Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura
Keista ganaKicked_assman rašė:na turejau galvoje kaip kad barda daznai apibudina - master of nothing ir dar kazkas. ta prasme truksta klasiu
Nu chia jau be komentaru, postas vardan posto.=RAYMAN= rašė:Tai visos idejos jau is Mitologijos issemtos
Teisingai! koks nafik skirtumas a degtine gersi a vandeni svarbu ka gersi.Alastor rašė:O kam apskritai reikia Diablo priskyrinet kokiai rusiai vistiek visi zino kas cia per geimas ir ka jame daryt. Vieniems jis action kitiems rpg o isvis koks skirtumas.
...
tu man apibrezk kas yra action ir kas yra rpg? rpg tai visai turetu but ant stalo losiama, o action tai turetu but kaip doom ar ss kur vein tik veiksmas, jokio mastymo... ir nevadink nesamone, nes sudejus juos abu y viena gautus d2, siektiek linijiskumo, klases sugebejimai - rpg ir visa kitas veiksmas=RAYMAN= rašė:Tai Diablo ten nesamone nei tas nei anas zanras.
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Labai atsiprashau, bet ar per diablo mastyt reikia?Kovotojas rašė:tu man apibrezk kas yra action ir kas yra rpg? rpg tai visai turetu but ant stalo losiama, o action tai turetu but kaip doom ar ss kur vein tik veiksmas, jokio mastymo... ir nevadink nesamone, nes sudejus juos abu y viena gautus d2, siektiek linijiskumo, klases sugebejimai - rpg ir visa kitas veiksmas=RAYMAN= rašė:Tai Diablo ten nesamone nei tas nei anas zanras.
...
sarua tu siektiek klysti, o linijiskumas d2 tinka, nes zinai ko tiketis ir tai, jei isigilintum i pasakojima pirmos dalies ir antros jis gana linksmas, nors ne toks sakotas.... jei cia butu vien action tai kaip tau atrodo commandos ar fallout irgi vien action? d2 panasus y tuos visus mmorpg ar kaip ten vadinas, su mu palyginus beveik tas pac tik kad mu ir vaizdu blogesnis ir smugiu ir daiktu kiekiu ir t.t, beje jei kur paskaitytum aprasyma visad parasyta rpg/action kad ir ka sakytumet tiesos nepakeisit, rpg elemntu yra, gal veiksmo ir daugiau bet man tai lb patinka
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)