Starcraft: Brood war

Žanro tipai: God Sim, Manage/Busin., RTS, TBS, Squad Based, Wargame.
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#16 Standartinė SaZ » 2004 10 13 15:06

siaip daznai per strateginius zaidimus kokiu 15 pries 25 karius laisvai gali laimeti jei gerai juos valdo :wink:
ir beje pagalvok :
susitinka du zmones - ir vienas ir kitas visiskai vienodai yvalde pastatu ir unitu statymo mena, netgi vienodos rases ar panasiai... taigi... kas laimes? :D

sarua
garbės narys
garbės narys

#17 Standartinė sarua » 2004 10 13 15:21

Taigi viskas priklausys nuo sekmes, nes jeigu jie abu viska ivalde vienodai tai ir ju mircomanagas tokio pachio lygio bus. Bet sheip tai praktishkai neimanoma, nes jeigu jie gerai zhaidzhia, tai sugalvos kaip "save" apgauti
...

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#18 Standartinė SaZ » 2004 10 13 15:24

statyti bazes ir karius gali kiekvienas o valdyt unitus nelabai...

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#19 Standartinė Kyborgas » 2005 01 04 23:25

Ką tu gali broadware tuos junitus ten tiksliai pavaldyti. Jų valdymas yra tūpas, todėl dažnai ir jie elgiasi tūpai.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#20 Standartinė Kyborgas » 2005 01 15 01:02

Beja ką manot apie starcraft2 ar jis bus kada išleistas artimiausiu laiku ar ne? Šiaip viename rusų tinklapyje radau kad atseit yra kaškokios naujos idėjos. Lyg ir dar vieną rasę žada dadėti, bet kaip ten iš tikro bus velniai žino.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#21 Standartinė Kyborgas » 2005 01 28 21:54

Ei chėbra!!!!! Ar jūs visi užmigot, ar jums jau SC visai nebeįdomus pasidarė?

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Susisiekti:

#22 Standartinė +Ameno+ » 2005 01 29 08:24

man tai jis niekada nepatiko
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#23 Standartinė Kyborgas » 2005 01 31 17:37

Na o aš prieš kelis metus buvau an jo labai užsikablevęs. Na šiaip tai jis nėra toks blogas. Paprasta į jį įsikirsti, bet galima labai daug ko žaidimo eigoje primąstyti. Dar jo pliusas, kad nereikia galingo kompo, pakanka 16 mb ramo kiek pamenu.

Vartotojo avataras
karolix
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#24 Standartinė karolix » 2005 02 26 20:27

as tai losiau sc su papildymais tai ten nerialiai buwo, buwo tokia misija: turi viena zmogeliuka ir turi pasirinkt klase. As visada pasirinkdavau mechanic ir zudai priesus renki exp kai gali keltis y kita lvl nueini prie training grouds ir ten pakeicia zmogeliuka kad jis daugiau kirstu ir t.t galingiausias yra 5lvl tada visose klasese buni skraidantis. Be to visada tawe(tawo draga kuriame yra tik tawo herojui skirti pastatai)(hospital, training grounds ir recruit teleport)(pastariem dviem reikia exp kad galetum pasinaudot)ir turi milijonines armijas uzmust kai pradzioj turi viena zmogeliuka. As buvau ten 5 lvlio mechanicu prisigamines apie 500 ir uspuoliau milijonines armijas(zinoma viena pasilikau jeigu kas) ir dawai karas ir. jau baigiu visus uzmust o maniskiu liko vos 100 ir tada dar x5 daugiau negu buwo kareiviu atsiteleportawo. bet nerealiai is to karo exp gawau ir trigubau daugiau armijos pasigaminau uzpuoliau ir laimejau :lol:

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Susisiekti:

#25 Standartinė +Ameno+ » 2005 02 27 08:49

tai cia toks mapas
ju buna visokiu
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#26 Standartinė Kyborgas » 2005 03 01 23:53

Jo aš irgi vieną mapą buvau radęs, kur reikia surinkti 4 kristalus, bet juos saugo begalybės priešų. Priešų junitai buvo dvigubai sustiprinti, o pastatai berods 10 kartų. Ten viską reikėjo gaminti vien iš kristalų, o juos gauni už priešų žudymą. Ten buvo pastatų iš kurių galėjai pirkti junitus, kurie tuoj tapdavo herojais. Na jų hp ir skilai buvo padidinti demidžas taip pat. Ten galėjai tų herojų rodos turėti be skaičiaus, jei tik mineralų pakanka. Tiesa pasakius herojai nebuvo pigūs. Dar ten buo galima ir atakos bei gynybos skilus padidint iki 25, bet tas irgi brangiai atseidavo. Taigi buvo visai ydomu, nes reikėjo išsirinkti tinkamus junitus, iš kurių daryti herojus. Aš tai laimėjau su Ghostais.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#27 Standartinė GODhack » 2005 03 20 15:07

