Heroes of might and magic (nuo I iki IV)

Žanro tipai: God Sim, Manage/Busin., RTS, TBS, Squad Based, Wargame.
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
misty fi
Runescape master

#226 Standartinė misty fi » 2005 09 27 15:07

tu tikiuosi atsisiuntei server pathus :roll:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

tai bent

#227 Standartinė Artas1984 » 2005 09 29 03:03

O! :o Nustebino mane, kad homm gana populiarus tarp jūsų!
Ko gero heroes3 yra vienintelis žaidimas kuris atėmė man tiek daug laiko sėdint prie kompo.
Jei suskaičiuoti valandas praleistas prie PC ant žaidimų, heroes3 tektų trečdalis viso laiko.

Nors apie heroes3 dar neseniai žinojau daugiau nei apie visus kitus žaidus kartu sudėjus, nepatikėsite, bet man neteko lošt heroes1, tik mačiau :P!

Iš pradžių lošiau heroes2, savo kompo neturėjau, tai buvo prieš 7 - 8 metus!
Tuo metu populiarūs kiek pamenu buvo dune, warcraft2, age of empires ir heroes2...seni geri laikai :lol: tiesa, nedaug pažaidžiau visų trijų :lol:
Negalėdmas pats lošti heroes2, susikūriau iš popieriaus gigantišką mapą, kurį subraižiau į lauką, padalintą po 4 cm kvadratu visam mape.
Kauliukais ridenau ėjimus, o mano arklys-raitelis buvo mažytė šachmatų figūrėlė :lol: Žemėlapy pripiešiau monstrų :lol: ir jojau su draugais :lol:
Dar ir dabar turiu tą mapą.
:wink: :D Ach tie heroes!

Kai pasirodė heroes3, aš tiesiog susišikau vietoj pamatęs 65000 spalvų mūšio lauką ir nerealius junitus. :shock: 8) jo jo
Nuo 2000 metų iki 2005 heroes3 okupavo mano gyvenimą: aš jį išstudijavau kaip ABC.
Tiesa, iš skirmish mapų perėjau tik keletą, nes pats pamaniau susikursiu žymiai įdomesnius, tačiau campaigns lošiau daugybę kartų ir nenusibosdavo, ypač restoration of Erathia...

Dar ir dabar kampanios kaip "spoils of war" iš H3ROE ar "Adriana the fire witch" iš H3blade yra klasika mano širdyje. :wink:

Heroes4 yra didžiausia šūdo krūva kokią tik mačiau kaip serijos tęsinį bet kokiame žaidime - OMG :shock: :cry: :( :evil: koks šššš...
Aišku, vis tiek palošiau, bet tai jau ne heroes.... tas pats kaip predator su Švarcu ir predator2 su tuo klounu negru - ar galima lyginti...

Aš mačiau heroes5 įrašų, galiu pasakyti, kad tai bus beabejo tobuliasias žaidas, žymiai geresnis nei heroes4, tačiau aš jums sakau, klausykite mano žodžių - tai nebus geresnis žaidimas nei heroes3 ta prasme, kad heroes3 vienintelis išlaiko savo originalumą, autentiškumą, nepakartojamumą, kultą, esmę, sielą, o heroes5 man labai priminė world of warcrft; jis netgi gražiau sukurtas negu wow, tačiau tai labiau kažkoks wow ir heroes3 derinys, junitai atrodo 100x šūdiniau nei ant heroes3.
Jūs tik pažiūrėkite kaip atrodo heroes5 kavalierius - grynas knight junitas iš warcraft3 humans rasės, o archangelas, nors ir trimatis, atrodo kaip nu pyzdec karoče - gėdingai, su heroes3 archangelu nėra ko lygint.

Smagu, kad heroes5 yra koncentruotas visgi į heroes3.
Kaip žinote, heroes2 ir heroes4 yra labiau panašūs viens į kitą negu į heroes3. Kažkas čia skundėsi, kad tipo tik 6 pilys heroes4, tačiau taip ir turi būti - jul išlaikoma tradicija, taip pat ir su junitais, pvz: minotaurai vėl lochai kaip ir ant heroes2 :lol: :oops:
Ir dar daug kas paimta iš heroes2...
Tiesa pasakius man heroes2 net labiau patinka nei heroes4 :!:
Aš nesitikėjau, kad heroes4 bus archangelai archdevilsai, ne į temą nuo heroes2. Tai, kad monstrai nepriklausomai juda, o herojus pats dalyvauja mūšyje, padarė heroes4 labiau RPG stilizuotu žaidu.

Aplamai heroes neturėtų būti laikoma strategija, yra strateginiai žaidimai, yra FPS, yra RTS, yra simuliatoriai, sporto ir galvosūkių ir yra heroes...

Beabejo, yra daug modernesnių, gražesnių, populiaresnių, įdomesnių ir techniškai bei vizualiai geresnių žaidimų negu heroes, tačiau heroes yra geriausias visų laikų žaidimas, nes nėra jokio kito tokio autentiško ir originalaus, apimančio tiek daug originalių ir kultinių rasių, tinkančio įvairaus amžiaus žmonėms, moterim ir vyrams, tinkantiems ant senų kompiuterių žaidimo.

Jis geresnis už doom3, jis geresnis už sims, jis geresnis už wow, jis geresnis už diablo, jis geresnis už fifa2005 ar už need for speed, nes jis vienintelis nėra patalpintas į rėmus, į kuriuos yra patalpinti visi modernesni ir labiau populiarūs išvardinti žaidimai.
Aš nekalbu apie heroes3, aš kalbu apie heroes kultą, pasirodė daug panašaus tipo žaidimų, kurie turėjo savo lyderius bet vien dėl to, kad heroes negali turėti konkurentų dėl autentiškumo ir originalumo, jis yra toks išskirtinis ir legendinis žaidimas.
Mano pagarba Johh Van Caneghan... - tu sukūrei pirmą šedevrą, kuris dabar net neįsirašo, nes yra DOSinis :lol: :lol: :lol: LOL

Neimkit į galvą mano žodžių kuriems kiti žaidimai labiau patinka ir turi kitą nuomonę, man painkiller irgi labiau asmeniškai patinka, bet jis turi savo prototipų - Serious Sam, hexen2 ir tt, o heroes yra heroes :wink:

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#228 Standartinė SaZ » 2005 09 29 08:59

gerai cia prirasei tik nesutinku su kai kuriom detalem kaip kad pvz
kad heroes yra geriau uz visus zaidimus.
cia jau reiktu palikti apsispresti kiekvienam atskirai...
be to ne tu vienas turi sau ziauriai patinkanty zaidima apie kury galetum pasakot ir pasakot... kaip pvz jau cia kai kas turbut jau zino kad man vienas mylimiausiu zaidimu yra vienintelis ir nepakartojamas nfs5:porsche unleashed :P

ai ir dar nesupratau kodel lyginai h5 grafika su wow arba w3? :)
pilna dabar tu zaidimu su panasiom grafikom... pvz pries kokius 3 metus kai dar dabartiniai zaidimai buvo yamzinti tik previewuose ,traileriuose ir screenshotuose visu zaidimu grafikos atrode tokios unikalios...
kai kas gali pasigincyt bet zaidimu varikliai ziauriai panaseja - vieni nuo kitu nusiziuri tam tikrus efektus kaip pvz y akmens luita integruota sviesa kur priklausomai nuo apsvietimo ir salygu(naktis,diena) keicias jo isvaizda ir tt...
taigi stai tie panasieji grafika zaidimai : fable, black and white2 (nors dar ir neisleistas), world of warcraft , prince of persia sands of time , elder scrolls 4 : oblivion (irgi neisleistas) ir speju yra ir kitu. aisku visi sie zaidimai turi savu princindalu bet vistiek... studijuojant screenus pradeda rysketi daug panasiu dalyku...

