Dėl PHPBB3 padarymo LT kalba

Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Dėl PHPBB3 padarymo LT kalba

#1 Standartinė Besidomintis » 2007 01 17 19:46

Sveiki,kaip ir žinote turiu forumą,ir labai norėčiau kad jis būtų LT kalba,.KĄ DARYTI.Gal galima iš kurnors parsisiūsti?Labai reikėtų...Tai va...Labai reikia pagalbos...PRAŠAU :P
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Vartotojo avataras
Šaras
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 965
Užsiregistravo: 2005 06 28 12:54
Miestas: Kedainiai

#2 Standartinė Šaras » 2007 01 17 19:53

Verskis pats... Susirask lang_***.php failą ir versk!
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#3 Standartinė Besidomintis » 2007 01 17 19:55

Bet kad aš nemoku... :roll:
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#4 Standartinė ^Paulius^ » 2007 01 17 20:04

Besidomintis rašė:Bet kad aš nemoku... :roll:
Atsidaryk su Notepad'u. Turetu paaisketi. Tiesiog angliskus zodzius pakeiti lietuviskais. Arba yra geresnis budas. I Google ivedi "phpBB 3 sulietuvinimas" (be kabuciu) ir turetum rasti. Imanoma, kad teks ir sumoketi (tik tuo atveju, jeigu nera oficialaus sulietuvinimo). :)

Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#5 Standartinė Besidomintis » 2007 01 17 20:29

Kodas: Pasirinkti visus

<?xml version="1.0" encoding="{S_CONTENT_ENCODING}"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="{S_CONTENT_DIRECTION}">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING}" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
{META}
{NAV_LINKS}
<title>{PAGE_TITLE}</title>
<link rel="stylesheet" href="templates/fiblack/{T_HEAD_STYLESHEET}" type="text/css" />
<!-- BEGIN switch_enable_pm_popup -->
<script type="text/javascript">
<!--
	if ( {PRIVATE_MESSAGE_NEW_FLAG} )
	{
		window.open('{U_PRIVATEMSGS_POPUP}', '_phpbbprivmsg', 'HEIGHT=225,resizable=yes,WIDTH=400');;
	}
//-->
</script>
<!-- END switch_enable_pm_popup -->
</head>
<body>
<a name="top" id="top"></a>
<table class="bodyline" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td>
<table class="topbkg" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr> 
<td><a href="{U_INDEX}"><img src="ownlogo/magijairmistika_LABAS.JPG" border="0"></a></td>
<td align="center" width="100%"> </td>
</tr>
</table>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr> 
<td align="center" class="topnav"> <a href="{U_FAQ}">{L_FAQ}</a>  •  <a href="{U_SEARCH}">{L_SEARCH}</a>
 •  <a href="{U_MEMBERLIST}">{L_MEMBERLIST}</a>  • 
 <a href="{U_GROUP_CP}">{L_USERGROUPS}</a>
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
  •  <a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a>
<!-- END switch_user_logged_out -->
 •  <a href="{U_PROFILE}">{L_PROFILE}</a>  •  <a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>  
•  <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a></td>
</tr>
</table>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="10">
<tr>
<td>
O tai kaip šitą išversti.Nors maždaug.PLEASE,Padėkite...
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Vartotojo avataras
Šaras
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 965
Užsiregistravo: 2005 06 28 12:54
Miestas: Kedainiai

#6 Standartinė Šaras » 2007 01 17 20:39

Liurbis... Gi sakau language failą versti reikia...
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#7 Standartinė Besidomintis » 2007 01 17 20:50

Nesuprantu.Parodyk kaip.Pavyzdy
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#8 Standartinė Besidomintis » 2007 01 17 21:02

Tai padėsite?
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Vartotojo avataras
Laurynas
administratorius
administratorius
Pranešimai: 2011
Užsiregistravo: 2001 12 06 09:51
Miestas: Vilnius

#9 Standartinė Laurynas » 2007 01 17 23:07

Besidomintis rašė:Nesuprantu. Parodyk kaip. Pavyzdy
language/lt/common.php

Kodas: Pasirinkti visus

'BOARD_DISABLE' => 'Sorry but this board is currently unavailable'
vertimas:

Kodas: Pasirinkti visus

'BOARD_DISABLE' => 'Lameri, esi per tupas versti :) Ismok pirma rasyti be klaidu'

Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#10 Standartinė Besidomintis » 2007 01 18 19:12

Bet va to NEW TOPIC ir pan. pakeisti neišeina...ką daryti?O kaip galima daryti RANGUS?Iš kur paiimti jau gatavo?Ar galima? :lol:
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 803
Užsiregistravo: 2006 03 21 15:48
Miestas: Klaipėda
Susisiekti:

#11 Standartinė oxigen » 2007 01 18 20:15

Besidomintis rašė:Bet va to NEW TOPIC ir pan. pakeisti neišeina...ką daryti?O kaip galima daryti RANGUS?Iš kur paiimti jau gatavo?Ar galima? :lol:
New topic paveikslelis, ne nu bet tu tirkai protingumu nepasižymi ... ;/
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!

Vartotojo avataras
Laurynas
administratorius
administratorius
Pranešimai: 2011
Užsiregistravo: 2001 12 06 09:51
Miestas: Vilnius

#12 Standartinė Laurynas » 2007 01 20 00:36

Besidomintis rašė: Sveiki.Labai prašau pagalbos,nes phpbb3 programavime esu "žalokas" .Taigi:susikūriau phpbb3 forumą...Jis nėra visiškai mano,nes svetainė davė nemokamą hostą...nu žinote ...
www.magijairmistika.phpbb3.net ...
Ir aš labai noriu jį išversti į LT kalbą...Parsisiunčiau pack'ą ir jį bamdau kelti į savo forumą per ADMIN PANEL...Nieko neišeina...Kaip reikia kelti?PLEASE pasakykite.LABAI PRAŠAU.
Uploudink visa language folderi su FTP programa.
Programa gali atsisiusti is www.cuteftp.com
Besidomintis rašė:Nieko. Per tą tiesiog yra MY OWN STYLE.Ir ten surašai viską...Nu komandas....pvz:

Kodas: Pasirinkti visus

$lang['Forum'] = 'Forumas';
$lang['Category'] = 'Kategorija';
$lang['Topic'] = 'Tema';
$lang['Topics'] = 'Temos';
O tik įkėlus rodo viską ant ekrano...Kaip reikia įkelti?Gal kitaip?
phpBB3 forume yra folderis language jame bus folderis su anglu kalbos failas pavadinimu en, padarai jo kopija ir pervadini i lt. Tada pers administravimo sasaja, ten kur konfiguravimas nustatai kad kalba lietuviu.
Tada jau verti tuos puslapius ju bus 14, taciau gali versti tik pagrindinius:
common.php, posting.php, viewforum.php

Nezinau ka tu verti, bet virsuje tavo pateiktas kodas yra ne nuo 3.0, o nuo senesniu phpbb versiju. Senesniu phpBB versiju iki 3.0 lietuvybe galima rasti ir atsisiusti is www.phpbb.com.

:evil: :!: :!: :!: Juks is cia lameri. Ir jei dar sukursi papildoma tema apie ta pati - nurausiu pausus. Tu ka nesugebi toje pacioje temoje diskutuoti, butinai tau reikia simta tokiu paciu temu prikurti su tokiais pavadinimais: help, padekit, pleazz. Taisykles gal is pradziu forumo paskaityk. Ir pries kurdamas nauja tema paieskok per search ar tokios jau nera sukurtos ir dar gerai pagalvok, ar reikalinga tavo ta tema kam nors. :!: :!: :!: :twisted:

Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#13 Standartinė Besidomintis » 2007 01 20 12:21

OK.Atsiprašau.Tai tikrai nepasikartos.TIKRAI.Bet kaip tuos failus įkelti?
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#14 Standartinė ^Paulius^ » 2007 01 20 12:54

1. Atsisiunti FTP programa.
2. Suvedi visus duomenis.
3. Prisijungi.
Placiau gali paskaityti http://internetas.zebra.lt/klientams/saugykla . Cia parasyta kaip sukonfiguruoti FileZilla zebros klientams, bet siek tiek mastydamas sugebesi tai pritaikyti savo tikslam. :)

Vartotojo avataras
Besidomintis
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 44
Užsiregistravo: 2007 01 14 17:32
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#15 Standartinė Besidomintis » 2007 01 20 13:09

Aišku tas.Bet kaip prisijungti?
www.magijairmistika.phpbb3.net

UŽSIREGISTRUOKITE :)))

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)