Warcraft ne tik gameplay
Pavadinimas tupas, bet kitaip nesugalvojau
taivo machiau chia daug prirashe katra rase geresnes ir panashiai, bet nepastebejau ka butu kas kalbeje apie pati warcraft pasauli
taigi manychiau jei jau zhaidzhiat wc tai esat kampanijas pereje ir daugmazh susipazhine su warcraft istorija. Taivo idomu man koks megstamiausias veikejas jusu, ne klase, bet asmenybe ish kampanijos, bei kaip jum siuzhetas kuris imho yra geriausias ish visu strateginiu zhaidimu, tik starcraft siuzhetas kashkuo man prilygsta warcraftui=] o mano veikejas tai megstamiausias buva grom hellscream, bet deja pasimire didvyrishkai, tai dabar kogero ilidanas
...
Kalbant apie warden`e tai ji man labai panashi arta kai jis buvo dar paladinas, del savo tikslo ji kaip ir jis pasiruoshusi padaryt beleka... ir chia dar geriechiai skaitos?Kicked_assman rašė:man tai ilidanas is tft ir evil arthas abejose dalyse.
o nekenciamiausi tai good arthas ir warden...
...
teorishkai butu galima ji vadint geriechiuKicked_assman rašė:nori pasakysiu bairy : lich king gerietis
...
Man rods paskui dar kashkoks interlude or smt buva kaip rodo kad jie pasitraukia atgal per portala, o jeigu netiki mano zhodzhiais vo -> http://www.worldofwarcraft.com/info/sto ... 5.shtml#40 skyrius The Lich King Triumphant
Ir beto arthas paukstis! jei nebutu lich king suteikes jam galiu daugiau tai butu buves sukapotas ten. Nes jei pameni pirma: reign of chaos`e per viena interlude jie kovesi tarpusavyje, bet tada ilidanas dar nebuvo suconsiumines guldano kaukoles, beto jeigu artui butu uzhteke jegu uzhmusht tichondriu jis nebutu uzhsiundes ilidano ant jo kuris ji uzhmushe.
Ir beto arthas paukstis! jei nebutu lich king suteikes jam galiu daugiau tai butu buves sukapotas ten. Nes jei pameni pirma: reign of chaos`e per viena interlude jie kovesi tarpusavyje, bet tada ilidanas dar nebuvo suconsiumines guldano kaukoles, beto jeigu artui butu uzhteke jegu uzhmusht tichondriu jis nebutu uzhsiundes ilidano ant jo kuris ji uzhmushe.
...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių