Apie siuntimo greitinima
na va lyg ir nieko, atrodo viskas veikia
taiva nuoroda is kur atsisiunciau
http://www.metacrawl.ws/dl.php?SW50ZXJu ... JFLlpJUA==
bet pries tai reikia isjunkti IDM
http://www.metacrawl.ws/dl.php?SW50ZXJu ... JFLlpJUA==
bet pries tai reikia isjunkti IDM

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos
as siunciuos is ldc++ zebros hubo...bet trumpiau sakant kitiem pucia failus 50kb/s widutiniskai,,,nu man ~12kb/s butu widutiniskai...wiena karta buwo pakile iki 75kb/s bet tik minutei nepilnai...pas man id3,telekomo internetas (tas planas ne piko walndom ir sawaitgaliais interas) kiti pucia failus taip gerai ir taip greitai o as nea...kas cia gali but ir kaip padaryt kad mano greitis nors 30kb/s butu minimalus...?patarkit,psidalinkit mintim...
Suprask kad intikas tai vyksta ne tik tavo kompe. Kaskas isiuncia kaska ir kaskas gauna + dar daznai buna kaskokie "pakeles sustojimai". Jei tu tarkim per dcc siuties byla kuri dubliuojasi tik per 1 zmogu ir tas vienas zmogus turi zebra bazini intera tu ka nori ta daryk virs 15kbsu neispausi is jo niekaip. Pas save gali ten optiniu kabeliu sluota prisivest i kompa visvien to nepakeisi.tornado rašė:as siunciuos is ldc++ zebros hubo...bet trumpiau sakant kitiem pucia failus 50kb/s widutiniskai,,,nu man ~12kb/s butu widutiniskai...wiena karta buwo pakile iki 75kb/s bet tik minutei nepilnai...pas man id3,telekomo internetas (tas planas ne piko walndom ir sawaitgaliais interas) kiti pucia failus taip gerai ir taip greitai o as nea...kas cia gali but ir kaip padaryt kad mano greitis nors 30kb/s butu minimalus...?patarkit,psidalinkit mintim...
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Visada b8na taip ir nepakelsi greičio, jeigu tavo interneto tiekėjas jį apriboją. O šiaip tai nežinau, tos programos dauguma nieko gero ir nepadeda.Wigo rašė:pas man tj su siuntymu kashkokia nesamone darosi... Kj padedi siust greitys buna 60-80kb/s po puses minutes nukrenta iki 12-10 kb/s gal zhinot kokia programa ar dar ka kad istrigdintu pati aukshciausia greiti...? jai zhinote rashykit linkus ar pavadinimus. Dekingas
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
As siulyciau greitinimui Throttle 6.5. Info www.pgware.com
iš rapidshare tikrai nepagreitinsizigzag rašė:o jai siuties is rapido tai kaip darai?nes ten dar koda patvirtinimo reik ivestLaurynas rašė: Prikraunu kelis gigabaitus siuntimui
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)