Jai neperzaidei mafijos nesakyk, kad vc ydomesnis.T.Beardx rašė:o kas mafijoj idomaus man atrodo senas zaidimas ir viskas.vc buvo ydomesnis
GTa vice city
Va uztai, kad metei uztai ir nepatinka, butum jy perejas dabar vc y suns dienas detum.T.Beardx rašė:Daug kam vc is mano draugu patinka nu mafija biski pazaides meciau i sona
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
Nu ce gincas be galo bus kol tu jo neperzaisi, taigi siulau kai pereisi pratesim sia diskusija.T.Beardx rašė:ar sakai kad labai geras zaidimas yra mafija uz mafija tikrai yra geresniu zaidimu
p.s. sis zaidas daugkieno tituluojamas geriausiu visu laiku zaidimu, ne tik siaip zaideju, bet ir zaidimu kureju.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
tu sneki ir net pac nezinai ka sneki, kaip tik mafijos siuzetas viena is stipriausiu jo pusiu, ta pripazysta visi, gta is vis jokio siuzeto neturi, tu tu kaip matau net nesupranti kas tas siuzetas yra.T.Beardx rašė:niekute teisybe sakai man ir vc geresnis..Mafija turiu ir zaidziau bet siuzetas labai prastas
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)