BloodRyne2
ar apsimoka siusti sita geimsa??ar kas jau zaidete??jai taip kokie reikalavimai sio geimso??
- Trolis gumis
- Crowbar Master
meskit sita tema i action skilti.
parsisiunciau, isbandziau, gali pasakyt toky dalyka, kad kam patiko POP, tam turetu patikt ir B2, bent jau man tai kazkaip panasiai zaidziasi(bent prazdiuoj), kapojiesi, darai combat kombinacijas visokias, saudymo ypac mazai, karstaisi po sienas ir stulpus, kapojiesi su bosais, naudoji special abilities, darai fatalities...
kicked, justuxe, bandykit, gal patiks...
parsisiunciau, isbandziau, gali pasakyt toky dalyka, kad kam patiko POP, tam turetu patikt ir B2, bent jau man tai kazkaip panasiai zaidziasi(bent prazdiuoj), kapojiesi, darai combat kombinacijas visokias, saudymo ypac mazai, karstaisi po sienas ir stulpus, kapojiesi su bosais, naudoji special abilities, darai fatalities...
kicked, justuxe, bandykit, gal patiks...
- Trolis gumis
- Crowbar Master
heh kuo blogi bleidai?
dabar dar dragon pistols gauni, kuriuos reikia pildyt is priesu kraujo. prikolnai.
be to, galima ir su batu kulnais fatality padaryt
del lygiu tai buvau jau pobuvy, miesto griuvesiuose, traukiniu stoty, pozemiuose(nu ir cia dabar labai baisus bosas, kuriam nieko negaliu padaryt
)
bet man vistiek gameplay i pop ziauriai uznesa...
dabar dar dragon pistols gauni, kuriuos reikia pildyt is priesu kraujo. prikolnai.
be to, galima ir su batu kulnais fatality padaryt
del lygiu tai buvau jau pobuvy, miesto griuvesiuose, traukiniu stoty, pozemiuose(nu ir cia dabar labai baisus bosas, kuriam nieko negaliu padaryt
bet man vistiek gameplay i pop ziauriai uznesa...
- Trolis gumis
- Crowbar Master
- Trolis gumis
- Crowbar Master
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)