Java

Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
XeroXas
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas
Pranešimai: 56
Užsiregistravo: 2006 02 08 16:05
Miestas: Kaimas
Susisiekti:

#16 Standartinė XeroXas » 2006 02 24 20:22

Nu gali but nesiginciju :)
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Lioniax
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 596
Užsiregistravo: 2005 09 21 13:25

#17 Standartinė Lioniax » 2006 08 26 20:11

java http serveris:

Kodas: Pasirinkti visus

// h.java (c)1999-2003 W.Finlay McWalter. Licence: GPLv2.0
// v1: initial version
// v2: squished down by four lines
// v3: Jonathan Headland removed a couple of redundant checks
// v4: Engelbert Gruber changed input stream to a BufferedReader
// v5: small speedup/codesize-reduction in writeBytes length code
//-----------------------------------------------------------------
import java.net.*;import java.io.*;import java.util.*;public class
h extends Thread{Socket c;public h(Socket s){c=s;start();}public
static void main(String[]a){try{ServerSocket s=new ServerSocket(
8181);while(true){new h(s.accept());}}catch(Exception e){}}public
void run(){try{BufferedReader i=new BufferedReader(new 
InputStreamReader(c.getInputStream()));DataOutputStream o=new
DataOutputStream(c.getOutputStream());try{while(true){String s=i.
readLine();if(s.length()<1)break;if(s.startsWith("GET")){
StringTokenizer t=new StringTokenizer(s," ");t.nextToken();String p
=t.nextToken();p=(".".concat(((p.endsWith("/"))?p.concat(
"index.html"):p))).replace('/',File.separatorChar);int l=(int)new
File(p).length();byte[]b=new byte[l];FileInputStream f=new
FileInputStream(p);f.read(b);o.writeBytes("HTTP/1.0 200 OK\nConten"
+"t-Length:"+l+"\n\n");o.write(b,0,l);}}}catch(Exception e){o.
writeBytes("HTTP/1.0 404 ERROR\n\n\n");}o.close();}catch(Exception
e){}}}
Labai stebejausi kiek nedaug kodo prireike veikianciam (isbandziau) http serveriui parasyt su java. Tiesa, serveris gali Apdorot tik GET uzklausas ir nera tinkamas viesam naudojimui, nes nera saugus. Tai tik demonstracija.
Placiau: http://www.mcwalter.org/technology/java ... index.html
Mūsų darbas tamsoje -
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.

Vartotojo avataras
_zaxtux_
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2007 03 07 14:14

#18 Standartinė _zaxtux_ » 2007 03 08 20:47

kur galima intike pasimokyt programuot su java ?

Vartotojo avataras
Šaras
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 965
Užsiregistravo: 2005 06 28 12:54
Miestas: Kedainiai

#19 Standartinė Šaras » 2007 03 08 22:11

_zaxtux_ rašė:kur galima intike pasimokyt programuot su java ?
Reikia naudoti paieškos istemas tokias kaip google, tikrai daug rasi.
Va čia tutorialai - http://www.pixel2life.com/tutorials/javascript/
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Lioniax
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 596
Užsiregistravo: 2005 09 21 13:25

#20 Standartinė Lioniax » 2007 03 09 22:32

Šaras rašė:
_zaxtux_ rašė:kur galima intike pasimokyt programuot su java ?
Reikia naudoti paieškos istemas tokias kaip google, tikrai daug rasi.
Va čia tutorialai - http://www.pixel2life.com/tutorials/javascript/
LOL, ką čia kiši žmogui. Jis klausia ne apie javascript, o apie java.

_zaxtux_, čia manau rasi tai ko ieškai:
http://java.sun.com/docs/books/tutorial/index.html
Mūsų darbas tamsoje -
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.

Vartotojo avataras
_zaxtux_
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2007 03 07 14:14

#21 Standartinė _zaxtux_ » 2007 03 10 19:59

aciu dabar reiks daug skaityti............................... :lol:

RaMeR
naujokas
naujokas
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: 2007 02 28 21:54
Miestas: Prie PC
Susisiekti:

#22 Standartinė RaMeR » 2007 03 11 10:55

Jai siais laikais nori susikurt gera svetaine nebutinai moket ten kazkokias PHP , HTML kalbas dbr visokiu programu pilna yra ... Ir ten tesiog pora knopkiu paspaudi ir vsio :P
Xe , xe mokausi hackint :)

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#23 Standartinė ^Paulius^ » 2007 03 11 11:50

RaMeR rašė:Jai siais laikais nori susikurt gera svetaine nebutinai moket ten kazkokias PHP , HTML kalbas dbr visokiu programu pilna yra ... Ir ten tesiog pora knopkiu paspaudi ir vsio :P
Tada tokio lygio ir bus svetaine. :lol:

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)