ok eiliny kart nusiskiedziau biski :)

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#229 Standartinė Artas1984 » 2005 09 29 11:20

kicked rašė:gerai cia prirasei tik nesutinku su kai kuriom detalem kaip kad pvz
kad heroes yra geriau uz visus zaidimus.
cia jau reiktu palikti apsispresti kiekvienam atskirai...
be to ne tu vienas turi sau ziauriai patinkanty zaidima apie kury galetum pasakot ir pasakot... kaip pvz jau cia kai kas turbut jau zino kad man vienas mylimiausiu zaidimu yra vienintelis ir nepakartojamas nfs5:porsche unleashed :P
Nesakau, kad geresnis, tik ta prasme, kad jo pranašumas yra jo specifinis gameplay; pvz tavo need for speed, kuris yra zajebys geimas turi daug konkurentų ir nesiskiria nuo kitų "racing tipo" žaidų, kad ir koks geras būtų, tuo tarpu, heroes, kad ir koks senas ir 2D būtų, yra išskirtinis dėl savo unikalaus gameplay - judėjimas pagal kvadratus žemėlapyje, raitelio veikla atskirta nuo junitų ir pagal šešiakampius mūšio lauke sudaryta kautynių dinamika daro jį išskirtinesnį už eilinius strateginius žaidus, kad ir tokius didžius kaip starcraft ar red alert, nes pastarieji jau kartoja tą patį principą - build and conquer, tas pats kartojasi ir visuose strategy. Heroes yra kaip šachmatai - tikra taktinė strategija, joje galima 24 h apgalvoti ėjimą ir tada eiti, kituose strategy to nėra, nes dominuoja laiko spaudimas, dėl to heroes ir yra išskirtinis (šitą turbūt pasidėsiu po savo sigu :)

Vartotojo avataras
misty fi
Runescape master

#230 Standartinė misty fi » 2005 09 29 15:01

omg pagaliau pasirode zmogus kuris isake mano mintis kuriu as negalejau sudeliote zmogau aciu heros 4 ever Paveikslėlis
be to as ir panasiai zaizdawau su mapais kai buwau mazas :lol:

didelis tau Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#231 Standartinė SaZ » 2005 09 29 15:57

kad nematai nfs5toj daly unikalumo tai jau cia nemano problemos.

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#232 Standartinė Kyborgas » 2005 09 29 17:01

Respect for Artas1984 už tikrai šaunų postą. Na man tik keista, kad tau neteko pačios pirmos heroju versijos pažaist. Heroes 1 yra tikra super klasika ir mano nuomone sunkiausias iš visų heroes dalių. Vat aš dabar ji žaidžiu :D na o kaip man sekasi, gali paskaityti ankstesniame mano poste. Tikrai nelengva buvo prie jo prisitaikyti, kadangi buvau labai seniai žaides ir po to ilgą laiko tarpą lošiau homm3. Nors dauguma šio žanro mėgėjų nebežaidžia pirmų herausu dėl prastos jų grafiko, bet mane jie vistiek žavi. Aš asmeniškai esu už tai, kad ne grafikoj esmė ir ta seno tipo grafika man netrugdo. Galėčiau pasakyt, kad ji savotiškai man patinka. Junitai nupiešti irgi unikaliai. Labai krūtai atrodo gargoilai iš dragon city. Visada įsišiepę - tipo visada nuotaikoje. O kai jie miršta, tai paleidžia labai juokingą garsą. Na ir kiti junitai sužeidžiami ar mirdami leidžia jiems būdingus garsus tikrai gerai pritaikytus pagal jų prigimtį.
Taigi Artas - jei nori sužaisti heroes1 tai dar ne vėlu :D Jei nori aš tau juos galiu parūpinti. O jie instaliuojasi ir veikia ant 98 windowsu puikiausiai. Taigi jei tikrai nori pažaist, gali kad ir koki seną kopma 100 khz greičio už koki 100 lt nusipirkt su 95 ar 98 windausais ir galėsi kalt šį unikalų, nuostabų žaidimą.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#233 Standartinė Artas1984 » 2005 09 29 22:02

@kicked: nfs yra grafikos ir fizikos bomba, bet unikalumas slypi jo dizaine ir realume, o ne tame, kad tai kažkas išskirtinio. Po 3 metų atsiras jį pranokstančių geimų kuom nors galbūt, tuo tarpu heroes yra nepranokstami.

