Nu tai lyg ir viskas apie mane....
Gamezone.lt forumo dalyvių prisistatymas
Niu gal jau veloka prisistatinet, bet vistiek....
tai va as esu Luka(cia mano wardas), gyvenu kazkur Kaune ir labai megstu sedet internete(todel pas mane saskajtos diiidziules
)dar labai megstu balta shokolada ir siaip visokius saldumynus, bet ziauriai nekenciu mokyklos
Na kadangi matau kad apsistosiu cia ilgesniam laikui tai reikia prisistatyti tikras mano vardas Mantas gyvenu kazkur klaipedoje zaidziu krepsini [gan rimtai] na ir siaip nenobodziauju. Prie pc praleidziu nedaugiau kaip 2h i diena. Na viskas.
www.mintux.ten.lt mano saitas
Nu paklausk kas nemegsta krepsinio. As esu as megstu valgyt ziuret televizija, Zaidimus, zurnalus, krepsinis, plaukiot, ciuzinet su paziuzom, vazinet su riedlente, rieduciais, zvejot,as daug ka megstubet visko nesakysiu nes as jau visiems atsibodau su savo biografija, tik pasakykit ir dar aprasysiu save, as auginu suniuka vardo dar nesugalvojau bet dar sugalvosiu, megstamiausias kanalas:kazkoks su daud trikampiu, tv5, fox kids, bbc vorld, tv1, balticum, tv3, lnk, tango tv, tv2, nasie kino, mtv, animal planet, ptp. Lnk geriausias kanalas todel kad rodo nuogu moteru.... ir viskas. daug rasiau ir nieko neparasiau. 
Gal aš čia kiek vėlokai ...
Mano tikras vardas Aušra. Gyvenu Kaune.
Man 18. Liko vos savaitė iki dvyliktos. Visada neekenčiau mokyklos, bet pagalvojau, kad bus truputį gaila palikt draugus. O kokios nerūpestingos buvo mokykloj dienos....
Esu gamtos vaikas. Labai myliu gyvūnus, o jie tikriausiai tai jaučia, nes vos ne kas metai ateina kokia katė ir palieka man kačiukus.
Šiaip ieškau savęs... Tikriausiai todėl ir esu toks visapusiškas, toliarantiškas žmogus...
Na galėčiau čia dar prirašyt, bet ....
Mano tikras vardas Aušra. Gyvenu Kaune.
Man 18. Liko vos savaitė iki dvyliktos. Visada neekenčiau mokyklos, bet pagalvojau, kad bus truputį gaila palikt draugus. O kokios nerūpestingos buvo mokykloj dienos....
Esu gamtos vaikas. Labai myliu gyvūnus, o jie tikriausiai tai jaučia, nes vos ne kas metai ateina kokia katė ir palieka man kačiukus.
Šiaip ieškau savęs... Tikriausiai todėl ir esu toks visapusiškas, toliarantiškas žmogus...
Na galėčiau čia dar prirašyt, bet ....