Juokauju
Mergaitės, merginos, moterys.
- Trolis gumis
- Crowbar Master
kodel man susidare ispudis, kad fantasy labai pasimetus ir besiblaskanti tarp keliu tiesu asmenybe.
na nebant ji pati to nori, nes samoningas nezinojimas - tai saves paties nuteikimas bet kokiem netiketumams.kai kiekvienam zingsny gali atrast ir pazint kazka naujo, ko iki siol nezinojai. nezinoti(tiksliau, protu net sau neivardinti) savo noru irgi nera blogai, nes pasamones jega vistiek zmogu veikia taip, kad jis net ir pats to nezinodamas eina savo gyvenimo tikslu link. o protui telieka dziaugtis to nezinojimo atnestais vaisiais, kurios sukure pats zmogus to net nesuvokdamas.
p.s.blemba, eilini karta vel nusvaigau i pievas ir mano filosofiniu pamastymu laukus
na nebant ji pati to nori, nes samoningas nezinojimas - tai saves paties nuteikimas bet kokiem netiketumams.kai kiekvienam zingsny gali atrast ir pazint kazka naujo, ko iki siol nezinojai. nezinoti(tiksliau, protu net sau neivardinti) savo noru irgi nera blogai, nes pasamones jega vistiek zmogu veikia taip, kad jis net ir pats to nezinodamas eina savo gyvenimo tikslu link. o protui telieka dziaugtis to nezinojimo atnestais vaisiais, kurios sukure pats zmogus to net nesuvokdamas.
p.s.blemba, eilini karta vel nusvaigau i pievas ir mano filosofiniu pamastymu laukus
- Trolis gumis
- Crowbar Master
wa shitaip ash niekada ir nedarauKicked rašė:na nezinojimas nevisalaik gerai...
eisi su mergina kokia nors ir klausi :
- kur noretum nueiti ?
-ai nzn...
ir tyli...
biski nervas paima
TLaukitės visi į šalį - eina Safy* iš daržėlio
o ! matai kaip , kiek tau kiked metu yra ?
nes ish tavo kalbu tu labai protingai kalbi ,ko nesulauksi is kitu
drystu manyti
kad ash esu shauni panienka
ar ne ? bet jus nieko pasakyt negalit nes manes nepazystat juo labiau esat nemate tik per foto o foto lieka foto as jau pasikeitusi ir persikeitusi ,dabar net nepanashi y ta foto wat 
TLaukitės visi į šalį - eina Safy* iš daržėlio