Iš pat pradžiu turėjau pasakyti, užmiršau, juk heroes yra tactical based strategy, vat būtent iš to žanro jis ir yra geriausias visų laikų žaidas, jo negalima lygint su tarkim age of empires kuris būtų konkurentas tarkim rome žaidimui.

@kyborge: ačiū, aš lyg ir pamenu iš kur gauti heroes1, jį galima instaliuoti šiek tiek "apsukant" kompą, panašiai aš įsirašiau id software demo klasikas - hexen ir heretic.
Paskutinį kartą redagavo Artas1984 2005 09 29 22:10, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#234 Standartinė Artas1984 » 2005 09 29 22:06

Prašau, ištrinkit šį lauką, nesuprantu, kodėl kartojasi..
Paskutinį kartą redagavo Artas1984 2005 09 29 22:11, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#235 Standartinė Artas1984 » 2005 09 29 22:08

WTF? :x :x :x :x
Paskutinį kartą redagavo Artas1984 2005 09 29 22:12, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#236 Standartinė Artas1984 » 2005 09 29 22:09

Ar kas galite ištrinti mano 3 pastaruosius laukus? Aš nesuprantu, kodėl kartojasi...
:evil: :x :x :x :x :idea: :idea: WTF?
Matyt paspaudžiau cituoti, norėčiau ištrinti savo šiuos tris postus... :cry:
Paskutinį kartą redagavo Artas1984 2005 09 29 22:13, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
pk10
prarasta siela

#237 Standartinė pk10 » 2005 09 29 22:12

ei artai, kad ir kaip as vertinciau hero3 bet kazkodel manau kad civIII geresnis, ten taip pat ejimu strategija, taciau platesne
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.

Vartotojo avataras
Artas1984
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#238 Standartinė Artas1984 » 2005 09 29 22:16

Kas yra civ3? Gal man ir patiktų...
Jei tau patinka labiau, tai tavo skonis, jei tas civ3 pagamintas vėliau nei heroes3, tai jis tikrai negeresnis net jei jo geresnė grafika ir dizainas.
Papasakok plačiau...nes nieko nesako deja...
Jei jis apie šių laikų tautas, tai jų negalima lyginti, nes tai jau sknio reikalas, jei jis apie ancient laikus, tai bus tik heroes klonas.

Ar žinote, kad heroes3 veiksmas vyksta 1100 - 1200 metais po Kristaus?
Paskutinį kartą redagavo Artas1984 2005 09 29 22:21, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
pk10
prarasta siela

#239 Standartinė pk10 » 2005 09 29 22:21

grafika ne esme, ejimu strategijose svarbiau kad suprastum kas pavaizduota, daugaiu nlb ko ir reikia
civ3- civilizations III, ju yra daug daliu (play the world, atlantis, concuoreors) kiekviena turi savo zavesio, jei esi zaides ankstesne daly, civilizaciju, alfa centaur, colinizatios ar panasius zaidimus, suprasi kas rai yra, tik civ3 juos ryskiai lenkia
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#240 Standartinė GODhack » 2005 09 29 22:22

civilization 3 nepatariu bandyt ten narkotikas isnaudojantis zmogaus polinki i valdzia - JUOKAUJU :) Grafika beveik tas pat jokiu esminiu skirtumu ner, net arkliukai panasus. Is tikro gan idomus bet man nlb patiko nes labai jau ilgos partijos. Po keliasdesimt valandu vienas tikrai normalus suzaidimas.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių