Anekdotai (gera nuotaika)
- ~Nutrūktgalvė~
- įtakingas

Skrenda Karlsonas pasisodinęs Mažylį ant sprando, ir staiga pasigirsta keisti garsai.
— Oi, Karlsonai, atrodo, tavo varikliukas sugedo! — išsigąsta Mažylis.
— Ramybės, tiktai ramybės! — sušunka Karlsonas. — Gerai, kad mano senelė pavaišino mane žirnių sriuba. Laikykis, jungiu reaktyvinį variklį.
Skrenda Karlsonas pasisodinęs Mažylį ant sprando virš miesto ir visokias aukštojo pilotažo figūras išdarinėja. Po kelių mirties kilpų pagaliau jis nusileidžia Mažylio kambaryje ir šluostydamasis sprandą pareiškia:
— Na ir suprakaitavau! Tikriausiai esu labiausiai prakaituojantis skraiduolis pasaulyje!
— Ne, Karlsonai, tai aš nuo tokio skraidymo apsisiusiojau, — tyliai pralemena Mažylis.
„Ir pasakė Šiaurės Elnias Gerdai:
— Sėsk ant manęs, mergaite, aš nunešiu tave pas Sniego Karalienę!”
— Kaip jūs manote, vaikučiai, ką atsakė Gerda? — paskaičiusi pasakėlę klausia mokytoja.
Petriukas net virsdamas iš suolo kelia ranką:
— Aš žinau! Aš žinau! Ji pasakė: „A-a-a-a! Kalbantis elnias!!!”
Ateina caraitis į prancūzišką restoraną, o ten varlės keptos, varlės virtos, varlės troškintos. Žvalgosi nustebęs caraitis ir murma:
— Matai, kaip su jomis elgiamasi. O aš, kvailys, vedžiau.
Karalienė paima veidrodėlį ir sako:
— Veidrodėli, vienąsyk visą tiesą pasakyk — ar čia tu įskilai ar mano veiduliukas pertrūko?
Ateina nykštukas į vaistinę ir prašo duoti vieną tabletę analgino.
— Jums gal duoti su visa dėžute? — klausia vaistininkė.
— Ne, aš geriau ją taip nusiridensiu, — atsako nykštukas
— Oi, Karlsonai, atrodo, tavo varikliukas sugedo! — išsigąsta Mažylis.
— Ramybės, tiktai ramybės! — sušunka Karlsonas. — Gerai, kad mano senelė pavaišino mane žirnių sriuba. Laikykis, jungiu reaktyvinį variklį.
Skrenda Karlsonas pasisodinęs Mažylį ant sprando virš miesto ir visokias aukštojo pilotažo figūras išdarinėja. Po kelių mirties kilpų pagaliau jis nusileidžia Mažylio kambaryje ir šluostydamasis sprandą pareiškia:
— Na ir suprakaitavau! Tikriausiai esu labiausiai prakaituojantis skraiduolis pasaulyje!
— Ne, Karlsonai, tai aš nuo tokio skraidymo apsisiusiojau, — tyliai pralemena Mažylis.
„Ir pasakė Šiaurės Elnias Gerdai:
— Sėsk ant manęs, mergaite, aš nunešiu tave pas Sniego Karalienę!”
— Kaip jūs manote, vaikučiai, ką atsakė Gerda? — paskaičiusi pasakėlę klausia mokytoja.
Petriukas net virsdamas iš suolo kelia ranką:
— Aš žinau! Aš žinau! Ji pasakė: „A-a-a-a! Kalbantis elnias!!!”
Ateina caraitis į prancūzišką restoraną, o ten varlės keptos, varlės virtos, varlės troškintos. Žvalgosi nustebęs caraitis ir murma:
— Matai, kaip su jomis elgiamasi. O aš, kvailys, vedžiau.
Karalienė paima veidrodėlį ir sako:
— Veidrodėli, vienąsyk visą tiesą pasakyk — ar čia tu įskilai ar mano veiduliukas pertrūko?
