Bifrost - tai siaures zaliu mitologijoje: vaivorykste, kelias i dievu sali.
Jis veikia atvirkciai tai gan geras apibudinimas. Va as paimu bifrost, ji dabar galima atsisiust is cia:
http://www.egocrew.de/uploads/dGVtcDUuemlw.zip
Tai zipas su pass, jum bus sunkiausia uzduotis nulaust pass.
Nu jei nesusitvarkysit klauskit pasakysiu as ta pass.
Ir paleidziu bifrost.exe:

/Vis sumazina tuos paveikliukus iki linku moderai: negrazu.
Va sitam paveiksliuke matom kad Zone mano pradejo cypt kaip pamisus pas mane, kad jau lauzias. Mes spaudziam allow. Rememeber taip kaip pasmane tai galit ir nedet, jau jau abejojat savo saugumu. Trumpai paaiskinsiu kas ivyko. Musu bifrostas musu kompe sukure serveri ir laukia kol kas nors prisijunks. Kaip ir priklauso normaliam servui. Portas 2000. Jei jau ketintume hakit rauteri butu gerai padaryt portas 80(settings), bet as bijojau kad man su situ forumu prades streikuot tada tai palikau defaulta.

Dabar build server matom paveiksliuke, cia yra du svarbus dalykai:
1) yrasyt savo IP taip kaip parodziau su raudona rodykle.
Kaip matot galima yrasyt net 3 IP tai galit savo visa hakintoju chebra surasyt.
2)Kur yra laukelis port tai turi sutapt portas su tuo port kuri pas save nustatet per settings. Pas mane 2000 abiejuose.
Dar gan gers dalykas yra offline keylogger - uzdedam varnike ir ten.
Spaudziam build taip turim server.exe faila.
Ta faila reik paleist kompe/taikinyje.
As tai padariau gan paprastu budu su prorat prisijungiau prie taikinio tada file maneger - upload - run.
Ta matom cia:

Grazi vaivorykste prie laikrodzio ir musu bifrosto lange i lista ta pacia akimirka itraukiama pirma auka. Kaip viskas gavosi? Gal jum bus idomu. Viskas paprasta. server.exe falas pasileido ir prisijunge prie servo mano kompe ir laukia tolimesniu nurodymu. Jei butu portas 80 o ne 2000 tai visom ugnesienem ir visiem rauteriam atrodytu jog kaskas iejo i saita su tokiu pat IP kaip maniskis.
Toliau ant bifrost.exe liste esancio IP spaudziam desne knopke ir uzsiimam tolimesne veikla. Va ka dariau as:

Pasirodo musu auka pulo fanas gal pasiulit jam partija?
SEKMES tvarkant rauterius.