Keyloger'iai
Mokslininkai yra išsiaiškine, kad 100% niekados nebūna tik max 99%. O kas būtų jeigu į kas nors į tavo pc isibrautu ir nuripintu keyloggeri ir tada visiems čia dykai išdalintų, verktum? Vienaip ar kitaip jeigu toks keyloggeris yra, tai ji galima rasti internete nemokant nei cento ;]Mrkey rašė:Kazkada pirkau mokejau 100lt.Kaina nzn sakau nebutinai turi but pinigai jei kazka vertingo ar pamokint ar infos kokios ar programa kokia gera turit.Keylogeris mano personalus niekam neduotas dar tai 100% neaptinkamas.
P.s aš tau biznio nežlugdau, tik sakau savo nuomonę.
Get your ambition or die trying
Na kodel tep netiki? Visi kurie rimtai tuo uzsiima turi neptinkamu ir juos brangina.
Nes jei pradesi girtis ir dalint tai net susigaudyt nespesi kaip jis pasidarys aptinkamas. Butent todel nete neptinkamu rast sunku, nebent savo craditke trauki. ir isvis behakijant kodel verta moket programuot tai kad neptinkamu vir turetum sociai pasirases, ar pasieditint sorsus gautus moketum. O taip tai neverta tokiais niekais kaip programavimas galvos kvarsint ir geriau pasimokint svarbesniu hakijimui mokslu tokiu kaip kriptografija.
Nes jei pradesi girtis ir dalint tai net susigaudyt nespesi kaip jis pasidarys aptinkamas. Butent todel nete neptinkamu rast sunku, nebent savo craditke trauki. ir isvis behakijant kodel verta moket programuot tai kad neptinkamu vir turetum sociai pasirases, ar pasieditint sorsus gautus moketum. O taip tai neverta tokiais niekais kaip programavimas galvos kvarsint ir geriau pasimokint svarbesniu hakijimui mokslu tokiu kaip kriptografija.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Taip supratai gerai.
Be to buna lokaliu keylogeriu kurie nieko nesiuncia tik isaugo logus kur nors tarkim:
c:\windows\klog.txt
Be to kartais logai buna su screenshotais ir uplodijami i ftp serva nustatyta.
Buna ir dar ivairiu kitokiu.
Vienas ispudingiausiu mano matytu sukuria irc bota su kuriuo jei nueini i privata ir ivedi pass visi tie logai tiesiogiai istransliuojami per bota i pivatchata.
Be to buna lokaliu keylogeriu kurie nieko nesiuncia tik isaugo logus kur nors tarkim:
Vienas ispudingiausiu mano matytu sukuria irc bota su kuriuo jei nueini i privata ir ivedi pass visi tie logai tiesiogiai istransliuojami per bota i pivatchata.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Su screenshotiniais logais teko susidurti..bet chiuju tas kur sakiai per irc tai patogesnis yraGODhack rašė:Taip supratai gerai.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių