Kaip ash pasiekiau...

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas
Kaip ash pasiekiau...

#1 Standartinė DF » 2006 09 29 23:09

Taigi visi rashom tai ka mazhdaug rashau ash.

Pirmas dalykas...

Pazhintis su keliais asmenimis, kurie ir paskatino, sudomino isilauzhimais, kaip pamachiau savo akimis kaip yra isilauzhiama i klase.lt ash stovejau isizhiojas :) Dar net nezhinojau kas tai yra ir nesuvokiau nei puses kas yra daroma tenais.

Antras dalykas...

Isivedzhiau interneta, ieshkojau kur tie LT hakeriai slepiasi. :) Ir radau shi foruma, tai buvo mazhdaug tas dalykas kuris mane ir paskatino mane tolimesniems zhygiams...
Tas pirmas hakerio zhurnalas, visi patarimai... ir t.t. ishugde mane shitame forume, nieko nebuchiau ishmokes ir pasiekes be jusu visu.
Ipatingai dekoju GODhack'ui, kuris daug man ishdeste visko, pagelbedavo bedoje ir pan...

Na kagi laukiam jusu postu.;]
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#2 Standartinė brain5ide » 2006 09 30 01:22

Em... vaikštom po miestą. Pamatėm spaudos kioską ir žurnalą "Hakeris". Nusipirkome. Parsinešėm namo. Paskaitėm. Išbandėm kompakto turinį. Laukėm kito numerio. Po poros mėn. įsivedėm internetą ir tęsėm paieškas. Informacijos paieškos įpročius(pirma google, po to klausk) suformavo žurnalas. Taip kad dėkoti jokiam konkrečiam asmeniui negaliu(pala, o už ką dėkoti? gi nieko neeilinio nepasiekiau). Paskui pamatėm hakeriai.lt. Paskaitinėjom, užsukom į forumą. Paskaitinėjom ten, bet tuo metu jau žinojom daugiau, negu forume rašė, ir apskritai Hakerių diskusijos tuo momentu buvo mirusios. Paskui kažkas paklausė. Kažkas atsakė ir diskusijos užvirė. Paskui atsirado GODhack, su kuriuo fleimai dar tęsiasi iki dabar :) Tai gal tas vienintelis, kuriam turiu padėkoti, būtų GODhack(paradoksas)? Jo pagalba išsiugdžiau šiokius tokius diskusijų įpročius :D
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#3 Standartinė GODhack » 2006 09 30 12:27

cheche brain5ide, visa beda tavo brain kad tu ta zurnala ne visad ir ne visai taip supranti kaip parasyta, bet savo supratima bandai iskist man. Nors ne apie tai tema.

O del isilauzimu kaip buvo man.
Dar budamas mazas pamaciau PC monitorius buvo tamsiai zalias/sviesiai zalias, be kitu spalvu. And dezes puikavosi CCCP zenkliukas. Ta skaiciavimo masina jau tada buvo kaskas nerealaus.

Paskui buvo IBM 386 ir MSDOS. Ir DOS'iniai tekstiniai zaidimai.

Paskui atsirado windows 95 ir kompai plito masiskai, tik buvo beda, kad toliau "my computer" ikonos mazai kas mazai ka suprato. Durys buvo atviros visur ir be didesniu pastangu. Atviros laukines dziungles.

Paskui atsirado XP kuris buvo vienas didelis saugumo bugas. O kompu tik daugejo atrode kad netrukus bus galima patekt betkur.

Paskui isplito antivirusines ir ungnesienes be to vis daugiau zmoniu pradejo suprast si bei ta daugiau, padetis sunkejo. Atsirado net visokie hakerys zurnalai kurie iskisinejo isilauzima kaip labai sudetinga reikala, nors ir istiesu daresi sudetingiau. Pradejo veistis visokie chiuvai kurie iskase DoS exploita ar apsiskaite hakerys straipsni ir paleide ir to pasekoj nusodine visa sistema saibom vaizdavosi, kad jie labai kieti, o, kad trojanai, rotkitai tai atseit ne lauzimas => suprask lauzimas tik tada kai viskas pakimba ir kai homepagai papuosiami kaukuolemis. Nuo visos tokios publikos norejosi vemti ne karta.

Dabar vis mazeja laiko uzsiimt lauzimais ir jau mazdaug menesis kaip nieko nenulauziau. galu gale ir isilauzimai perzengus 300 sekmingu prarado idomuma, malonuma, jauduli ir virto kaskokiu monotonisku darbu. Net kai viskas pavyksta tai tapo norma, o ne kaskas ipatingo.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Susisiekti:

#4 Standartinė oxigen » 2006 09 30 12:58

Mano pirmoji pažintis su kompiuteriu buvo neįtikėtina ir įdomi. Kažkada turėjau draugą kuris turėjom kompiuterį, tai eidavom pas jį žaisti visokius žaidimus ir panašiai, ten žiūrėdavau kaip jis viską daro dar SU Win95, mokė įrašinėti programas ir panašiai, rodė viską ir t.t.

