Warhammer
loset kas? senas zaidimas, as ant ps losdavau warhamer dark omen, dabar siunciuosi ji ant pc, toks neblogas zaidimelis primena kovos gal medievil, bet yra visokiu kariu, magu lankininku, lyg pasaka labai itraukianti su gerom musio scenom, man tai labaii patiko
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Nebloga serija, chia jau gryna strategija. Dar ant ps buvo
"warhammer: servants of the hornedr rat" ar kashkaip panashiai
Tai va su tuo palyginus "dark omen" sh kruva. Aishku chia tik mano nuomone, bet jis man buvo 10x idomesnis uzh "dark omen" gal turejo itakos ir tai ka ji pirma zhaidzhiau, ten viskas ish esmes taip pat tik visa zhaidima tenka kovot ne su undedais kaip "dark omen" o su ivairiausias prieshais, na aishku buvo ir per "dar omen" nevientik mushiai su undedais bet undedu ten daug buvo, o per "servants..." daug ivairesniu prieshu ir mushiai sudetingesni buvo, gal todel kai vos vos, su daugybe nervu keiksmu perejau visa "servants..." ir paskui emiau "dark omen" jo mushiai ejo gana lengvai, na nelengvai
bet palyginus su tuo kaip eidavo mushiai ant "servants..." tai nesulyginama.
Dar zinau, kad yra ant pc warhammer 40k... (da kashkokie zhodzhiai, tik ne fire servants
vakar parsisiunchiau i zhiuriu half life modas a kashkas panashaus) tai va ten viskas vyksta ateity ir mushiai turn based yra ir armijos mazhos, ne tas kaip tie du ant ps, bet irgi krutas gaimas.
"warhammer: servants of the hornedr rat" ar kashkaip panashiai
Tai va su tuo palyginus "dark omen" sh kruva. Aishku chia tik mano nuomone, bet jis man buvo 10x idomesnis uzh "dark omen" gal turejo itakos ir tai ka ji pirma zhaidzhiau, ten viskas ish esmes taip pat tik visa zhaidima tenka kovot ne su undedais kaip "dark omen" o su ivairiausias prieshais, na aishku buvo ir per "dar omen" nevientik mushiai su undedais bet undedu ten daug buvo, o per "servants..." daug ivairesniu prieshu ir mushiai sudetingesni buvo, gal todel kai vos vos, su daugybe nervu keiksmu perejau visa "servants..." ir paskui emiau "dark omen" jo mushiai ejo gana lengvai, na nelengvai
Dar zinau, kad yra ant pc warhammer 40k... (da kashkokie zhodzhiai, tik ne fire servants
...
Tai va . Kai buvau berlyne uzejau i didziausia vokietijos prekyb centry . Ten buvo vienas skyrius kuris mane suzavejo . Ten buvo lygtai parduotuve kurios pavadinimas buvo "world of warhamer " ar kazkas panasaus . I ja iejau o ten - zmones is metalo gamina mazas figureles ( tipo warhamer unitus ir heros ) . Parduotuves gale stovejo kompai kur galejai palost warhamer . O parduotuves dekoracijos fantastiskos : iejima saugo du robotai ( biski susaudyti ) kurie atkise i tave ganus .

Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių