o naujo nieko kaip ir nepastebejau, bet dar addonas man atrode truuti lengviau nei paprastas nors nzn kodel gal todel kad nauju itemu atsirado
Gothic 2 addon
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
pasirodo neviskas taip tragiska 
chapter2 ir kalu visus isskyrus orcus,dragonsnapper,blacktroll,skeleton ir panasius stiprius baubus
kolkas labiausiai uzknisantis priesas yra Lizard.
kodel? atrodo kad jis turi imuniteta y critical hitus,uzmusus duoda 120 exp, labai daug life turi, uzmusus man ismeta tiktais 2 nagus ar tai dantis.
pvz yra toks monstras Snapper - uzmusu ir gaunu : 120 exp, 2nagus,2dantis. kas svarbiausia jis silpnesnis uz lizard gal 2-3 kartus :p
taigi per ta laika per kury nukalu 1 lizard, galiu nukalti 3 snapperius uzsirovus visus per viena karta
55str... dar vienas lvl ir pastipresiu labai
klausimas: kokie gyvunai turi Heart?
noriu suzinot kurie is animal processing skillu yra patys naudingiausi.
kolkas teeth,claws ir skins labai pasitarnavo.
chapter2 ir kalu visus isskyrus orcus,dragonsnapper,blacktroll,skeleton ir panasius stiprius baubus
kodel? atrodo kad jis turi imuniteta y critical hitus,uzmusus duoda 120 exp, labai daug life turi, uzmusus man ismeta tiktais 2 nagus ar tai dantis.
pvz yra toks monstras Snapper - uzmusu ir gaunu : 120 exp, 2nagus,2dantis. kas svarbiausia jis silpnesnis uz lizard gal 2-3 kartus :p
taigi per ta laika per kury nukalu 1 lizard, galiu nukalti 3 snapperius uzsirovus visus per viena karta
Heart turi Drakonai ir demonaikicked rašė:pasirodo neviskas taip tragiska

- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
kazka nupuliavaiZED_ rašė:na taip, kai eisi kalti drakonu tau reikes drakono sirdies berods, kad galetum suprasti ka jie sneka. ju parduoti negalesi, o siaip is huntig skilu reikalingi visio kuris labiausiai net nzn, kaikuriu igudziu reikia kvestui ivykdyti kai kuriu ne.
eye of innos tik reik o ne jokios drakono sirdies
1. kas per questas su drakonu sirdim?
2. kas uz tai?
reikalingi visi?
nu zinai man kazkaip neatrodo kad is tokio skillo kaip 'shadowbeast horn'
galima daug kazka ispest. ta paty galima pasakyt ir apie sirdis...
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
shudas man ten gavos 
seekeris man uzvercia is 5 savo fireballu
o kaip zinia magiju blockuot neiseina
paty pirma tik viena ir uzmusiau nes be atvangos musiau kol jis galu gale atsitrenke y siena ir tada kapojau kiek eina
deja jie irgi rodos turi imuniteta y critical hitus
na dabartine mano padetis tokia:
exp neturiu is kur paiimt nes ant kiekvieno kampo seekeriai. kodel tai blogai? skaityti auksciau.
esu vos 12 lvl... na beveik 13 bet tai reikalo nekeicia.
panesu vos 60str ginkla.
armoras geras - dragon hunters armor
bapkiu normaliai.
orku neuzmusu nes ginklas levas.
kitaip sakant yra kelios iseitys :
bandyti eiti vel y valley of mines ir ten biski exp gaut kad kazkaip prasigyvent ir galu gale nukalt sumautus drakonus.
unistall game.
new game.
cheat.
seekeris man uzvercia is 5 savo fireballu
o kaip zinia magiju blockuot neiseina
paty pirma tik viena ir uzmusiau nes be atvangos musiau kol jis galu gale atsitrenke y siena ir tada kapojau kiek eina
deja jie irgi rodos turi imuniteta y critical hitus
na dabartine mano padetis tokia:
exp neturiu is kur paiimt nes ant kiekvieno kampo seekeriai. kodel tai blogai? skaityti auksciau.
esu vos 12 lvl... na beveik 13 bet tai reikalo nekeicia.
panesu vos 60str ginkla.
armoras geras - dragon hunters armor
bapkiu normaliai.
orku neuzmusu nes ginklas levas.
kitaip sakant yra kelios iseitys :
bandyti eiti vel y valley of mines ir ten biski exp gaut kad kazkaip prasigyvent ir galu gale nukalt sumautus drakonus.
unistall game.
new game.
cheat.
Kaip instaliuoti "GOTHIC2"
Kaip instaliuoti "GOTHIC2".Kai paleidziu instaliuoti zaidima tai uzdeda lenteles ir praso ideti originalu diska.Bet as ir pirkau originalini diska is MAXIMOS.PRASAU ATSAKYTI I SI KLAUSIMA!!!
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių