ir beje pagalvok :
susitinka du zmones - ir vienas ir kitas visiskai vienodai yvalde pastatu ir unitu statymo mena, netgi vienodos rases ar panasiai... taigi... kas laimes?
Na ash beveik visada taip darau, uzhsistatau praejimaKyborgas rašė:Nu man tai kyla noras pakritikuot tavo strategiją. Sakai reikia pulti su pirmu pasitaikiusiu junitu. Na matai čia priklauso nuo mapo. Tu turi tiksliai žinoti kur bus tavo priešas. O be to jei mapas didelis, tai kol tavo junitas atšliauš prie priešo bazės, jis jau bus pažengęs į priekį. Taigi pačioje pradžioje reikia labai tiksliai dirbti, net kelių sekundžių negalima prarasti. Pvz. laiku pastatyti suplajus, o tau pailonus, taipogi sekti, kad nauji resursų kasikai būtų pradedami gaminti tinkamu momentu (nei per anksti nei per vėlai) Reikia tiksliai žinoti ką po ko statyt ir jei tu apsiriksi, paspausi ne tą ikoną, kol atšauksi prarasi laiko, o priešas įgis pranašumą. Aš šiaip esu iš užsaugotų žaidimų replayjų pastebėjęs, kad dauguma geimerių varydami su terais vis prie praėjimų stato suplajus, paskui barakus. Vienu žodžiu tais pastatais užbarikaduoja praėjimą. Aš taip niekad nedarau. Blin kol SCV nuslenka iki praėjimo, tai šalia centro jau pusę suplajaus pastato. Paskui ir baraką kur kas greičiau pastatau. Na o toliau aišku stengiuos kuo greičiau pastatyt bunkerius ir sukišt į juos marinas. Paskui kai pastatau akademiją, tai du marinus pakeičiu fajabatais, nes jie kur kas geriau ima zylotus. Aišku stengiuosi kuo greičiau gauti ir patį galingiausia terų antžeminį ginklą - tankus. Vultrų aš niekada negaminu, nes jos iš viso neefektyvios. Vietoje to kad išradinėti minas, aš geriau pirma išrandu "siege mode" tankams ir turiu kur kas daugiau naudos. Tai va tankus apsaugot nuo oro pajėgų naudoju misle turetus ir goliatus(robotus). Na o toliau viskas priklauso nuo situacijos ir žaidėjo meistriškumo. Apie kompą nekalbu, nes jis visai tūpas. Beja terai turi prieš protosus specialių bajeriukų, apie kuriuos turėtum žinot
Ir dar dėl to trugdymo su probu - jam valdyt reikia irgi šiek tiek laiko, o jį ko gero galėtum labiau išnaudoti "savo bazėje"
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)