apie ka kalba
Prašau,man, durnam paaiškinti kas yra hack toolzas.|
------------------------------------------------------------|
Moderatoriai nelyskit į akis. |
Labiausiai laukiu LU pasisakymų |
__________________________________________________|
Jūsų palinksminimui įmetu apklausą |
Galėsit spręsti durnas aš ar ne , kad nežinau |
kas tie hack toolzai |
------------------------------------------------------------|
Moderatoriai nelyskit į akis. |
Labiausiai laukiu LU pasisakymų |
Jūsų palinksminimui įmetu apklausą |
Galėsit spręsti durnas aš ar ne , kad nežinau |
kas tie hack toolzai |
lu rašo:
Kad Linux išvis hakijimo įrankių neturi, taip visokie infatilai laikantys save labai dideliais žinovais (hackeriais) vadina juos iškraipytais pavadinimais, hacktools.
Dauguma programų yra skirta stebėti sistemą arba tinklą, tai koks čia hack toolsas. Nekalbu apie programas, kurias rašė taip vadinami hakeriai savo reikmėms. Kalbu apie GNU/Linux distribucijos aplikacijas.
jis patwirtina kad tokia dalyka kaip hack tools nera!!!tau nedaaina?
Kad Linux išvis hakijimo įrankių neturi, taip visokie infatilai laikantys save labai dideliais žinovais (hackeriais) vadina juos iškraipytais pavadinimais, hacktools.
Dauguma programų yra skirta stebėti sistemą arba tinklą, tai koks čia hack toolsas. Nekalbu apie programas, kurias rašė taip vadinami hakeriai savo reikmėms. Kalbu apie GNU/Linux distribucijos aplikacijas.
O tu ką galvoji, kad aš kitaip sakau ?Xgreem rašė:lu rašo:
Man tik įdomu kaip Jūs įsivaizduojat kas tie hack toolsai turėtu būti.O kaip tau atrodo exploitas parsiūstas iš interneto hack toolzas ? Nesikarsčiuok, nebuk toks kaip Aš ;) viskas išsispręs savaime.

Va tas vapse raudonas mygtukas su užrašu hack, buna tik muonline "kakuose" O tas pats Exploitas ir yra hakerio įrankis kuris padeda įsilaužti į sistema :DXgreem rašė::D man wapse tas zodis "hack tools" jokingai atroda...visi mazvaikiai lameriai taip vadina kol pagaliau y galva nedain kad cja jox hack tools`as o programa stebeti tinko sauguma ir pan....td baigia "hakerio karjera" neradade hack tools`o ant kurio butu didelis mygtukas varvanciomis raudonomis raidemis"hack".....nu cja ta mygtuka minti nuo kasko nukopijavau is sito forumo bet neesme:DD
Tu klysti, tool reiskia įrankis. O exploitas yra yra įrankis kurį naudoja hakeris, tai visas šitas mėšlas angliškai yra : exploit is a tool used by hacker, toliau isbraukiam nereikalingus zodzius ir pakeiciam hakerį į įsilaužimas(hack):lu rašė:Exploitas skirtas parodyti, kaip realizuojama klaida kažkokios programos kode.
hacktool'ų nėra, išgalvotas terminas.
exploit is a tool hack. dabar sukeičiam vietom ir padarom prasmingą sakinį
hack tool is an exploit. Iš paskutinės eilutės viską galima suprasti, o tie liaudiški tollzai tai yra nesamonė :)
As balsavau kad tu durnas, bet tai per svelni fraze tau apibudint.
Tu durnas, nes:
0) pats save taip pavadinai...
1)
2) sukurei dar viena floodo tema, kurioje tik kazkas pasimetys uzgaulingom frazem... Apie temos pvadinima isvis nekalbu, be galo informatyvus: "apie ka kalba". lol
3) Tik prisiregistraves forume tu pradejau uzgauliot ir izeidinet senesnius lankytojus...
4) Toks ispudis, kad tu vienas is delfio straipsniu komentuotoju, tu, ypatinguju.. Bent jau siame forume prisilaikyk nuo keiksmazodziu, ok?
be to, cituoju:
__________________________-
"Hackeriawimas su windows... Iliuzija ar tikrowe?
Iliuzija. Zmones nepasiduoki iliuzijai."
Kokius tu melus cia skleidi? Hakeriaut gali ir su windows, tik koses reik galvoj turet... Tos, kurios pas tave nera...
"Atvirai pasakysiu, kad nuo tokių kaip tu man bloga.Esi asilas ir dar mažaminkštis.O apie hakinima tau pasvajot vaikeli, eik geriau koki lineage ar MuOnline palošk ir ten hakink kiek tik nori"
he he, tikrai matosi kad tau bloga. Eik issivemsi, gal pageres...
...
P.S. hacktools - isgalvotas terminas, kaip ir visi kiti. o kaip ta termina naudoja, kiekvieno savas reikalas. Svarbu kad tave suprastu kiti zmones...
Tu durnas, nes:
1)
Nu nors tu mirk, bet as neprisimenu nei vieno savo posto, kuris butu nukopintas is ][ zurnalo, ar is panasios tematikos lietuvisku svetainiu. O tu sakai kad visi...BlackWind rašė:...Visos mintys, temos plagijatai.Viskas kopinta(iš kitų saitu arba žuranolo "][akeris") arba versta taip pat iš kitų šaltinių
2) sukurei dar viena floodo tema, kurioje tik kazkas pasimetys uzgaulingom frazem... Apie temos pvadinima isvis nekalbu, be galo informatyvus: "apie ka kalba". lol
3) Tik prisiregistraves forume tu pradejau uzgauliot ir izeidinet senesnius lankytojus...
4) Toks ispudis, kad tu vienas is delfio straipsniu komentuotoju, tu, ypatinguju.. Bent jau siame forume prisilaikyk nuo keiksmazodziu, ok?
be to, cituoju:
Kokius tu melus cia skleidi? Hakeriaut gali ir su windows, tik koses reik galvoj turet... Tos, kurios pas tave nera...
"Atvirai pasakysiu, kad nuo tokių kaip tu man bloga.Esi asilas ir dar mažaminkštis.O apie hakinima tau pasvajot vaikeli, eik geriau koki lineage ar MuOnline palošk ir ten hakink kiek tik nori"
...
P.S. hacktools - isgalvotas terminas, kaip ir visi kiti. o kaip ta termina naudoja, kiekvieno savas reikalas. Svarbu kad tave suprastu kiti zmones...
Mūsų darbas tamsoje -
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.
Cia tu su tuo raudonu mygtuku tai paemei mano minti kuria as vis cia kartoju kas 100 postu. tai negrazu kai cituodamas mane nenurodei autoriaus.Xgreem rašė:man wapse tas zodis "hack tools" jokingai atroda...visi mazvaikiai lameriai taip vadina kol pagaliau y galva nedain kad cja jox hack tools`as o programa stebeti tinko sauguma ir pan....td baigia "hakerio karjera" neradade hack tools`o ant kurio butu didelis mygtukas varvanciomis raudonomis raidemis"hack".....nu cja ta mygtuka minti nuo kasko nukopijavau is sito forumo bet neesme:DD
Votinge as nedalyvauju nes jis betikslis.
O hack tool tai yra:
O ka jus cia rasinejat peizalus tai beskaitant ir juoktis ir verkt noris. nesuprantu kaip brains neuzrakino gal dar nepamate. Ypac lu tai topinis nusvaigejas, kaip visad.symantec rašė: Hack Tools
Tools that can be used by a hacker or unauthorized user to attack, gain unwelcome access to or perform identification or fingerprinting of your computer. While some hack tools may also be valid for legitimate purposes, their ability to facilitate unwanted access makes them a risk. Hack tools also generally:
* Attempt to gain information on or access hosts surreptitiously, utilizing methods that circumvent or bypass obvious security mechanisms inherent to the system it is installed on, and/or
* Facilitate an attempt at disabling a target computer, preventing its normal use
One example of a hack tool is a keystroke logger -- a program that tracks and records individual keystrokes and can send this information back to the hacker. Also applies to programs that facilitate attacks on third-party computers as part of a direct or distributed denial-of-service attempt.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Gal laikas susitupeti ir forumo su tokiom nesamonem nebeterskit, vien tik floodai, dalis naudingos informacijos, kurios gali padeti suprasti "hacking". Koks skirtumas ka laikot tuos "hacking tools" ar saugumo irankiais ar kita velniava, kiekvienas turi savo nuomone tegu ir gerbkit, o ne izeidinekit. Kiek pastebejau susidare keli sluoksniai:
1) Hakeriai (nesvarbu ka jie tipo moka, tegu irodo savo zinutem)
2) Hakeriams lendantys i sub... (visada pritariantys, norintys sulaukti pripazinimo, ir nieko padoraus neparasantys)
3) neutralus (turintys savo nuomone ir bandantys ja issakyti)
P.S kas buvo cia parasyta mano nuomone, nepatinka- nekreipkit demesio...
1) Hakeriai (nesvarbu ka jie tipo moka, tegu irodo savo zinutem)
2) Hakeriams lendantys i sub... (visada pritariantys, norintys sulaukti pripazinimo, ir nieko padoraus neparasantys)
3) neutralus (turintys savo nuomone ir bandantys ja issakyti)
P.S kas buvo cia parasyta mano nuomone, nepatinka- nekreipkit demesio...
:DLioniax rašė:As balsavau kad tu durnas, bet tai per svelni fraze tau apibudint.
Tu durnas, nes:
1)Nu nors tu mirk, bet as neprisimenu nei vieno savo posto, kuris butu nukopintas is ][ zurnalo, ar is panasios tematikos lietuvisku svetainiu. O tu sakai kad visi...BlackWind rašė:...Visos mintys, temos plagijatai.Viskas kopinta(iš kitų saitu arba žuranolo "][akeris") arba versta taip pat iš kitų šaltinių
be to, cituoju:
...
1. Gal Aš ir naujokas šitam forume, bet tau į akį užmest galiu.
2. O ar kalba vyksta apie Lietuviškus hack saitus? Visuose lietuškuose saituose idėja tapati ( Aš super hekreris, pabučiuok man į šikną)
3. Visi absoliučiai straipsniai plagijuoti.
4.Žiūrėk 1.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)