[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.2/share/pear')
Straipsniai.lt • Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri - Puslapis 2
Puslapis 23

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 12 20:08
SaZ
vesk y taisykla gi.

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 12 21:14
studio69
ka jie pades? pasakys kad aks sugede ir lieps pirkt. ir dabar ner galimybiu nuvezt man.

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 13 02:12
SaZ
nu tai jei sugedus vaizdo korta ka tu daugiau padarysi jei nepirksi?
paprasyk tevu, kad nuveztu pc. ar neturi tevu? O_o

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 13 12:24
studio69
bet dabar vat va pagalvojau, nfs undercover tai normaliai veike :/

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 29 21:11
studio69
sveiki,
reiktu kad padetumet :-((( . tai va nerasiau nes buvo tik su vienu zaidimu. atsisiunciau kita (star wars) ir net negalvojau kad bus taip pat. Ekranas susimirgalioja raudonai ir pastringa .

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 29 23:43
Laurynas
Jeigu ekranas raudonai, tai didele tikimybe, kad suedo vaizdo plokste, arba nekontaktuoja. Greiciausiai iskleres VGA lizdas, pajudinus laida su kistuku - pati vaizdo plokste kiek pakliba ir nebesikontaktina - tada ir atsiranda tas raudonumas. Siaip tai tokiu atveju turetu buti toks raudonas fonas, o ikoneles pakeisti kiek spalva. Taip pat yra tikimybe, kad tu neuzfiksavai vaizdo plokstes su galiniu fiksatoriumi, jei toks dar nenulauztas ir yra. Jei problema ne vaizdo plokstes kontaktavime su slotu, tai tada mesk ja i siuksliu deze.

Padaryk ekrano nuotrauka (print screen) kai bus raudonas fonas, is vaizdo iskart pasakysiu ar problema vaizdo plokstes kontaktavime su slotu ar pacioje vaizdo ploksteje gedimas.

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 30 11:45
studio69
Screen Buciau idejas seniau, bet kai taip atsitinka reikia restartuoti pc. Tai nesuprantu jei vaizdo plokste, undercover veikia puikiai ant geriausios grafikos (speciai isijungiau pasiziuret).

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 30 11:51
SaZ
studio69 rašė:Screen Buciau idejas seniau, bet kai taip atsitinka reikia restartuoti pc. Tai nesuprantu jei vaizdo plokste, undercover veikia puikiai ant geriausios grafikos (speciai isijungiau pasiziuret).
na gedimai buna yvairus. kartais ima gerai laikos iki paskutines minutes ir tada sugenda galutinai.
kitais atvejais rodo simptomus artejancio sugedimo.
tai, kad vienas zaidimas veikia gerai.. tiesa sakant visiskai nieko nereiskia :)
tai, kad tu nenori tiket jog taip eme ir sugedo tavo korta nors tu jai nieko blogo nedarei - nereiskia jog ji eme ir nesugedo.

patarciau atnaujint java ir pasiziuret ar nera kokiu nors senu antivirusiniu uzsilike.
kartais tokios smulkmenos pavercia uzkibimus tiesiog error zinutem.

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 30 14:31
studio69
na, kad antivirusines neuzsilike, nebent kokie ju failiukai, o kaip man juos surast

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 30 14:51
SaZ
paieskok/pagooglink ir rasi.

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 30 22:06
studio69
kai game pastringa ir susimeto raudonai ekranas, nerestartavau o bandziau i windows kaip nors iseit , bet nepavyko, tada po kiek laiko ismete lentele nv4_disp display driver has stopped working normally.

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 31 01:15
Laurynas
Galejai ir iskarto parasyti koki klaidos pranesima meta.
nv4_disp_display_driver_has_stopped.gif
(8.14 KiB) Atsisiųsta 112 kartus(ų)
Paskaityk cia:

http://forums.nvidia.com/lofiversion/in ... 16143.html

Mano patarimas butu toks:

1. Mesk ta GeForce FX5200 i siuksliu deze, jos kaina 20 lt max.
2. Ir nusipirk tokia:

MSI GF 7600GT AGP 512MB DDR2 HEATPIPE - Kaina: 381.55 Lt

arba bent jau tokia:

INNOVISION PCI Express X16 nVidia GeForce 8500 GT GDDR I - Kaina: 162.45 Lt

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 31 18:30
studio69
Laurynas rašė:Galejai ir iskarto parasyti koki klaidos pranesima meta.
nv4_disp_display_driver_has_stopped.gif
Paskaityk cia:

http://forums.nvidia.com/lofiversion/in ... 16143.html

Mano patarimas butu toks:

1. Mesk ta GeForce FX5200 i siuksliu deze, jos kaina 20 lt max.
2. Ir nusipirk tokia:

MSI GF 7600GT AGP 512MB DDR2 HEATPIPE - Kaina: 381.55 Lt

arba bent jau tokia:

INNOVISION PCI Express X16 nVidia GeForce 8500 GT GDDR I - Kaina: 162.45 Lt
Mano vaizdo plokste GeForce 8600+GTS.
Nuorodoje kur idejai:
Soliution1: (instaliuoti naujausius driverius) instaliavau. Dariau taip: istryniau paprastai poto per safe mode istryniau su driver cleaner, tada restartavau pc ir rasiau .

soliution2: Manually deacrease Hardware accseleration for your video adapter. nelabai
supratau kaip tai padaryti.

Tai atsitinka su Test drive unlimited, Star Wars BattleFront 2,
Bet nebuna su Far Cry2 , Star wars empire at wars, need for speed underground2/undercover.

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 01 31 20:58
SaZ
apsuku mazint gerai veikianciam yrenginiui nereiktu... nebent jis sugedes. OLOLOLOLOL :)

Re: Pakimba zaidimas ir tenka perkrauti kompiuteri

Parašytas: 2009 02 01 22:45
Nightcom
WTF ..lol