Vėliau, jau nusipirkau aš savo kompiuterį, kurio parametrai buvo 50 mhz, 16 ram, vaizdo plokste 4 mb ir vieta harde 200 mb. Buvo šaunu, pirmiausia dar nebuvo įrašyti windows tai išmokau dirbti dos'inėje terpėje, paskui dirbai su win95, tos ikonos ir veiksmai buvo tokie įdomūs, visur landžiojau, dar atsimenu net errorų' nesuprasdavai tau spausdavau arba ok arba kryžiuką (uždaryti)... Paskui pradėjau surpasti anglų, pradėjau skaityti viską, landžiojau aiškinausi ir mokinausi. PO kažkiek laiko jau mokėjau nemažai, nes visi draugai vyresni buvo ir išmokė mane visokių dalykų.

Dar vėliau nusipirkau kompiuterį kurio parametrai buvo 350 mhz, 258 ram, 3 gb, vaizdo plokste 16... Tai jau buvo nuostabus dalykas, žaidžiau žaidimus, eksperminatvau su juo, išmoaku dirbti su įvairiomm programom, su juo įsirašiau 98 windows ir mokiausi toliau. Taip prisieksperimentavęs išmokau nemažai ir jau tada pasiryžau būti kompiuteristas ir hakeris :D ...

Vėliau nusipirkau jau dabartinį kompiuterį reikalavimai nėra geriausi, bet ir žaidimų nelabai žaidžiu... Įsivedžiau internetą ir tada pasitraukiau į interneto paltybės, noras pažinti viską ir mokėti daugiau nei paprasti žmonės su kompiuteriu paaštrėjo...

Vėliau kadangi interneto tiekėjas nebuvo pats geriausias dažnmai šnekėdavau su adminais ir susibendravau su vienu žmogumi labai gerai, jsi tikrai moka labai daug ir mes susipažinome labai artimai. Jis mane pastumėjo visiškai apsispręsti būti kompiuteristu per jį sužinojau tokių dalykų, kurių anksčiau nė nenuvokęs būčiau... išmokau pravedinėti internetą, prižiūrėti serverį, supratau daugybė dalykų kaip kas veikia tenai... Beto mūsų draugystė su juo išsiplėtojo. Būtent šis žmogus mane paveikė labiausiai... Prie to prisidėjo ir projektas LT57. O dabar dar ir programavimas prapletė mano akiratį... Savo kompiuterinio gyvenimo pradžią sieju su būtent tuo žmogumi kuriuo susipažinua per prastą internetą... :)

O dabar viskas eina sava linkme žiūrėsim kas bus toliau.... nes dabar enatsijiema mokymosi dalis yra ir gamezone.lt forumas :)

:)
Paskutinį kartą redagavo oxigen 2006 09 30 13:07, redaguota 2 kartą(us).

Vartotojo avataras
zigzag
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#5 Standartinė zigzag » 2006 09 30 13:01

nu as nieko sustro nepasiekiau.bet apsisvieciau skaitydamas foruma.o dekoju GODhack uz jo tutaurelus.Pvz kai panaudoti CIA 1.3

Xgreem
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#6 Standartinė Xgreem » 2006 10 01 20:05

Na ka gal dabar jau ir mano eile...ka cja jum papasakojus :roll:
Pradejau,hmz...pradejau gan velokai,kompiuteris man buvo nupirktas 12 gimtadienio proga,taciau jau kita diena teko vezti perinstalioti windows :wink: taip ir mokiaus is klaidu klaidu klaidu...nustojau jas daryt,kadangi mano pc buvo ne pats galingiausias mokinausi spartinimo windows twaekinimo meno,ir kaskokiam puslapyje uztikau magiska knyga "hakerio pradziamokslis" ja perskaites bet tik 2% suprates skrajojau ant sparnu ir bandizau lauzti viskas kas tik imanoma,dar tuo laiku pats ineto neturejau tai experimentavau pas drauga...greitai visaks nublanko,hackinimas pasirode ne tox jau lengvas ir paprastas.Taciau uz keliu menesiu (pries2 metus) ivede isganingaji "Interneta" jau paciapirma diena kompe jau stovejo keliasdesimt hack tools`u,kurie kaip ir neatnese jokios naudos... :cry: taciau as nenusileidau,suzinojau kad yra google ir uzklausa "hakinimas" "hack" taip radau gamezone.lt foruma is jo pradejau suprasti daug daug...ir studijuoju po maza toliau,dabar labiau mokinuosi linux ir porgramavima,zadu sieti ateiti su IT,ziesim kaip bus...nulauzes..nulauzes nesu nieko isskyrus save :P gal ateityje ir pavyks kas nors,tiesiog tam daug demesio neskiriu 8)
linux + nessus + nmap + exploit +enter = all doors open

MaksasMks
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#7 Standartinė MaksasMks » 2006 10 01 21:37

Viską rašysiu juo pat pradžių kaip pradėjau tobulėt.

