[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') Lineage2 pilnai veikiantis serveris - Puslapis 7 -Straipsniai.lt
Pereinstaliouti?
Tai nereik man jokiu patchu siustis?
Gal koki serva pasiulysit?
As cia kur 1 puslapyj serve uzsireginau bet noriu jungtis bet sako password ten toks bebe..
atsisiuntei nedaryk AUTOUPDATE pasidaryk accauntą BETTER WORLD serve , leisk grajų per system katalogą (per jį updates nereikia 8 h)jei loši SKYNET
parasyk man nicką jei už 3 dienų būsi 20lv
linkas jo ir taip yra pas jus , o ikoną naikink ant darbastalio kai instalinus atsiras
susikuri ikoną iš l2 system katalogo ir per ją pasileidi grajų viskas.
skynet serve žaidžiant jokių updeitų nereikia
Nu instalinau instalinau ir uzinstalinau pasirode updatas ir as pasapaudziau cancel poto shortcut i katalogo nusikopinau ir padajau ant darbastalio bandziau paleist zaidima erora meta.
Gal as kazka blogai darau.
Paleidziu instala ten nieko nekeiciu.Istalinas gan ilgai.
Pasirodo updatas kazkas panasaus i extracting.Paspaudziu Cancel.
Einu i program files Lineage 2 ir is ten darau to zaido icon copy ir padedu ant darbastalio.Eroras reik patcha instaliout.
neskaitei ką rašiau- nutraukiai updatą - švariai isitrynk geimą ir siūskis per naujo
kartoju - nereikia better world arba dawn serve to updato
negi taip sunku iš ikonos pasileisti kuri randasi system kataloge
ai bet čia jūsų bėdos ne mano darykite kaip norit....