Medieval Total War
jus nelyginkit su warcraft, nes zaidimai kai diena ir naktis skirias, o seip tokiuose kaip total war grafika nesvarbi, labiau svarbesnis garso takelis, buriai ir t.t, nes ce vienas burys pns kaip vienas unitas per warcrafta, nes ten valdai maza pulkiuka o ce nesveiko dydzio armija
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
nu kad nelabai imanoma ir grafikos sulygint, nes mastai visiskai kitokie, galima artint tolint, is toliau grazu bet art pritempus irgi matos detalizacija, nors seip uz total war man labiau patiko "warhammer: dark omen" senas zaidas, bet drakes sustros kai kerta is patrankos, permusa puse pulko, visokie burtininkai yra pulku nera daug, bet visokie riteriai, lankininkai ir pns, atsimenu veze jis mane
kazkada
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Apskritai visa Total War serija-labai geri istoriniai/strateginiai zaidimai. Retkarciais Razielis vis uzsimano pakariaut, tai Medieval tada staigiai buna 'puciamas' y harda. Kazkaip ir man jis vis dar nepabodo. Kazkada gana aktyviai dalyvavau Medievalo oficialiuose forumuose, tai pries iseinant zaidimui, mes, su dar vienu lietuviu ir keletu vengru, buvom pradeje tokia lyg ir kampanija, kad zaidime galima but zaisti uz Lietuva ir Vengrija. Nu, vengrus ydejo, bet tik kaip non-playable saly, lietuvius, vargsus, vel pamirso
Pamenu y gana ilgus istorinius gincus buvom ysivele su pulku lenku, gerai, kad jie prasciau mokejo angliskai, o tai butu mus du 'suvalge'
O 'Warhammer: Dark Omen' irgi labai puikiai pamenu, as jy zaidziau ant ps dar pries kokius gerus 6 ar 7 metus. Ziaurei veze, pries kokius metus desperatiskai ir be jokiu rezultatu as jo ieskojau, dabar siek tiek primirses buvau, bet isgirdau gandus, kad namuose,Kaune, kazkoks kaimynas jy turi. Sekanty kart, kai vaziuosiu namo top priority bus 'Dark Omen'
O 'Warhammer: Dark Omen' irgi labai puikiai pamenu, as jy zaidziau ant ps dar pries kokius gerus 6 ar 7 metus. Ziaurei veze, pries kokius metus desperatiskai ir be jokiu rezultatu as jo ieskojau, dabar siek tiek primirses buvau, bet isgirdau gandus, kad namuose,Kaune, kazkoks kaimynas jy turi. Sekanty kart, kai vaziuosiu namo top priority bus 'Dark Omen'
Del tu istoriniu gincu, papasakok isamiau nuo ko ten prasidejo, man tikrai ydomu, jauciu Lenkai visad buvo geriausi, galingiausia ir didziausia tauta, lietuviai pas juo bernavo ir pan. Tiesa?
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
Visa sita as zinau (beiveik visa) mokykloja as mokiausi (kazkada) ir istorija buvo vienas is megemiausiu dalyku. As tave klausiau konkreciai apie ta ginca su lenkais forume? O tu man istorija atpasakojai 
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
nu okis, galiu ir apie ginca forume tik kad gali but sunku susigaudyt del to, kad nezinosi istorijos, nes mes ten leidomes y gana detales smulkmenas.
Is tikruju tai viskas prasidejo nuo to lietuvio keleto is eiles nacionalistiniu postu (tipo, Lietuva buvo jega, valde visa Rytu Europa). Lenkai is kart pasisiause, pradejo metytis Dlugoso citatomis ir tendencingu istoriku veikalais. Pagrindinei gincai buvo del Zalgirio musio, Vytauto-Jogailos-Lenkijos karalystes rysiu ir santykiu, nu ir dar del to, kas apgyne Vakaru Europa nuo mongolu antpludzio. Tiesa, buvo veikeju, kurie pasimete ir tokiais pareiskimais, kaip tu minejai: 'lietuviai visada priklause lenkams', 'lenku kultura aukstesne, o lietuviai-muzikai'. Nu, bet nieks nekreipe didelio demesio y juos, nes ten buvo gana rimta hebra susirinkus.Viskas pasibaige tuo, kad siaip gincas liko neisprestas... Neseniai teko but Lenkijoj, tai supratau, kodel dauguma lenku Lietuva ir Wilno laiko savais, pas juos blyn mokykliniuose vadoveliuose taip parasyta ir vaikams kalama nuo pat mazens.
Is tikruju tai viskas prasidejo nuo to lietuvio keleto is eiles nacionalistiniu postu (tipo, Lietuva buvo jega, valde visa Rytu Europa). Lenkai is kart pasisiause, pradejo metytis Dlugoso citatomis ir tendencingu istoriku veikalais. Pagrindinei gincai buvo del Zalgirio musio, Vytauto-Jogailos-Lenkijos karalystes rysiu ir santykiu, nu ir dar del to, kas apgyne Vakaru Europa nuo mongolu antpludzio. Tiesa, buvo veikeju, kurie pasimete ir tokiais pareiskimais, kaip tu minejai: 'lietuviai visada priklause lenkams', 'lenku kultura aukstesne, o lietuviai-muzikai'. Nu, bet nieks nekreipe didelio demesio y juos, nes ten buvo gana rimta hebra susirinkus.Viskas pasibaige tuo, kad siaip gincas liko neisprestas... Neseniai teko but Lenkijoj, tai supratau, kodel dauguma lenku Lietuva ir Wilno laiko savais, pas juos blyn mokykliniuose vadoveliuose taip parasyta ir vaikams kalama nuo pat mazens.
Nu aisku tada. Bet is kur iskniso jie kad vilnius jiem priklauso? Jis gi nuo pradziu pradzios lietuvai priklause. Ce man ir ziaurei keista, kad jie buvo uzgrobe kazkuriam laikui tai nereiskia kad jiem priklause. Ai nu tiek to abu mes lietuviai ir del viso sito gincytis nepradesim 
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)