Elder Scrolls 4: Oblivion

Žanro tipai: Rogue, MMOG, jRPG, Hack-and-slash.
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#106 Standartinė SaZ » 2006 03 27 21:57

Trolis gumis rašė:pc pas mane athlon 64 3000+ 1.8Ghz
768 MB DDR400 RAM
Asus FX6600 128Mb/128bit video netweakinta

o HDR tai eina, ir pakankamai normaliai, hl lost coast irgi ejo visai gerai.
kompas tai neprastas :P
na nezinau ar ten lempiskai surasyta, tiesiog pagal viska su tais nureguliavimais 99% kad nesugadinsi savo vaizdo kortos.
speju galima ir daugiau kelti ... mano pvz korta yra x600xt tai pasikeliau siek tiek :)

Alcante
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Susisiekti:

Turiu & dalinuosi [!!!]

#107 Standartinė Alcante » 2006 03 27 21:57

Kartu su Dox susiveikėm Reloaded variantą 1-am DVD
per geruosius Antakalnio studentus :twisted: [tegyvuoja Saulėtekis...]

Šiandien kepu vieną po kito & dalinu kairėn-dešinėn + verčiu OblivionCC.
Žaisiu ryt vakare po darbo su navarotnu kompu, kurį tam ir išsirinkau ;p

Bandysiu eiti danmeriu (archmage+stealth+warrior) derinuku su gerais
speechcraft & mercantile skilais. Baigiu kurti herojų - max level bus 51...

Jei kam reikia Oblivion - parūpinsiu. Dabar - jau tiesiog garbės reikalas 8)
Paskutinį kartą redagavo Alcante 2006 04 17 01:14, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#108 Standartinė SaZ » 2006 03 27 22:01

Bandysiu eiti danmeriu (archmage+stealth+warrior) derinuku su gerais
speechcraft & mercantile skilais. Baigiu kurti herojų - max level bus 52...
errrm cia biski idomiai... kitais zodziais - kelsi kaip ir pridera viska iki maximumo? :)
ar cia kita taktikta turi galvoj kad jeigu pasirinksi visus race skillus tokius pat kaip ir savo major tada lvlis bus mazas. betgi bent jau per morrowind eidavo eit y kaleima ir pamazint savus skilus :) oblivione kaleime dar neteko pabut :)

Alcante
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Susisiekti:

Double post...

#109 Standartinė Alcante » 2006 03 27 22:35

2006-03-27 19:57

Tą pačią minutę abu kartu pavarėm...
iki kelinto lvl pasikėlei telepatiją? :lol:
Tai - jau antras man patikęs bajeris...

Nemažai dėmesio skiriu alchemijai, lankams ir kovai kardais.
Į kalbą dėjau tam, kad gaučiau max užduočių, o mercantile -
... pinigai nepakenks + sunkieji šarvai & sneaking
(kad nebarškėčiau labai) :lol:
na, ir armorer (silpnybė plaktukams) :P
Paskutinį kartą redagavo Alcante 2006 03 27 22:48, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#110 Standartinė SaZ » 2006 03 27 22:38

:lol:
uch deja problemu neisvengiau...
dabar questo vedamas turiu eit y miesta pavadinimu 'Anvil'...
deja zaidimas uzluzta :(
bandziau kelis kart loadint, nuemus visus tweakus ir overclockus, vistiek tas pats shudas. greiciau patcha isleistu :?

edit: pakaitaliojau rezoliucija iki ( :( ) 640x480
ir wahaha zaidimas vel veikia! tai vat pabaigiau dark brotherhood gildijos/fakcijos questus... nepasakyciau kad buvo sunku bet idomu uztat kaip buvo tai belenkaip :)

Vartotojo avataras
ZED
mega dalyvis
mega dalyvis

#111 Standartinė ZED » 2006 03 28 07:38

na o mjan teko pabuvoti kalejime, tik iseiti nepavyko, tai reikejo is naujo loadinti. na man irig luzdavo zaidimas, bet vakar pora valandu palosiau ir nieko. beje kas zino kur glima nusipirkti tu visrakciu su kuriais spynas atrakint butu galiam, nes visusu jau sugadinau :/
Paveikslėlis
Paveikslėlis

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/

P.S. (Atsirado daugiau vietos :) )

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#112 Standartinė SaZ » 2006 03 28 08:21

galima daug susirinkti vien zudant visokius pakeles banditus bekeliaujant :)
o siaip pardavineja thieves guildieciai aisku... :)
pats tai dazniausiai nesiojuos kokiu 10-20 lockpicku kad atrakinet nenumatytais atvejais... 99% laiko atrakineju su burtais :)
o tie nenumatyti atvejai tai pvz... po vandeniu.
vakar atradau toky idomu dalyka, kad 'you cant cast ranged spells underwater'.

Vartotojo avataras
ZED
mega dalyvis
mega dalyvis

#113 Standartinė ZED » 2006 03 28 10:51

o kaip atrakineti su burtais? ir siaip man ten nesunku atrakinti pacius papraciausius uzraktus, bet jei daugiau man ten pele nespeja lakstyti, tai naudoju auto, ir taip gal 30 lockpiku sulauziau ant vienos skrinios
Paveikslėlis
Paveikslėlis

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/

Vartotojo avataras
Trolis gumis
Crowbar Master

#114 Standartinė Trolis gumis » 2006 03 28 12:23

cool vakar vakare surinkau as tas 4 knygas, padaviau tai issimokslinusiai varlei, ta sako, pala iki rytojaus, paskaitysiu, tai as is neturejimo ka veikt i arena nulekiau....ir netycia prabuvau ten gal 3 valandas :D pasikeliau iki warrioro rango, pramokau man vs. man combato, pasikeliau netgi pora lygiu, nerealu! grynai gryn blokuoji priesininka su skydu, tada greir kontraatakuoji(mosuoji) ir eini aplik ji, kad per sona ir nugara pataikyt. kol neispirkau tos technologijos sunku afigienai buvo laimet, dabar jau paprasciau, bet visokia lankininkai uzkniesa, kai criticala mostelna, tai net per skyda permusa.

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#115 Standartinė SaZ » 2006 03 28 15:00

zed> spynos atrakinejamos kitaip:
tarkim turime hard locka. sia spyna atrakinsime VISUS 4 UZRAKTUS UZFIXAVUS VIRSUJE. tai reiskia kad klibini viena uzrakta ir pagauni momenta kai jis uzsilieka virsuje (ar daznai jis uzsiliks virsuje ar nusileis priklauso nuo security skilo) ir uzfixuoji peles spragtelejimu. taip padarai su visais 4. jeigu susimauni... visus 4 uzraktus reikia rakinti is naujo.
su burtais rakinti zymiai paprasciau - tereikia tureti atitinkamus burtus is 'alteration' spelu mokyklos. deja kad atrakinti average uzrakta reikia tureti bent 50 alteration o kad very hard atrakint reikia tureti net 100 alteration skilo.

trolis> per daug prie sios taktikos nepriprask nes veliau zaidime su power atakom arba nerealiu atakos greiciu gali buti nublokstas per 5 metrus ar dar kokiu prikolu :)

conclusion: labai gerai kai neisdegus planui A galite naudoti plana B. taip pat
bukite gudrus - daznai tik taip pavyks issisukti is keblios padeties. pvz ka daryti jeigu priesas 100 speed, 100 athletics, greiciausiai kad 100 blade ir nesioja 'disintegrate' (ginklo savybe neytiketinu greiciu mazinanti jusu ginklu durability) tipo ginkla. esate oloje... jeigu norite nuo sio gyvio pabegti tenka nerti pro vandeny... pamirsau pamineti kad priesas argonian- moka kvepuoti po vandeniu. taigi y jus neytiketinu greiciu bega driezas mosuodamas kardu.
viskas zymiai paprasciau negu atrodo...

Vartotojo avataras
Trolis gumis
Crowbar Master

#116 Standartinė Trolis gumis » 2006 03 28 18:00

kicked, nepamirsk, kad kai musiuos su an tiek smarkiais priesais, kurie mane numustu dabar 5 metrus, busiu jau pats patobulejes, ir galesiu macnesnes atakas atblockint. aisku, pries burtus nepasokinesi, tada yra galimybe tiktai smogt pirmesniam. arba ranged attack, nors as kaip su heavy tai ranged nelabai ka pasispardysi :)

Vartotojo avataras
Afteris
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#117 Standartinė Afteris » 2006 03 28 18:26

nu as irgi zaidziu pobiski :)
trumpiau sakant dabar darau brotherhood misija kur reikia nueiti i kaleima ir kazkoki kalini uzmust.bet kazn man tie guardai tai uzknisa :) per sneaking einu po labai truputi, kampais, per aplinkui, bet vistiek uzmato :cry: kicked kaip tu padarei ta mission?
beto pasisakykit kokiems "factionams" priklausot? as worriors guildui, "Blades" ir BrotherHood.
beto man irgi teko pabuvoti paleime tai trumpiau sakant ten buna toks guiltas ir ten paspaudi " spend time" ar kazka panasaus ir tipo pamiega..... na mane nuteise 20 dienu :twisted: poto visi skillai gal per pora sumazejo :cry: na bet kitaip i imperial nueieiciau.
as naudoju isvis tik viena magija t.y restoration :) healinuos jau kaip zveris :)
beto dar atradau, kad galima daryti " travel" i atrastas vietas :) na keista, kad iskart nepastebejau.
na kolkas tiek po keliu valandu pasizaidimo.
That was then, this is now!

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#118 Standartinė SaZ » 2006 03 28 18:28

dabar kai nervina mane tokie prieshai pavadinimu 'faded wraith' ar kazkas panasaus. tai jie ant manes meta strength draina, endurance draina ir spamina frost bolta. verta paminet kad ten kur man reik eit tai tokiu vaiduokliu yra gal 5-10 vienam kampe sulindusiu :?
lankas pries juos mazai ka tepadaro net ir su 15 lightning damage enchantu.
bandziau atrodo gudru triuka - issitraukiau atsitiktinai rasta lazda kur silence uzmeta ant area. logiskai mastant tureciau visus vaiduoklius nudisablint kaip shudus paskutinius. deja visi tie mane owninantys spelai yra ne spelai o 'racial abilities and powers' taigi ant ju silence neveikia... :?
biski nervina - isdauziau pilna ola vampyru be problemu o kazkokiu sumautu vaiduokliu nesugebu sumust. aisku dar ne pasaulio pabaiga... reiks koky destruction magijos spela gera pritaikyt ten bet kad as vos ~25 jo esu uzkeles.

hmmm tai vat tokie yspudziai...

Vartotojo avataras
ZED
mega dalyvis
mega dalyvis

#119 Standartinė ZED » 2006 03 28 23:04

kicked apie tuos vaiduoklius buna raso paradzioje tipo neveikia jokie ginklai preis juos, reikia naudoti beros sidabrinius kazkokius ginklus
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

#120 Standartinė SaZ » 2006 03 29 00:20

tie sidabriniai tai aisku geriau veikia ,bet nepasakyciau kad jau taip ziauriai jie geresni... gal tik 1/3 geriau, be to nors ir turiu 10k neesu toks turtingas kad pirkciau sidabrines streles.
beto kai tu vaiduokliu vienoj vietoj net keli, o net ir vienas sugeba tave uzmusti nes uzmeta toky spela kur sumazina tavo endurance ir strength = sumazeja tavo health ir svoris kury panesti = stovi kaip stulpas ir negali pajudet. meta viena kita frost bolta ir tu lavonas.

aisku viska issprendziau isviliojes visus tuos vaiduoklius y miesta kur juos uzmuse sargai, tiesa keli sargai mire, taip pat ir keletas kaimieciu kas gali suzlugdyti ateities questus. labai tikiuosi to neatsitiks...

labai nervina kad visi tie 'practise targets' ir istisi kambariai praktikuotis ir trainintis yra visiskai beverciai - galeciau fireballus metyt y targeta gal visa valanda , nepakiltu nekiek skilas. tas pats ir su lankininkyste ir tt.
galima pasikelt lengvai tik tokius skilus kaip alteration, illusion ir tt nes ju targetai dazniausiai tu arba kaimieciai, fireballo suveikimui reikalingas targetas ,o kaimieciai gi nesileis fireballais apmetomi...

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)