World of Warcraft
- Trolis gumis
- Crowbar Master
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
man tai geriausia kad butu kuo arciau globalo 
o tam golden tai tikrai viskas per greit...
net labai... per lengva isvis ten ner ka zaist
taigi normalu geima zaisdamas turetum prisimint kad kurejai zaidima tiek ilgai kure ne del tikrai grazios grafikos ar begalinio priesu dauzymo.
questai stai kur geras dalykas
labai sunervina zmones kurie pasiekia ganetinai aukstus lvlius kaip pvz 40 vien musdami monstrus ir dar toje pacioje vietoj... gal net tame paciam 100 kvadratiniu metru...
o tam golden tai tikrai viskas per greit...
net labai... per lengva isvis ten ner ka zaist
taigi normalu geima zaisdamas turetum prisimint kad kurejai zaidima tiek ilgai kure ne del tikrai grazios grafikos ar begalinio priesu dauzymo.
questai stai kur geras dalykas
labai sunervina zmones kurie pasiekia ganetinai aukstus lvlius kaip pvz 40 vien musdami monstrus ir dar toje pacioje vietoj... gal net tame paciam 100 kvadratiniu metru...
- Trolis gumis
- Crowbar Master
Tik kad vecro neveikia nemazai kvestu kurie golden veikia o golden neveikia nemazai kvestu kurie veikia vecro .
Tas truputi nervina .
Man patika vecro nes jame retai pasitaiko crritikal erroru , o golden kas 10 min
Va ir dar noriu paklaust - ka man daryt . Kai losiu wow , po 5 min dingsta garsas . Kai isiungi wow ir sakykim pasileidi muzono -winampas tylii nieko negroja . Ka daryt ?
Tas truputi nervina .
Man patika vecro nes jame retai pasitaiko crritikal erroru , o golden kas 10 min
Va ir dar noriu paklaust - ka man daryt . Kai losiu wow , po 5 min dingsta garsas . Kai isiungi wow ir sakykim pasileidi muzono -winampas tylii nieko negroja . Ka daryt ?
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
- Trolis gumis
- Crowbar Master
- Trolis gumis
- Crowbar Master
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)