Starcraft:Brood war geriausias RTS geimas chi chi
cia tema prasidejo nuo PvT,
tai man megstamiausias machas,
ji galima laimeti ir pries geriau patyrusi zaideja
tik reikia pult jau su pirmu pagamintu unitu ir neleist jam atsikvept, apsistatyt,
geriausia eit ant observeriu stebet prieso veiksmus ir jam trugdyt.
Idomu tai jog tokiame zemelapyje kur uzsibarikaduoti pradzioje
su pastatais neimanoma teranas pralaimetu is karto, todel reik
turet galvoj jog istaskius jo supply deport pradzioje jis bus
pasmerktas pralaimejimui(neuzsibarikaduos).
Zvalgybos probas ziame mace turi daug reiksmes
jei jis pateks prie teru mineralu linijos reik neleist probui
lengvai zut, trugdyt statyt machine shopa vietoje jo pradedant statyt savo pylona. taip galima terus irgi ivaryt i keblia padeti nuo pradziu.
Teras gali is pat pradziu statyt daug vulturu taip tikedamasis jus akimirksniu
sutriskint. Jei tai gresia nereik panikuot ir tiesiog pastatyt pora photon canon prie mineralu, lygiai taip galima elgtis jei nematot prieso veiksmu,
arba jei jis ruosia dropshipu desanta. nors tokia ataka geriau atremt turint
shutle..... kai zaidimas isibegeja ir tosai nepasiekia pergales jieatsiduria kiek nepalankioj padetyje. Tada gal reik eit ant netiketu carrier ar dar kaip nors,
nors pergale pasiekti veliau bus sunkiau nei pradzioje.

kopas PvT macho visai nemoka zaist!!!
reik tik atsisakyt unitu uzsibarikaduot photon canon,
(siege tankas koks 1 atsitiktinai geroj vietoj pastatytas gali sukelt nedideliu problemu tai geriau
dark templar 1 ar pora turet po 10 minutes mazdaug)
isikurti salose ir turint 3 assimus eit ant carrier su kiek galima didesniais
upgreidais. Taip pries kompa T Protossai laimi be auku.

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#28 Standartinė Kyborgas » 2005 03 21 20:42

Nu man tai kyla noras pakritikuot tavo strategiją. Sakai reikia pulti su pirmu pasitaikiusiu junitu. Na matai čia priklauso nuo mapo. Tu turi tiksliai žinoti kur bus tavo priešas. O be to jei mapas didelis, tai kol tavo junitas atšliauš prie priešo bazės, jis jau bus pažengęs į priekį. Taigi pačioje pradžioje reikia labai tiksliai dirbti, net kelių sekundžių negalima prarasti. Pvz. laiku pastatyti suplajus, o tau pailonus, taipogi sekti, kad nauji resursų kasikai būtų pradedami gaminti tinkamu momentu (nei per anksti nei per vėlai) Reikia tiksliai žinoti ką po ko statyt ir jei tu apsiriksi, paspausi ne tą ikoną, kol atšauksi prarasi laiko, o priešas įgis pranašumą. Aš šiaip esu iš užsaugotų žaidimų replayjų pastebėjęs, kad dauguma geimerių varydami su terais vis prie praėjimų stato suplajus, paskui barakus. Vienu žodžiu tais pastatais užbarikaduoja praėjimą. Aš taip niekad nedarau. Blin kol SCV nuslenka iki praėjimo, tai šalia centro jau pusę suplajaus pastato. Paskui ir baraką kur kas greičiau pastatau. Na o toliau aišku stengiuos kuo greičiau pastatyt bunkerius ir sukišt į juos marinas. Paskui kai pastatau akademiją, tai du marinus pakeičiu fajabatais, nes jie kur kas geriau ima zylotus. Aišku stengiuosi kuo greičiau gauti ir patį galingiausia terų antžeminį ginklą - tankus. Vultrų aš niekada negaminu, nes jos iš viso neefektyvios. Vietoje to kad išradinėti minas, aš geriau pirma išrandu "siege mode" tankams ir turiu kur kas daugiau naudos. Tai va tankus apsaugot nuo oro pajėgų naudoju misle turetus ir goliatus(robotus). Na o toliau viskas priklauso nuo situacijos ir žaidėjo meistriškumo. Apie kompą nekalbu, nes jis visai tūpas. Beja terai turi prieš protosus specialių bajeriukų, apie kuriuos turėtum žinot :)
Ir dar dėl to trugdymo su probu - jam valdyt reikia irgi šiek tiek laiko, o jį ko gero galėtum labiau išnaudoti "savo bazėje"

