padekit apeit bana
vienam wow private mane uzbanino, bet ne ant IP nes pas mane dinaminis ir ne ant accaunto nes kiti gali su mano acc pasijungt. raso kad banned by comp ID. gal zinot kaip ta shuda pasikeist kad nebeatpazintu
jeigu imanoma 

comp ID pirma kart toki bajeri girdziu. Grynai speju kad cia tikriausiai kaskokie duomenys ivesti i registra instaliuojant zaidima. Dar galetu gal gal but MAC adresas.
Jei labai nori zaist tai bandyk:
1) perinstaliuot windows. Taip isvalysi registra ir kitur kur gali programiskai lindet tas ID.
2)jei nepadeda dar gali pamegint pakeisti tinklo plokste/modema i kita.
Jei LAN korta tai pigiai labai kainuos (maziau 20Lt), o jei koks USB modemas tai gal pavyktu su kokiu geru draugu apsikeist.
A dar gali bandyt keist computername i kita:
va taip-
start -> run... -> ivedi cmd
Atsidariusiam lange:
Jei labai nori zaist tai bandyk:
1) perinstaliuot windows. Taip isvalysi registra ir kitur kur gali programiskai lindet tas ID.
2)jei nepadeda dar gali pamegint pakeisti tinklo plokste/modema i kita.
Jei LAN korta tai pigiai labai kainuos (maziau 20Lt), o jei koks USB modemas tai gal pavyktu su kokiu geru draugu apsikeist.
va taip-
Atsidariusiam lange:
Kodas: Pasirinkti visus
set computername=Vardas
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

sitas nepadedaGODhack rašė: ***
va taip-
Atsidariusiam lange:Kodas: Pasirinkti visus
set computername=Vardas

Pasikonsultavau su bendraminciais tai tie sutiko su mano pasiulymu, kad tai MAC adresas. O tai nezada nieko gero, nes jis yra irasytas i tiklo ploksciu/modemu mikroschemas ir programiskai keiciamas labai sunkiai jei isvis keicimas.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Bet tai pala, MAC adresas yra žemesniame lygyje, negu IP ir tavo MAC'o galinis hostas, kaip ir nemato, kadangi kiekvienas tarpinis routinantis servas pakeicia antrastes. Na nebent galinis hostas yra tame pačiame subnete.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Lygiai taip pat neturetu buti sunku tinklo srauta filtruoti ir pakeisti ta siunciama MAC adresa
Šiek tiek į windows'ų tinklo ypatumus pasigilinus galima sukonstruoti programą, kuri viektų tame pačiame lygmenyje, kaip ir firewall'ai ir turėtų pilną priėjimą prie tinklo srauto. Arba dar galima parašyti programą, kuri, kaip ir emuliatorius paleistų žaidimo source'ą ir filtruotų tos programos generuojamą tinklo srautą.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių