Viską rašysiu juo pat pradžių kaip pradėjau tobulėt.
1. Puslapių kurimas HTML. Tiksliai nžn kodėl mane puslapių kurimas taip domina, turbūt yra lb daug priežasčių. Kai pradėjau domėtis puslapių kurimu, tokiu kaip warez saitų buvo lb mažai ir jie buvo lb vertinami, mano autoritetas buvo toks kaip puslapis webas.tai.lt kuris jau seniai neveikia. Pamokų apie web kurima buvo nedaug, tuo labiau LT, prisimenu kol išmokau sukurti index.html ir imesti į puslapiai.lt servą teko gerai pavargti :] Po to viskas ėjosi lengviau, pradžioje kurdavau saitus apie warez

Po to pradėjau kurti vienos temos puslapius, vienas tokių apie žaidimus jis buvo gan netvarkingas ir t.t, bet dar db nesuprantu kodėl ten palyginus ateidavo nemažai lankytojų

Puslapiams naudojau nemokamus templates (šablonus), pats tuo metu nemokėjau jū kurti, na ir po biški tobulėjau.
2. Java skriptai, kai tik išmokau juos imesti į webą, tai taip ir mesdavau

Kartais pabandydavau vieną kita pats kurti, bet mane tai nlb domino, paredaguodavau kiek reigdavo ir tiek.
3. Vis dažniau pradėdavo užknisti ieškoti web šablonų ir knistis nete, o tuomet savo darbo šablonai buvo lb vertinami priešingai kaip nemokami nors ir gražesni už savą, taigi po biški pradėjau dirbti su PhotoShop. Teko gerai pavargti kol išmokau sukarpyti dizainą ir išsaugoti

Taip pat kurdavau įvairias grafikos detales.
4. Ną ką HTML jau paseno, vis daugiau puslapių atsiranda ant TVS ir PHP, vis daugiau funkcijų webuose, na ir aš tuomet pradėjau kurti paprastus PHP puslapius su įvairiais skriptais.
5. Pradėjau daugiau duomėtis grafiniais darbais ir flash, taigi sustiprinau savo žines su CS2 ir sekėsi tikrai neblogai
6. TVS, PHPBB ir kitų įvairių sistemų išbandymas. Ilgai tai netruko, nes vis su tais dalykais būdavo durnų dalykų, taigi db nenaudoju jiokių TVS, nebent tik PHPBB ir dar kelis.
7. Hakinimas. Dar prieš tai buvo bandymų hakinti, domėtis visais šiais dalykais. Bet tuo metu buvau ilgiausiai užtrukias ir išmokau daugiausiai.
8. PHP skriptų kurimas, jų redagavimas. Kai pabandžiau lb patiko, nors kietas ant tų dalykų lb neesu, bet išmokau tikrai nemažai rašant skriptus... Dabar galvoju pirkt knygą už 65lt apie PHP iš knygyno ar nupist, nžn ką darysiu išvis ;]
9. C++ programavimas su "Borland C++ Builder 6", kai pradėjau supratau, kad tai tikrai nėra lengvas dalykas ir net su galingu C++ softu, dar kai LT pamokų nėra daug apie C++, lb norėtusi mokėti programuoti C++, bet supratau, kad jeigu per daug apsikrausiu tai nieko gero ir negausiu, taigi C++ išbraukiau iš tobulėjimo sąrašo, gal tik kartais ką nors paschimyčint.
10. Pasilikau HTML, PHP, CS 2 ir hakinimą, manau daugiau nereikia.
Su HTML esu sukurias tikrai gerų ir didelių projektų, kurdavau webą ir kurdavau tik staigą gaudavau naują puslapio mintį ir vėl pradėdavau naują projektą, o senas kelių mėnesių darbo pasiligdavo ir vėl kurdavau naują projektą kol nesugalvodavau dar geresnės minties ir t.t
Esu lb daug vargo idėjas kurdamas tuos projektus kurie pasaulio taip ir neišvydo, nors kai kurie būdavo galima sakyti kuriami be galo, o kaikuriems lb mažai trūko iki finišo

Dauguma jų jau niekur neturiu.
Šiuo metu kuriu webus ir visada pagrindinė mintis pasipelnyti LT

Dauguma bankrutavo

Buvo ir tokių iš kurių gaudavau pelno, buvo ir tokių kurie numirdavo nuo naujos geresnios idėjos
Šiuo metu kuriu vieną webą ir dar vieną šiaip prižiūriu biški, į pirmą dedu daug vilčių, kad išeis pasipelnyti, nes jis dar nesukurtas nei 50% o pelno jau gavau, kuriu neskubėdamas ir laukiu kol užbaigsiu ir nustumiu visas naujas idėjas. O manau man paskutinis projektas bus mano asmeninis puslapis apie mane t.t
Tikiuosi, kad vėliau man tai duos naudos kai reikės pinigų pragyvenimui, jeigu man iš to naudos nebus, tai tiek metų bus veltui sugaišta

Taip pat pasitaikydavo kartais kai lošdavau kokį žaidimą, bet tai nebūdavo ilgas laikas, db einu isirašysiu seną gerą W3 ir sumesiu balticum serve
Taip ir tubulėju po biški...
TINGI SKAITYTI!ŽINAU, AŠ IRGI TINGĖČIAU!