Turiu login hash,taciau kaip ji issifruoti?
Gerai,turiu draugo,kuris pastaruoju laaaaabai mane nervina slaptazodzio hasha- 2d5f5f62d9f3bec256e79170323c14c2 .taigi,nenoriu as ten jo nicko pasisavint ar kaip,tik pagasdinti truputi ir vel grazinti,taciau...ogi kaip ta hasha paversti i tikraji slaptazody,zinot gal kokia programa,ar gal galit cia parasyt koks cia tas jo slaptas butu?o gal net neimanoma to padaryt?is anksto diekavoju 
Priklausomai nuo slaptazhodzhio skaitmenu kiekio ir pan.fragger rašė:tureciau susirast,bet ar greitai man ji issifruos ar teks laukti dienu dienas?Dar(k)Force rašė:Gali Shifruoti Su PasswordPro programa. Ja susirasi googlei.
Arba eiki i milw0rm.com skireli cracker ir idek ten hash'a.
geriau pasinaudok antruojuvariantu, taip bus greichiau.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
nu dabar kol daejo kad didziasias raides vest koda reik...tai raso dabar:fragger rašė:tam saite man raso kad incorect codeDar(k)Force rašė:Gali Shifruoti Su PasswordPro programa. Ja susirasi googlei.
Arba eiki i milw0rm.com skireli cracker ir idek ten hash'a.
Your voiding my main
Choose a correct type value!
edit:nu nzn,vis raso ir raso kazkokias nesamones man...o su programa~8 dienos laukt....nejau nera greitesni budo?
Tai uzhifruotas slaptazhodis md5 budu.ququ rašė:kas ats "Hashas" yra ?
Hashas atrodo taip:
2d5f5f62d9f3bec256e79170323c14c2 -> 32 skaichiu ir raidzhiu eilute, kuria ishifraves suzhinosi pass,
2d5f5f62d9f3bec256e79170323c14c2 shio hasho pass yra : smokie
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių