Is kur atsisiusti Photoshop?
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
nebuciau tuom tikras? speju girdejai istorija kaip viena geriausiu kortu (gal ne dabar bet biski seniau) 6800gt tipo 'apshaude' ir klausia ar ymanoma nuvalyti arba ka sakys jei nuneshi y parduotuve taisyt.GODhack rašė:Kompu nieks nepisa, taigi nemanau kad tavo kompas yra supistas.
kazkokiam cia forume buvo tai man rodos apie 150-200 puslapiu diskusija
Negirdejau, tiesa sakant girdejau, kad yra daug ispistu ir supistu kompu, bet man visad budavo idomu per kuria skyle juos ten padaro. Fliopikas lygtais persiauras.kicked rašė:nebuciau tuom tikras? speju girdejai istorija kaip viena geriausiu kortu (gal ne dabar bet biski seniau) 6800gt tipo 'apshaude' ir klausia ar ymanoma nuvalyti arba ka sakys jei nuneshi y parduotuve taisyt.GODhack rašė:Kompu nieks nepisa, taigi nemanau kad tavo kompas yra supistas.
kazkokiam cia forume buvo tai man rodos apie 150-200 puslapiu diskusija
Sprendziant is to kad nuleido i vaizdo plokste tai matyt juo pisa per tiuningini spec. ausinima sone, as irgi anksicau vis galvodavau kam kompui ausinimas sone su slangele i vaizdo plokste ir dar uz 200Lt. Tai dekui kad apsvietet mane.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
gal ir isgalvota bet vistiek jeigu sulauke 150 puslapiu diskusijos tai hmmm....Lioniax rašė:W t F? rimtai?kicked rašė:... 6800gt tipo 'apshaude' ir klausia ar ymanoma nuvalyti arba ka sakys jei nuneshi y parduotuve taisyt.
kazkokiam cia forume buvo tai man rodos apie 150-200 puslapiu diskusija... that man is really sick!
siaip visko gali but
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)