sarua
garbės narys
garbės narys

#29 Standartinė sarua » 2005 03 22 14:05

Kyborgas rašė:Nu man tai kyla noras pakritikuot tavo strategiją. Sakai reikia pulti su pirmu pasitaikiusiu junitu. Na matai čia priklauso nuo mapo. Tu turi tiksliai žinoti kur bus tavo priešas. O be to jei mapas didelis, tai kol tavo junitas atšliauš prie priešo bazės, jis jau bus pažengęs į priekį. Taigi pačioje pradžioje reikia labai tiksliai dirbti, net kelių sekundžių negalima prarasti. Pvz. laiku pastatyti suplajus, o tau pailonus, taipogi sekti, kad nauji resursų kasikai būtų pradedami gaminti tinkamu momentu (nei per anksti nei per vėlai) Reikia tiksliai žinoti ką po ko statyt ir jei tu apsiriksi, paspausi ne tą ikoną, kol atšauksi prarasi laiko, o priešas įgis pranašumą. Aš šiaip esu iš užsaugotų žaidimų replayjų pastebėjęs, kad dauguma geimerių varydami su terais vis prie praėjimų stato suplajus, paskui barakus. Vienu žodžiu tais pastatais užbarikaduoja praėjimą. Aš taip niekad nedarau. Blin kol SCV nuslenka iki praėjimo, tai šalia centro jau pusę suplajaus pastato. Paskui ir baraką kur kas greičiau pastatau. Na o toliau aišku stengiuos kuo greičiau pastatyt bunkerius ir sukišt į juos marinas. Paskui kai pastatau akademiją, tai du marinus pakeičiu fajabatais, nes jie kur kas geriau ima zylotus. Aišku stengiuosi kuo greičiau gauti ir patį galingiausia terų antžeminį ginklą - tankus. Vultrų aš niekada negaminu, nes jos iš viso neefektyvios. Vietoje to kad išradinėti minas, aš geriau pirma išrandu "siege mode" tankams ir turiu kur kas daugiau naudos. Tai va tankus apsaugot nuo oro pajėgų naudoju misle turetus ir goliatus(robotus). Na o toliau viskas priklauso nuo situacijos ir žaidėjo meistriškumo. Apie kompą nekalbu, nes jis visai tūpas. Beja terai turi prieš protosus specialių bajeriukų, apie kuriuos turėtum žinot :)
Ir dar dėl to trugdymo su probu - jam valdyt reikia irgi šiek tiek laiko, o jį ko gero galėtum labiau išnaudoti "savo bazėje"
Na ash beveik visada taip darau, uzhsistatau praejima :) sheip chia jau imho laisvas pasirinkimas, jeigu statai blokada prie ishejimo tai prarandi laiko, o jeigu nera blokados tai lingu ar zyliu rushas laisvai gali ibegti i baze ir apejti karius bei pradet dubasint scv. Aishku galima prie iejimo marinus statyt bet be medicu ish marinu nauda minimali, nes panashus kiekis lingu ar zyliu praeis kiaurai pro juos.
Na terranai turi vaistu priesh visus :) EMP gali pasmerkt protosu buri mirchiai, apie archonus net neshneku, ko vertas karys su 10hp? Taip pat esu mates daug repleju kur irradiate pridaro labai daug zhalos zergams, jei neklystu tai tik ultros lieka gyvi po irradiate. Taip pat esu mates kaip daug zhalos pridaro keli ghostai su lockdown terrams ir protosams.
Kas liechia sc micromanaginima tai ash irgi ilgai galvojau kad nedaro oro jis, bet kai pamachiau repleju kaip burelis marinu dodgina lurku atakas ir shaudo zhemen dronus(chia prie zergo bazej jei ka) tai pakeichiau nuomone :) tiesa dar buvo vienas grazhus kaip su dragoonais shauna atsitraukia shauna... taip suvarydamas dideli pulka lingu kurie kiek pamenu net pribegt nespedavo.

Del sc2 tai kiek skaichiu visokiuos fanu puslapius tai mintys yra ties dviem naujom rasem, Xel`nagom(zergu ir protosu kurejam) ir hibridais(zergu ir protosu mishiniu, jie jau bw kampaine buvo pristatyti tai shitas labai tiketinas :) ). Aishku dar buvo duxu kurie nori UED ir terran padaryt atskirom rasem, bet chia jau duxizmas, tipo technologijos skirtumas(kuris minimalus tarp ju) yra pagrindas naujai rasei, sc ne kox aoe kai rases skirias vienu kareiviu ir tokia rase visishkai supistu zhaidimo dvasia.
...

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#30 Standartinė Kyborgas » 2005 03 22 20:55

Prie praėjimo reikia ne plikus karius statyt, o bunkerį, kurį iki pirmo rusho tikrai turi suspėt pastatyt. Na o dėl lurkerių dubasinimo marinom tai patyliu, turi teras būti koks nors super psixas arba zergas tikras lameris. Beja su pilnai užturbintais zeglingais taip puikiai vanoji zylotus ir dragonus, kad net smagu žiūrėt. Blin nesuprantu, kaip jie nespėdavo pribėgti. Jei pilnai užtobulinti, tai jie žymiai greitesni už dragūnus.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)