Seksas
Kad ataugs tai faktas ir su kaupu.
Man ir bisky del savo neramu krutine jau zelia kazkaip anksti bisky, be to barzda jau keli metai skust reikia, pusbratkiau jau 21, o jam da ne ant veido normaliai neaga.
Man ir bisky del savo neramu krutine jau zelia kazkaip anksti bisky, be to barzda jau keli metai skust reikia, pusbratkiau jau 21, o jam da ne ant veido normaliai neaga.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
nu ka as galiu parasyt cia as turiu panele su ja pasimylet aisku nevisai gausis nes pas mane mitis vis tokia persasi (pasimylesim ir man jos tevas kojas sulausys )! tada bus prastai !
O del zaidimu aptarimo tai reikia dar ir zinot ka rasyt apie zaidima ko nieks neikerta arba dar kanors! as stenguosi bet ner paklausos ! tokios kaip uzsenio forumose kai tik parasai ir iskart atsakymas ,,,,,,,,,,,
O del zaidimu aptarimo tai reikia dar ir zinot ka rasyt apie zaidima ko nieks neikerta arba dar kanors! as stenguosi bet ner paklausos ! tokios kaip uzsenio forumose kai tik parasai ir iskart atsakymas ,,,,,,,,,,,