daemoon tools Help Zmones?
kaip su daemoon pereit per starforce programa noriu paleisti zaidima bet jame yra starforce kaip su daemoon tools padaryti kad neprasytu ideti cd tai yra dar kaip reikai ijungti tas safedisk securirom laserlock ir kad atjungti romus man nes as paimu padedu varneles ant tu laseclok safedisk ir poto all options on ir nesidaro HELPPPPPP PagalBOs
? plz
Re: daemoon tools Help Zmones?
igoris rašė:kaip su daemoon pereit per starforce programa noriu paleisti zaidima bet jame yra starforce kaip su daemoon tools padaryti kad neprasytu ideti cd tai yra dar kaip reikai ijungti tas safedisk securirom laserlock ir kad atjungti romus man nes as paimu padedu varneles ant tu laseclok safedisk ir poto all options on ir nesidaro HELPPPPPP PagalBOs? plz
Na igoris ce tai sunkus klausimas ira o koki zaidima nori paleist ir jeigu nori kad tau tas zaidimas eitu be cd tad turi tureti programa virtual ir su ta programa pasidaryti virtualu cd bet turi to zaidimo cd tureti
Re: daemoon tools Help Zmones?
na daemon tools ir yra mazdauk kas visrtualus diskas, tik kad si programa turi galimybe apeiti vidokias disku apsaugas, bet kad disko neprasytu nepadarysi reikes vistiek ji ideti. gali tik padaryti kad neprasytu originalaus disko, o leistu zaisti su kopija. jei nori kad neprasytu disko atsisiusk no cd patch programa skirta butent sitam zaidimuiextreme rašė: Na igoris ce tai sunkus klausimas ira o koki zaidima nori paleist ir jeigu nori kad tau tas zaidimas eitu be cd tad turi tureti programa virtual ir su ta programa pasidaryti virtualu cd bet turi to zaidimo cd tureti

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)