Ateina nykštukas į vaistinę ir prašo duoti vieną tabletę analgino.
— Jums gal duoti su visa dėžute? — klausia vaistininkė.
— Ne, aš geriau ją taip nusiridensiu, — atsako nykštukas
Sakoma,už blogį reikia atsilyginti gėriu.O kaip tada reikia atsilyginti gėriui?Už gėrį reikia gėriu,o už blogį-pagal teisingumą.(Konfucijus)
don't click this link... muahahah
don't click this link... muahahah
- odzis
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Prisigere 2 draugai viena vakara. Kita ryta rado saldituve desrele, o niera ko gerti. Tai vienas sako:
- Einam, kaika sugalvojau!
Nu nuejo anie i viena bara. Daug isgere. Kai reikejo sumoket, vienas istrauke ta desrele ir ikiso i savo klyna. Kitas pradejo ciulpti. Tai pamate barmenai sako:
-Gejai, laukan,- ir isvare anuos.
Taip anie apejo kokius 6 barus. Kai jau visiskai prisigere kalbas anie:
-Kaip prisigerem.
-Agha. As desrele jau 3 bare pameciau,-atsako kitas.
Cia jei suprantat zajbis anekdotas.
- Einam, kaika sugalvojau!
Nu nuejo anie i viena bara. Daug isgere. Kai reikejo sumoket, vienas istrauke ta desrele ir ikiso i savo klyna. Kitas pradejo ciulpti. Tai pamate barmenai sako:
-Gejai, laukan,- ir isvare anuos.
Taip anie apejo kokius 6 barus. Kai jau visiskai prisigere kalbas anie:
-Kaip prisigerem.
-Agha. As desrele jau 3 bare pameciau,-atsako kitas.
Cia jei suprantat zajbis anekdotas.
Amerikieciai paruosia spec buri kuris turi snipineti rusijoje . Kekviena agenta ismoko kovos menu , isgyvenimo gamtoje ir visu rusu provinciju tarmiu ir susodina i lektuva .
Jiems duodami parasutai ir priskridus rusija juos isbarsto po visa sali .
Vienas spec agentas nusileidzia viename kaimelyje , nusiema parasiuta persirengia vietiniais drabuziais ir nueina i kaimeli .
Prieina prie vienu duru , i jas pabeldzia . Duri atsidaro ir islenda sukriosusi bobute
Agentas sako(grynu to kaimelio akcentu rusisai) :
- mociut gal galit duoti pieno, lb istroskau .
Bobute isiveda ji i visu , pila piena i stikline ir klause agento :
- as girdejau kad pas jus amerikoj karves pieno nebeduoda ar tai tiesa ?
Agentas susimeto ir paklausia :
-Atsiprasau o kodel jus manot kad as is amerikos
Bobutie atsako :
-na sunelis as neakla - as matau kad tu negras
........................................................................................................
Waziuoja autobusas kuris weza daunus . Vaziuoja vaziuoja ir staiga sustoja . Vairuotojas nesuprates islipa ir megina ji sutaisyti . Taiso taiso , tvarko tvarko ir nieko nepadaro . Is autobuso islipa daunas petriukas ir sako vairuotojuj :
-aaa as zizinau kas suuuuuugedo !
Wairuotojas atsisuka ir sako :
-Netrugdyk petriuk ; ir nustumia ji i sali . Wairuotojas autobusa tvarko valanda , nieko nesutvarko . Vel ateina petriukas ir sako :
Vairuotojas:
-Netrugdyk petriuk , nenervok .
Wel autobusa tvarkomas bele laiko ir wairuotojas mato kad nebesutvarkys . Nesupranta kame diela. Atslenka petriukas ir vel sako :
Vairuotojas galvoja gal jis rimtai zino ir klausia :
- Nu tai kas sugedo ?
Petriukas :
- aaaaautobusas
.......................................................................................................
