Keyloger'iai
Aš žinau tik šita vieną, kad nereiktų instaliuoti ir t.t Šiaip yra keyloggeris "Golden Keylogger", jisai tikrai geras, bet kaip ir visus kitus reikia instaliuoti. Šiaip visus tuos gerus keyloggerius įmanom perdaryti į tą kaip ir šitas be instalecijos, aš buvau beveik golden keylogger perdarias, bet veikė ne ant visų kompų, trumpiau sakant kažkokia klaida buvau padarias ir viskas. Daug laiko sugaišau ir shuda gavau
Bėja "Golden Keyloggerio neaptigdavo joke antivirusinė 
Get your ambition or die trying
-
cheguevara
- naujokas

gal duotum link'a....plzMaksasMks rašė:Aš žinau tik šita vieną, kad nereiktų instaliuoti ir t.t Šiaip yra keyloggeris "Golden Keylogger", jisai tikrai geras, bet kaip ir visus kitus reikia instaliuoti. Šiaip visus tuos gerus keyloggerius įmanom perdaryti į tą kaip ir šitas be instalecijos, aš buvau beveik golden keylogger perdarias, bet veikė ne ant visų kompų, trumpiau sakant kažkokia klaida buvau padarias ir viskas. Daug laiko sugaišau ir shuda gavauBėja "Golden Keyloggerio neaptigdavo joke antivirusinė

COME TO THE LIGHT SIDE or die try'in
http://www.golden-keylogger.com
Jis mokamas jam dar reikės serial, o serial paieškokit:
www.serials.ws
www.freeserials.com
Ir dar su tuo serial atsimenu pisalyne man buva kažkoke, nes neisivesdavo nors ir būdavo geras
Jis mokamas jam dar reikės serial, o serial paieškokit:
www.serials.ws
www.freeserials.com
Ir dar su tuo serial atsimenu pisalyne man buva kažkoke, nes neisivesdavo nors ir būdavo geras
Get your ambition or die trying
MaksasMKS dabar tau sunki uzduotis
Reik pagalbos su tuo golden keylogeriu
nu as ji instaliuoju tada suvedu meilus kad man visus logus siustu, nukopinu ir nusiunciu per nta imaises su tarkim zaidimo failais siuos failus, bet.....
Kaip suredaguoti programa kad ji automatiskai veiktu kaskart sustartavus kompui ir nerodytu jos prie laikrodzio kai ikono kai ji veikia
Reik pagalbos su tuo golden keylogeriu
nu as ji instaliuoju tada suvedu meilus kad man visus logus siustu, nukopinu ir nusiunciu per nta imaises su tarkim zaidimo failais siuos failus, bet.....
Kaip suredaguoti programa kad ji automatiskai veiktu kaskart sustartavus kompui ir nerodytu jos prie laikrodzio kai ikono kai ji veikia
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)