Need for Speed : Most Wanted
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
pagalvok logiskai.
jeigu pas tave nesidauzo mashina kaip padaryti kad butu sunkiau su opponentais loshti?
aisku duoti jiems visokius cheatus. kaip atsimenu per pvz nfs:u1
buvo - spaudziu 300+ km/h NOSa uzspaudes ligi dugno (nosas istobulintas ligi maximumo) o mane aplenkia kaip stovinty kazkoks lopas su peugeot 206
trafficas 100% kad bus nuo zaidejo priklausomas - tarkim pravaziuojate tam tikra vieta. pravaziuodami 'paspaudziate' tam tikra zaidimo triggery ir todel is vienos ar kitos vietos pradeda vaziuot masinos.
tai duoda jusu opponentams dar daugiau galios.
be to policininkai spaus gaza ligi kokiu 250 km/h kas yra tikrai nerealu.
kad sitie dalykai oi kaip ziauriai neabejoju...
trumpiau sakant isleis geima , nuobodziai pereisiu , internete aisku pazaist neiseis nes cdkey orginalaus reiks ir zaidimas bus istrintas.
jeigu pas tave nesidauzo mashina kaip padaryti kad butu sunkiau su opponentais loshti?
aisku duoti jiems visokius cheatus. kaip atsimenu per pvz nfs:u1
buvo - spaudziu 300+ km/h NOSa uzspaudes ligi dugno (nosas istobulintas ligi maximumo) o mane aplenkia kaip stovinty kazkoks lopas su peugeot 206
trafficas 100% kad bus nuo zaidejo priklausomas - tarkim pravaziuojate tam tikra vieta. pravaziuodami 'paspaudziate' tam tikra zaidimo triggery ir todel is vienos ar kitos vietos pradeda vaziuot masinos.
tai duoda jusu opponentams dar daugiau galios.
be to policininkai spaus gaza ligi kokiu 250 km/h kas yra tikrai nerealu.
kad sitie dalykai oi kaip ziauriai neabejoju...
trumpiau sakant isleis geima , nuobodziai pereisiu , internete aisku pazaist neiseis nes cdkey orginalaus reiks ir zaidimas bus istrintas.
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
tokie screenai kaip sis :
http://images.ea.com/eagames/official/n ... 1_full.jpg
pagerina biski nuomone apie zaidima.
kodel?
1. porsche kicks ass
2. offroad tracks ownz everything
http://images.ea.com/eagames/official/n ... 1_full.jpg
pagerina biski nuomone apie zaidima.
kodel?
1. porsche kicks ass
2. offroad tracks ownz everything
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
kuo daugiau bus 'offroad' trasu tuo bus smagiau lost mano manymu.
isvis kai pagalvoji kodel mes nfs3 ir nfs4 taip ilgai loshem?
nes buvo idomu. o kodel buvo idomu?
geros trasos! 
* jau zinau kokias masinas imsiu
jeigu teks lauzu vazinetis pradzioj tai imsiu koky nors nissan 240sx
o po to kaip galima greiciu prie porsche. ir px kad visokie marozai su nissan skyline ir tt vazines - man porsche geriausia
speju bus ir ferrari bei lamborghini , nes jeigu tokios masinos kaip porsche 911 turbo ir aston martin vantage(yra screenas oficialiam puslapy) zaidime yra tai manau kad nuo seno gero lamborghini diablo nepabegs kurejai
kazkaip sugryzo entuziazmas... net nezinau kodel... galbut todel kad man nepatiko u2 del jo nuobodumo... o cia zada visko buti - trasos ir mishke ir mieste , masinos ir kledarai ir forsams ir normaliems
gal yvairove atpirks dauzymasi...
isvis kai pagalvoji kodel mes nfs3 ir nfs4 taip ilgai loshem?
nes buvo idomu. o kodel buvo idomu?
* jau zinau kokias masinas imsiu
jeigu teks lauzu vazinetis pradzioj tai imsiu koky nors nissan 240sx
o po to kaip galima greiciu prie porsche. ir px kad visokie marozai su nissan skyline ir tt vazines - man porsche geriausia
speju bus ir ferrari bei lamborghini , nes jeigu tokios masinos kaip porsche 911 turbo ir aston martin vantage(yra screenas oficialiam puslapy) zaidime yra tai manau kad nuo seno gero lamborghini diablo nepabegs kurejai
kazkaip sugryzo entuziazmas... net nezinau kodel... galbut todel kad man nepatiko u2 del jo nuobodumo... o cia zada visko buti - trasos ir mishke ir mieste , masinos ir kledarai ir forsams ir normaliems
gal yvairove atpirks dauzymasi...
cia is http://images.ea.com/eagames/official/n ... 1_full.jpg NFS MW? gal ir nieko bet tik gal screenshhote
- M-i-n-d-u-x
- garbės narys

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių