu, tiem kam grafika, tai ne vien texturu dydis megabaitais(kaip ir man) tai sutiks jog SS2 grafika yra ir geresne nei PK ar HL2. Juk ss2 viskas spalvinga, dideles erdves geras apsvietimas tai tikrai geriau atrodo nei pilki ir juodi koridoriai.
Paskutinį kartą redagavo GODhack 2005 10 16 21:38, redaguota 3 kartą(us).
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)