Geriausia Civilization dalis

Žanro tipai: God Sim, Manage/Busin., RTS, TBS, Squad Based, Wargame.
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
Raziel
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

#16 Standartinė Raziel » 2004 06 09 16:48

Pamenu senus gerus laikus, praleistus prie pirmosios Civilizacijos. Buvo pirmasis mano pamegtas zaidimas. O pries metus keliems menesiams buvau 'uzkibes' ant 'Civilization 3'. Labai geras zaidimas ir toks ytraukiantis, kad pradejus ilgai negali sustot. Tikriausia taip yra todel, kad 'Civilization' zaidimai lyg ir neturi apibreztos pabaigos, kai ysivaziuoja jau nuo pat pradziu, tai tempas neleteja, kad ir kiek zaistum.

Senokai zaidziau, bet kiek pamenu degantys miestai reiskia nelaimingus gyventojus. Trumpiau - mieste turi but daugiau issisiepusiu zmoniu nei liudnu :lol: Su tuo galima kovot yvairiais budais: kai kurie pastatai padaro zmones laimingesniais, demokratijos yvedimas, prabangos prekiu gausa ir tt. O visiems, kam jis pasirode per lengvas-patarimas: pabandykite zaist ant 'deity' sunkumo su maximumu priesininku, jei ir tada bus labai lengva-tai jus Dievas :roll:

Vartotojo avataras
Xolen
Lord Malak
Lord Malak
Susisiekti:

#17 Standartinė Xolen » 2004 07 11 14:39

MonaLiza rašė:Niu man jis irgi fainas buwa, bet labai knisa, kad uzsidega tie miestai ir tada wisos statybos sustoja.... :?
Miestuose visada turi but kareiviu jie uzgesina miesta, bet kaip sake Raziel pastebejau, kad kai gyventojai laimingi miestai uzsidega zymiai retciau, o ju laiminguma galima reguliuot, ait y skilty kur yra tavo patarejai ir ten pirma bobike yra ir virsuj yra sliauzikliai kur galima zmones daryt laimingais nuo 0 iki 100% tiesa pastarojo nepatariu daryt nes nevyksta technologinis tobulejimas.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)