Sims 2
Na tai ne pirmas (ir tikrai ne paskutinis
) atvejis kada yra netesingai yra ivardijami zaidimu tipai. Taciau, kad Sims'us vadintu strateginiu zaidimu - nesamone! Simsai yra simuliatorius iki paskutinio savo kilobaito. Ka ten galima strategishko rasti? Netgi tokie zaidimai, kaip SimCity, Industry Giant, ar zaidimai ish Tycoon serijos yra vadinami ekonomikos simuliatoriai, nors daugeliui ish musu jie ligi shiol yra "strateginiai". O ka jau bekalbeti apie Sims'us. Strategija yra veiksmu ir taktikos planavimas, labai abejoju ar kazka panasaus galime rasti Simsuose. Netgi paciu zaidimo pavadinimu norima pasakyti, kad tai yra simuliatorius.
Paciam Sims'ai tikrai nepatinka, nes tai greit pabostantis zaidimas, taciau, kad jis durnas, nereikia sakyti. Paziurekite, kiek jau zaidimas turi papildiniu, kuriu kiekvienas kainuoja api 150 LT. Tokioj nelegalios produkcijos shalyje, kaip Lietuva, niekas masiskai ooriginalu neperka, taciau uzsienyje yra simtai tukstanciu zmoniu, pasiryzusiu tuos 150 Lt sumoketi uz eilini Sims'u papildyma. EA moka uzsidirbti pinigus
Paciam Sims'ai tikrai nepatinka, nes tai greit pabostantis zaidimas, taciau, kad jis durnas, nereikia sakyti. Paziurekite, kiek jau zaidimas turi papildiniu, kuriu kiekvienas kainuoja api 150 LT. Tokioj nelegalios produkcijos shalyje, kaip Lietuva, niekas masiskai ooriginalu neperka, taciau uzsienyje yra simtai tukstanciu zmoniu, pasiryzusiu tuos 150 Lt sumoketi uz eilini Sims'u papildyma. EA moka uzsidirbti pinigus
The C.I.A. is Trying to Kill Me
As kazkur skaiciau inern. ar zurnale, kad rytieciams (lietuvems, rusams) sunku suprast kaip vakaruose isvis gali zaist tokius prastus zaidimus kaip sims, jau nekalbu apie tuos masinius pirkimus.
Man atrodo pas mus labiau vertinama zaidimo kokybe (grafika, programine dalis, siuzetas) aisku pirmiausia patinkantis zanras.
Bet man tikrai niekaip neisnesa ka galima rast tokiam zaidime kaip simsai, gyvenimo simuliator, savo gyvenima simuliut reikia o ne tuo zaidime uzsiimt.
Mano nuomone, kad reik zaist ta ko tikrai niekad negalesi gyvenime patirt
(pabut Bondu, terminatorium, vadovaut milziniskom armijom ir pan.)
o ne leist laika prie kompo plaunant indus ar ainant y parduotuve apsipirkt.
Va nusisnekejau net paciam baisu skaityt tokias nesamones
Man atrodo pas mus labiau vertinama zaidimo kokybe (grafika, programine dalis, siuzetas) aisku pirmiausia patinkantis zanras.
Bet man tikrai niekaip neisnesa ka galima rast tokiam zaidime kaip simsai, gyvenimo simuliator, savo gyvenima simuliut reikia o ne tuo zaidime uzsiimt.
Mano nuomone, kad reik zaist ta ko tikrai niekad negalesi gyvenime patirt
(pabut Bondu, terminatorium, vadovaut milziniskom armijom ir pan.)
o ne leist laika prie kompo plaunant indus ar ainant y parduotuve apsipirkt.
Va nusisnekejau net paciam baisu skaityt tokias nesamones
zalias teisus, jau geriau i kluba nueint nei simsus nusipirkt, sugalvoja zmogus kad sims geras zaidimas ir perka visokius papildymus... eikit geriau koki comanche palost, ten nors skraidai... na nebent jei jusu seimoi bloga padetis, svajojat patirt kas yra gera seimyna... 
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
jega 
noriu pamatyti ka kompanija EA ismoko per visus tuos sims ir visu tu expansionu, addonu ir tt kurimo metus
tikiuosi kad padarys daugiau dalyku susiijusiu su lytimi.
a tai atsimenu buvo tokia klaida per sims kad
su panele losi , susidraugauji su vaikinu ir tada kai jau 100 tu draugo tasku
buna spaudi propose ir mergina klaupias pries vaikina...
kur tai matyta? nesamone visiska.
arba isvis jei tavo veikeja mergina tai reik saugotis ir per gerai nesusidraugaut su kitom merginom a tai ima ir su jom buciuojas .
nesamone...
noriu pamatyti ka kompanija EA ismoko per visus tuos sims ir visu tu expansionu, addonu ir tt kurimo metus
tikiuosi kad padarys daugiau dalyku susiijusiu su lytimi.
a tai atsimenu buvo tokia klaida per sims kad
su panele losi , susidraugauji su vaikinu ir tada kai jau 100 tu draugo tasku
buna spaudi propose ir mergina klaupias pries vaikina...
kur tai matyta? nesamone visiska.
arba isvis jei tavo veikeja mergina tai reik saugotis ir per gerai nesusidraugaut su kitom merginom a tai ima ir su jom buciuojas .
nesamone...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)