Jiems duodami parasutai ir priskridus rusija juos isbarsto po visa sali .
Vienas spec agentas nusileidzia viename kaimelyje , nusiema parasiuta persirengia vietiniais drabuziais ir nueina i kaimeli .
Prieina prie vienu duru , i jas pabeldzia . Duri atsidaro ir islenda sukriosusi bobute
Agentas sako(grynu to kaimelio akcentu rusisai) :
- mociut gal galit duoti pieno, lb istroskau .
Bobute isiveda ji i visu , pila piena i stikline ir klause agento :
- as girdejau kad pas jus amerikoj karves pieno nebeduoda ar tai tiesa ?
Agentas susimeto ir paklausia :
-Atsiprasau o kodel jus manot kad as is amerikos
Bobutie atsako :
-na sunelis as neakla - as matau kad tu negras
........................................................................................................
Waziuoja autobusas kuris weza daunus . Vaziuoja vaziuoja ir staiga sustoja . Vairuotojas nesuprates islipa ir megina ji sutaisyti . Taiso taiso , tvarko tvarko ir nieko nepadaro . Is autobuso islipa daunas petriukas ir sako vairuotojuj :
Wairuotojas atsisuka ir sako :
-Netrugdyk petriuk ; ir nustumia ji i sali . Wairuotojas autobusa tvarko valanda , nieko nesutvarko . Vel ateina petriukas ir sako :
Vairuotojas:
-Netrugdyk petriuk , nenervok .
Wel autobusa tvarkomas bele laiko ir wairuotojas mato kad nebesutvarkys . Nesupranta kame diela. Atslenka petriukas ir vel sako :
Vairuotojas galvoja gal jis rimtai zino ir klausia :
- Nu tai kas sugedo ?
Petriukas :
- aaaaautobusas
.......................................................................................................
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Keletas apie blongines:
Kodel blondines valgo laikrodzius, nes TIK TAK tik dvi kalorijos.
Kodel blondines nevalgo raugintu agurku, nes galva netelpa i stiklaini.
Kodel blondine iskrito pro langa, nes lygino uzuolaidas.
Kodel blondines issiplovusios galva laksto po kambarius, nes naudoja sampuna Wash and Go.
As prie blondines neturiu nieko pries ir nemanau, kad jos aju visos yra tokios kvailos (tik kaikurios).
Kodel blondines valgo laikrodzius, nes TIK TAK tik dvi kalorijos.
Kodel blondines nevalgo raugintu agurku, nes galva netelpa i stiklaini.
Kodel blondine iskrito pro langa, nes lygino uzuolaidas.
Kodel blondines issiplovusios galva laksto po kambarius, nes naudoja sampuna Wash and Go.
As prie blondines neturiu nieko pries ir nemanau, kad jos aju visos yra tokios kvailos (tik kaikurios).
as naujokas tai tikiuosi mane suprasit?
karalius pasikviecia y rumus lietuvi rusa ir vokieti.jis jiems ir sako.
-rytoj atsineskite savo mylimiausius ginklus.
ateina kita diena lietuvis su paprasta dura,vokietis su vincesteriu o ruso nera.karalius ir sako
-dabar susikiskite juos y uzpakali.
nu lietuviui lyg ir nieko,o vokietis kisdamas verkia ir juokesi.karalius klausia tai ko verki ir ko juokiesi?vokietis atsako.
-verkiu todel kad skauda o juokiuosi todel kad rusas su tanku atvaziuoja!

ateina kita diena lietuvis su paprasta dura,vokietis su vincesteriu o ruso nera.karalius ir sako
nu lietuviui lyg ir nieko,o vokietis kisdamas verkia ir juokesi.karalius klausia tai ko verki ir ko juokiesi?vokietis atsako.
sita senai zinauECLIPSE rašė:as naujokas tai tikiuosi mane suprasit?
![]()
![]()
![]()
bet kiti tai faini