1. Puslapių kurimas HTML. Tiksliai nžn kodėl mane puslapių kurimas taip domina, turbūt yra lb daug priežasčių. Kai pradėjau domėtis puslapių kurimu, tokiu kaip warez saitų buvo lb mažai ir jie buvo lb vertinami, mano autoritetas buvo toks kaip puslapis webas.tai.lt kuris jau seniai neveikia. Pamokų apie web kurima buvo nedaug, tuo labiau LT, prisimenu kol išmokau sukurti index.html ir imesti į puslapiai.lt servą teko gerai pavargti :] Po to viskas ėjosi lengviau, pradžioje kurdavau saitus apie warez :lol: Po to pradėjau kurti vienos temos puslapius, vienas tokių apie žaidimus jis buvo gan netvarkingas ir t.t, bet dar db nesuprantu kodėl ten palyginus ateidavo nemažai lankytojų :lol: Puslapiams naudojau nemokamus templates (šablonus), pats tuo metu nemokėjau jū kurti, na ir po biški tobulėjau.

2. Java skriptai, kai tik išmokau juos imesti į webą, tai taip ir mesdavau :lol: Kartais pabandydavau vieną kita pats kurti, bet mane tai nlb domino, paredaguodavau kiek reigdavo ir tiek.

3. Vis dažniau pradėdavo užknisti ieškoti web šablonų ir knistis nete, o tuomet savo darbo šablonai buvo lb vertinami priešingai kaip nemokami nors ir gražesni už savą, taigi po biški pradėjau dirbti su PhotoShop. Teko gerai pavargti kol išmokau sukarpyti dizainą ir išsaugoti :lol: Taip pat kurdavau įvairias grafikos detales.

4. Ną ką HTML jau paseno, vis daugiau puslapių atsiranda ant TVS ir PHP, vis daugiau funkcijų webuose, na ir aš tuomet pradėjau kurti paprastus PHP puslapius su įvairiais skriptais.

5. Pradėjau daugiau duomėtis grafiniais darbais ir flash, taigi sustiprinau savo žines su CS2 ir sekėsi tikrai neblogai :)

6. TVS, PHPBB ir kitų įvairių sistemų išbandymas. Ilgai tai netruko, nes vis su tais dalykais būdavo durnų dalykų, taigi db nenaudoju jiokių TVS, nebent tik PHPBB ir dar kelis.

7. Hakinimas. Dar prieš tai buvo bandymų hakinti, domėtis visais šiais dalykais. Bet tuo metu buvau ilgiausiai užtrukias ir išmokau daugiausiai.

8. PHP skriptų kurimas, jų redagavimas. Kai pabandžiau lb patiko, nors kietas ant tų dalykų lb neesu, bet išmokau tikrai nemažai rašant skriptus... Dabar galvoju pirkt knygą už 65lt apie PHP iš knygyno ar nupist, nžn ką darysiu išvis ;]

9. C++ programavimas su "Borland C++ Builder 6", kai pradėjau supratau, kad tai tikrai nėra lengvas dalykas ir net su galingu C++ softu, dar kai LT pamokų nėra daug apie C++, lb norėtusi mokėti programuoti C++, bet supratau, kad jeigu per daug apsikrausiu tai nieko gero ir negausiu, taigi C++ išbraukiau iš tobulėjimo sąrašo, gal tik kartais ką nors paschimyčint.

10. Pasilikau HTML, PHP, CS 2 ir hakinimą, manau daugiau nereikia.

Su HTML esu sukurias tikrai gerų ir didelių projektų, kurdavau webą ir kurdavau tik staigą gaudavau naują puslapio mintį ir vėl pradėdavau naują projektą, o senas kelių mėnesių darbo pasiligdavo ir vėl kurdavau naują projektą kol nesugalvodavau dar geresnės minties ir t.t

Esu lb daug vargo idėjas kurdamas tuos projektus kurie pasaulio taip ir neišvydo, nors kai kurie būdavo galima sakyti kuriami be galo, o kaikuriems lb mažai trūko iki finišo :? Dauguma jų jau niekur neturiu.

Šiuo metu kuriu webus ir visada pagrindinė mintis pasipelnyti LT :twisted: Dauguma bankrutavo :lol: Buvo ir tokių iš kurių gaudavau pelno, buvo ir tokių kurie numirdavo nuo naujos geresnios idėjos :lol:

Šiuo metu kuriu vieną webą ir dar vieną šiaip prižiūriu biški, į pirmą dedu daug vilčių, kad išeis pasipelnyti, nes jis dar nesukurtas nei 50% o pelno jau gavau, kuriu neskubėdamas ir laukiu kol užbaigsiu ir nustumiu visas naujas idėjas. O manau man paskutinis projektas bus mano asmeninis puslapis apie mane t.t

Tikiuosi, kad vėliau man tai duos naudos kai reikės pinigų pragyvenimui, jeigu man iš to naudos nebus, tai tiek metų bus veltui sugaišta :( Taip pat pasitaikydavo kartais kai lošdavau kokį žaidimą, bet tai nebūdavo ilgas laikas, db einu isirašysiu seną gerą W3 ir sumesiu balticum serve :wink:

Taip ir tubulėju po biški...

TINGI SKAITYTI!ŽINAU, AŠ IRGI TINGĖČIAU!
Get your ambition or die trying

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)